Vet inte vad ni tycker om det...

...men för chansen att vinna 1000kr i presentkort på Vero Moda så! Tävlingen hittar ni här.


Fler än jag som får damp på blogg.se just nu?Målbrottet

Sitter här med en illasmakande kopp varm choklad gjord på kakao, sömnbristen börjar göra sig påmind. Har gått runt och blivit hånad hela dagen - det är inte lätt när röstkontrollen försvunnit och blivit kidnappad av en 14årig kille.

Grattis min vän!Min nya hjälte!

Det var ändå mycket roligare igår än vad man skulle kunna förvänta sig! Visst, inte kul hela tiden men ja, bättre än förväntat. Jag tror dock att Einar kände en fjärdedel av folket som var där och att en tredjedel av alla var från bjärred. Så många man kände.

Precis när jag börjat gå hemåt från bussen kom där en tjej på cykel och frågade om jag ville ha skjuts. Seriöst min nya hjälte! Hon skjutsade ändå mig halva vägen hem för min del - i motvind. Skön tjej!

Ehehe

Gissa vart jag ska på fest ikväll....!  (nästan så att man skäms, uppdatering imorgon)


Efterlysning!

Jag söker rosa kläder, knallrosa! Ska på fest med filmtema och tror att jag har bestämt mig för att köra på Legally Blond om ni inte har nåt annat förslag?! Så, någon som har nåt passande rosa att låna ut?


Dysfunktionella familjen #1

Jag har precis haft vattenkrig. Med pappa. I köket.

Jag har tinnitus

i mitt hjärta

Jag kan bara den raden, inget mer, sjunger den om och om igen... Irriterande! Jag och Jessica skrev in oss idag - första körlektionen är bokad! Tror ni förresten att nya killen har bytat klass redan?

Nu ska jag klia på mitt getingstick & sjunga Bob Hund


D. It is written

Jag har huset för mig själv. Har hunnit med att skriksjunga&dansa runt som man bara kan när man är ensam, titta på film & dricka kaffe-mjölk-oboy i ett glas, kan det blir bättre? Såg precis klart Slumdog Millionaire. SÅ bra, i alla fall ikväll var den väldigt bra!

Är det bara jag, eller känner ni också av psykiskt när ni är bakfulla/trötta haha? Jag blir väldigt gråtig av mig. Tur att man är ensam alltså, att gråta till Extreme Home Makeover eller Miami Ink mitt på dagen känns inte som ens stoltaste ögonblick haha. Nu är jag väldigt redo för att sova, det är bara att hoppas på att jag inte fått i mig för mycket koffein och att min vad inte låser sig inatt igen. Det känns fortfarande som om jag har "träningsvärk" i den sen inatt. Mina vaderna känns lite utsatta - den ena låser sig och den andra blir stucken av getingar (eller geting, jävla insektsjävel).

Sov gott mina habibthis! 

Lugnt vadå?

Nån timme efter  förra inlägget ringde lotta "Ferre på ÖT, är du på?!" Självklart! Så kvällen spenderades i lund på fest, inget att klaga på där inte, massa nytt folk. När jag traskade hem (sjungandes&dansandes - full, jag?) från bussen möttes jag av bilen som delar ut tidningen, hoppsan!

Så efter att sovit lite igen efter att mamma väckt mig "tidigt" för att hon trodde att det var jag som kom hem vid tolv, inte lillebroren, är jag lide trött. Jag har iaf varit duktig dotter och plockat undan här och jag tvättar (framsteg malin, framsteg!). Mamma sa idag också att jag skulle plocka undan mer här hemma för att de skulle betala körkortet haha! Jag vet att jag är stökig, men haha, känns ändå som ett konstigt/medelmåttigt krav. Yeye, jag klagar inte.

Pusspåer!

En avklarad, hur många kvar?

Första skoldagen är över. Det blev visserligen en ganska lugn en då två av mina fyra lektioner var inställda. Det innebar fika, we like! Trött som ett djur är jag! Blev en relativt sen kväll igår på mf och sen en sömnlös natt, har känt mig som om jag var i klimakteriet och hade svallningar idag haha. Helgen blir nog lugn, lite kvalitetstid med familjen!
Jag gillar inte det.


Period 1


Period 2

Vem uppfann håltimmar? Den personen kan ju bara ta sig... Det verkar dessutom som att vi har ny fysiklärare?


Go Kendra, go Kendra!

Någon som sett det programmet, om Kendra som var Hugh Hefners flickvän ett tag? Det v ar iaf en stor del av vårt panik-möte två dagar innan vi flög vår kos. Flyget dit gick bra, tomt plan så att vi kunde ligga och sova över tre säten var, en kille som skämtade hela tiden - hånade Amanda för alla hennes sugmärken (men vem skulle inte det!).


Lägenheten var väldigt najs med alla målningar! Tycker bara synd om Diane som var tvungen att sova brevid mig, jag väckte tydligen henne med mitt viftande ett par gånger hehe.. Där var bara en liiiiten nackdel. Kackerlackor. En i lägenheten som for till himlen med hjälp av en pringelsburk och en massa i trappuppgången.. Stackars de spanska tanterna som bodde i byggnaden när vi sprang runt där skrikandes!


Stranden i Barcelona var inte den finaste, speciellt vattnet var inte jätterent. Vi tog oss kollektivt till en strand längre norrut, Ocata. Så mums på det! Bred strand, glittrande vatten (bokstavligt - såg ut som om det flöt omkring små silverbitar) och en snygg Pedro.


När vi inte pallade gå till stranden höll vi till på takterrassen. Underbart! Alla passade på att sola topless - något som byggarbetarna på andra sidan gatan uppskattade. Den var även ett perfekt ställe att förfesta på, det är bara att älska värmen! Aldrig under 25 grader, inte ens på natten.


Sjävklart klubbade vi! Här på ett askass ställe där vi fick gratis shotar. Mängden alkohol var dock tvivelaktig, men de var ju gratis! Efter en kväll ute hade man med sig en massa flyers med erbjudanden till klubbar. En lördagskväll i Barcelona kan ändå bli förvånansvärt fail. Kanske för att vi är för snåla, för att alla hänger på Boulevard och vi ville bryta trenden eller för att vi letade på fel ställen, vem vet!


På vägen hem mellanlandade vi i Düsseldorf. I 5 timmar. Ni kan själva tänka er hur jäkla drygt det kan bli. Vi försökte sova, underhålla oss med lekar och fika på McCafé - ingen tophit nånstans. Så efter ett par kalla flyg och flygplatser kom vi hem - halvsjuka allihopa & trötta som djur efter att sovit mellan 4-6 timmar om ens det var natt. Summa summaron - jävligt bra resa och jag skulle göra om det när som helst!

7facket har gjort Barca!

we're baaaaaack!

veni, vidi, vici!

längre uppdatering kommer efter en lång natts sovande!

hejdå sverige!

.

Jag avlider.

mina myggbett kliar . mycket. Kan inte sova. Började med att de på foten blev jobbiga, gav upp för en stund sen och började klia på alla andra också. Jävla möghelvete... godmorgon


Time passes by

Dagarna springer iväg, mindre än två veckor kvar tills skolan börjar (hur ogärna man än vill tänka på det!). Jag har precis kramat hela familjen hejdå, även fast jag fick jaga den minsta runt i trädgården innan jag med en gnutta våldfick krama honom! Två dagar tills vi åker till Barcelona...

Den i stort sett sista sommarlovskvällen i Sverige kommer jag tillbringa med att fira Jessica! Inte helt fel alltså. Kanske kommer där en uppdatering från España, kanske inte - the future will tell!

Ha det bra alla pluttisar!


Och just det ja, resa till pyramidernas land på höstlovet
bokades nyss. Det ska bli en brun vinter hehe!


RSS 2.0