hej 2010

januari

februari

mars

april

maj

juni

juli

augusti

september

oktober

november

december


Detta var mitt år, lite sådär kort i form av 12 bilder. Hos Therese hittar du många fler bilder med text. Gott nytt år people!



myspace

Har precis hängt lite på min myspace, har inte varit där inne på jättelänge. Ni kan ju ta en titt om ni känner för det, länka lite bra musik ni hittat där!


Nu ska jag ta tag i mig själv och göra något vettigt av den här dagen. Så det så. Tjolahopp!

(ignorera länken, testar bara)
Följ min blogg med bloglovin

slappe-dag

Idag tänker jag inte göra något vettigt alls. Fortsätta äta godis hehe, gå runt i myskläder hela dagen och bara chilla framför filmer. Jag kom fram till igår att bebisar är de sötaste, jag har 16 kusinbarn (ett 17onde påväg) och att det är sjukt när en 2 ½ åring får en ipod-touch av sin pappa i julklapp...


Feliz Navidad!

GOD JUL allihopa! Sitter just nu och kränger i mig det godiset jag fick i min strumpa, fint ska det va. Lagom till Kalle Anka (såklart) kommer jag befinna mig i Äspet (a k a mitt ute i ingenstans mellan Genarp och Staffanstorp), men det ska bli mysigt. Nu ska jag tjugga vidare och hoppas på att det finns nåt roligt i det största paketet som det står är till mig.


dan före dopparedan

Jag börjar känna mig helt spattig nu, hade jag varit 6 år yngre eller så hade jag sagt att det var julaftons-nerver (samma som inför födelsedagar ni vet). Men nu är jag ju inte 12 år. Vad ska vi då skylla på, musik kanske? Ja, så får det bli, skyller på att musik får mig helt speedad. Ångrar riktigt mycket just nu att jag inte såg Regina Spektors spelning för en vecka sen eller så.

Je voudrais plus d'astuces sur de bonnes chansons françaises, sauf Carla Brunis.


Jag har hängt äckligt mycket på facebook idag. Man börjar titta på nåns bilder, klickar sig vidare på nån person, hamnar i ett nytt album och så vidare och så vidare... Ha, ganska så otroligt egentligen hur mycket mitt humör ändrats sen jag började skriva inlägget. Sidetracks. Moving on i alla fall, ska tvinga mig bort från datorn och till mitt rum som bara väntar så snällt på att bli städat.

Och en hälsning, de som borde känna sig träffade vet vem ni är, "tjorvoffret" hrmpff - inte ett helt okej smeknamn måste jag säga...

weppa!

Klänning till nyår är beställd. Nu är det bara att hoppas på att den kommer i tid (insåg dock precis att det kanske är lite väl hoppfullt att tro att den ska hinna från USA på 10 dagar...) och att jag har nånstans att ha den på mig!

faaaan...

den fastnade. it's a baby baboon, it's a baby baboon.. i all oändlighet

btw, brittany murphy är död

Fjärde Advent

Degen till lussekatterna står och jäser, mamma sjunger julsånger i köket och det luktar saffran och rök från brasan!

k a o s

Avslutningskvällen spenderades på scoutgården i Bjärred på Richard&Carolines fest. (Vad gjorde jag förra året förresten?!) Det var sjukt najs ändå, oväntat mycket roligt folk. Vi var runt en 20 pers som skulle ta sista bussen till Lund hem. Tror ni den kom? Vi stod och väntade i en halvtimme innan vi kom fram till att den nog inte skulle komma. Innan dess hann det ringas både polis och skånetrafiken-jenny (som tydligen lät blond...). Mamma, som är bäst, kom för att köra hem mig och Emma som skulle sova hos mig. Jag erbjöd ett par till att sova hos mig, en person nappade och de andra skulle ta taxi. Jag och Emma har knappt skrattat så mycket som inatt, sjukaste på länge.

Morgonen. Den var inte nådig. Det blev slaggande framför tv:n i ett par timmar efter att vi stoppat i oss huvudvärkstabletter. Nu sitter jag här, ska göra mat till mig och Martin - blir en storasyster-lillebror kväll idag. Ajöken!

it's only just begun

Är på ypperligt humör idag! Satt glad hem på bussen trots att jag hade kalla, blöta fötter, mobilen dog och bakrutan på bussen var borta så det blev kallt rätt snabbt. Livet är bra alltså: fina vänner, bra resultat i skolan idag, körlektionen gick bra, jullåtarna spelas. Nä, man kanske ska ta ett bad!




and since we've got no place to go,
let i snow, let it snow, let it snow

blue, the colour of our planet from far far away

Nu har det snöat hela dagen och värre lär det bli. Jag gillar det! Snö är en av de tillfällena då man får ha snöbollskrig och bygga snögubbar trots att man är 18 bast. Tro mig - ett par snöbollar ska allt kastas i skolan imorgon!


ja men tjena på dig med anonym!

Gick för en gångs skull in på bilddagboken, fråga mig inte varför, och möts av det här:



Börjar känna att jag är lite gammal för bilddagboken. Haha, herregud vilket liv folk har, puss på anonym!

peace




Taking Woodstock

peace out!


*gäsp*

Vaknade precis efter att ha somnat i soffan, sitter här med jobbiga linser och ser suddigt. Funderar på att gå och lägga mig nu, men har inte tid egentligen. Har psykologi-prov på fredag och måste plugga. Skulle pluggat idag innan körskolan, men det blev istället matte-stöd till små ekonomiare. Plugga eller inte plugga? To be continued...



pp du kommer inte gilla denna bilden

men jag måste visa den!

Herregud jag dör. Har man precis haft prov i nästan 4 timmar och sen sprungit fram och tillbaka, upp och ner i nv-bygganden x antal gånger så ja - det blir inte så seriöst då. Medan vi sprang mellan kemin och fysiken, välte stolar i mörkret och kladdade med foundation satt Jessica, Henrik och Amanda och var duktiga vid datorerna

Vet ni, nu har jag bara två prov kvar innan jullovet! Nåt att glädja sig över. Toodles!

 

 


snipp snapp slut så var sagan slut

Eller helgen åtminstone. Fredagen var som sagt KB. Insåg att jag glömt mitt leg när jag stod i kön. Panik. Frågade vakten lite desperat om det fanns nån möjlighet att komma in utan leg. Utan att titta på mig svarade han nej. Riktigt trevlig prick det där. Tack för Lovis alltså som lånade sitt leg till mig och tack till den nye vakten som släppte in mig med ett leg med en bild på en kort-, rödhårig och lockig tjej. Väl inne var det kul, Diane hade världens flyt med musiken. Nån okänd smällde till mig på rumpan när jag gick förbi och en random läskig tjej som var bakom mig drog upp min kjol när vi dansade.. KB i ett nötskal. Och Emma - jag har nog koll på vad du gjorde i fredags hehe!


Igår var planen att jag, Josse och Lotta skulle dra till Deep i Malmö. Vi insåg att vi inte pallade och drog till babe istället. Där var tydligen ovanligt lite folk, inte för att det stoppade oss. Majoritet killar och peppt humör så har man kul oavsett vad! När vi skulle hämta ut jackors osv hittade jag inte min lapp, självklart. Fick beskriva allt som var i den, märke på allting. Fick den tillslut efter att mitt leg fotats och ett hot om att jag skulle hittas om jag nu snodde väskan.

Slutet gott allting gott eller hur var det? Imorgon börjar nästsista veckan innan det är jullov, wii!


i am not a robot

Hade med mig kamera till skolan häromdan. Den kom såklart fram på fysiken, omöjligt att koncentrera sig då.

do the robot dance


henkisarna

Så, sugna på att byta till vår klass? Kanske borde fota lite mer så ni får se alla sidor. Det är ju fredag idag, weppa! Hoppas såklart på en rolig kväll på:

 

Ajökens!


skrev uppfattning

Förlåt J, men det är för himla roligt. Skrev uppfattning. Ja, det kan man ju också ha, vanligtvis brukar man ju annars ha skev uppfattning. Tydligen så skulle jag ju ha det! Jag bara vältrar mig i pinsamheter nu för tiden och det är fan inte okej. Kan ju säga att jag inte har koll på kungen, eller skillnaden mellan IRA och FRA... Ryktet sprids tydligen också, damn! Idag ska jag inte plugga ett dugg och jag ska inte ha ångest över det heller. Kan det bli bättre ey? Det får väl bli att titta på julkalendern sen, har ingen aning vad den handlar om så blir väl intressant, kanske.



Tänkte att när jag ändå varit pinsam hela dagen, varför inte fortsätta?! Och chokladkalender is the shit, kom inte och säg nåt annat!


RSS 2.0