Go Kendra, go Kendra!

Någon som sett det programmet, om Kendra som var Hugh Hefners flickvän ett tag? Det v ar iaf en stor del av vårt panik-möte två dagar innan vi flög vår kos. Flyget dit gick bra, tomt plan så att vi kunde ligga och sova över tre säten var, en kille som skämtade hela tiden - hånade Amanda för alla hennes sugmärken (men vem skulle inte det!).


Lägenheten var väldigt najs med alla målningar! Tycker bara synd om Diane som var tvungen att sova brevid mig, jag väckte tydligen henne med mitt viftande ett par gånger hehe.. Där var bara en liiiiten nackdel. Kackerlackor. En i lägenheten som for till himlen med hjälp av en pringelsburk och en massa i trappuppgången.. Stackars de spanska tanterna som bodde i byggnaden när vi sprang runt där skrikandes!


Stranden i Barcelona var inte den finaste, speciellt vattnet var inte jätterent. Vi tog oss kollektivt till en strand längre norrut, Ocata. Så mums på det! Bred strand, glittrande vatten (bokstavligt - såg ut som om det flöt omkring små silverbitar) och en snygg Pedro.


När vi inte pallade gå till stranden höll vi till på takterrassen. Underbart! Alla passade på att sola topless - något som byggarbetarna på andra sidan gatan uppskattade. Den var även ett perfekt ställe att förfesta på, det är bara att älska värmen! Aldrig under 25 grader, inte ens på natten.


Sjävklart klubbade vi! Här på ett askass ställe där vi fick gratis shotar. Mängden alkohol var dock tvivelaktig, men de var ju gratis! Efter en kväll ute hade man med sig en massa flyers med erbjudanden till klubbar. En lördagskväll i Barcelona kan ändå bli förvånansvärt fail. Kanske för att vi är för snåla, för att alla hänger på Boulevard och vi ville bryta trenden eller för att vi letade på fel ställen, vem vet!


På vägen hem mellanlandade vi i Düsseldorf. I 5 timmar. Ni kan själva tänka er hur jäkla drygt det kan bli. Vi försökte sova, underhålla oss med lekar och fika på McCafé - ingen tophit nånstans. Så efter ett par kalla flyg och flygplatser kom vi hem - halvsjuka allihopa & trötta som djur efter att sovit mellan 4-6 timmar om ens det var natt. Summa summaron - jävligt bra resa och jag skulle göra om det när som helst!

7facket har gjort Barca!

Kommentarer
Postat av: daje

hahah den jävla bilden asså

2009-09-06 @ 13:44:16
Postat av: Linda

haha :D den en näääääjs!

2009-09-08 @ 19:14:54
URL: http://lindaoo.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0