12:59

Jag tog bort förra inlägget för det kunde blivit lite känsligt, hähä! Grattis till er som hann läsa det i alla fall, gästinlägget med smaskigt skvaller!

Efter gårkvällen har jag och Lotta insett att fester där man inte känner någon inte är så himla roliga, inte när de övriga inte är ute efter att skapa nya kontakter... Därför är peppen enorm inför ikväll!

- See you later alligator!
- In a while crocodile!

Lottistottis!

Efter att ha rotat igenom Lottas alla bildmappar kan vi nu bjuda på denhär, enjoy!


EMMA!

Emma Nilsson, din bloggaddress nu på direkten! :D

Stackars liten!

"Här är väl någon i matsalen som gillar dig drugge!"
"Näe, ingen gillar mig. Inte ens min mamá gillar mig!"
Alla gapskrattar
"Men vadådå, det är ju sant!"

Inte för att det hjälpte, skojj var det! Det kan inte vara lätt att vara Eric ibland ;)


Ha, ja, just det, ingen ångest idag! För idag, jag klandrar inte er om ni inte tror mig, så pluggade jag direkt när jag kom hem! --> Alla läxor gjorda, ingen press, ny trend pågång?!

Puss och adjöken vänner små!


20/11 2009

Gissa vad som har premiär då!

En ledtråd...;


MOTO BOY

Så jävla bra, SÅ jävla bra är han, den där Oskar Humlebo! Jag, Thres, Malin (+mamma) och Joppe var i Caroli kyrka och lyssnade/såg på Moto Boy. Han + en stråkkvartett var fantastiska tillsammans! Jag såg honom på Malmöfestivalen i somras också, det var så värt de 100 kronorna för att höra honom igen. Så om du inte hört Moto Boy, gör det nu;Nu ska jag sova, minst 8h! För imorgon är det d-dag, weey.

Förresten, jag hoppas att alla ni sjuklingar blir friska snart, krya på er!

El pintor

Jag hade ju tänkt flasha lite bilder från lägenheten som jag ska spendera 8 dagar i i sommar, men ack nej, de vill inte! Ni får nöja er med namnet, "El pintor".

Jag kom att tänka på något som hände mig och Malin när vi sommarjobbade förra året. Vi var vid ett typ industriområde och skulle rensa en massa. I en av lokalerna var där en massa gubbar som jobbade + en kille i vår ålder. De verkade vara lite isolerade, för tillslut ropade en av gubbarna på oss. Vi hade inte så mycket val än att gå fram mot dem. En av gubbarna ställer sig mellan mig och Malin och lägger sina armar om oss, bläh bara på det. Gubben hånar den unga killen lite som blir jättegenerad, det var inte så kul för oss heller. Som avslutning vänder gubben sig om och pussar Malin på kinden och innan jag hinner reagera har han gjort samma sak på mig. Jag och Malin hamnade lite smått i chocktillstånd och stack därifrån så snabbt vi kunde. Brist på spänning i vardan? 

Treasurehunt

Efter långt om länge har jag nu äntligen hittat min biologibok! Efter letning i skåp, både mitt och andras, hus, mitt rum och hyllor i hallen (min och andras..) fann jag den! Och var? Jo, under soffan i mitt rum.. Så med alla undanflykter borta och med prov på torsdag ska jag därför plugga nu.

Hejsvej!

Yesterday

Efter en halvt uppäten rulltårta drog jag, Malin, Thres, Lotta, Diane och Amanda ut från Malins casa till gatorna utanför. Beväpnade med tre kameror, en rulltårta och en kniv vandrade vi runt. Efter lagom mycket flummande vid en skola såg jag en kille på en moppe ungefär 300m bort.. Det första jag sa var:
"Om det där är min bror dödar jag er!" -Lagom aggressivt, jag vet, i alla fall. Någon ropar "ANDREAS?!" varav ett tvekande ja kommer som svar.
- "Linda Larssons lillebror Andreas?!"
- "Eeh, jaa.."
Varav alla går över till honom, hälsar, Malin flummar som fan, pinsam tystnad uppstår och vi drar igen.. (Lika bra det för när vi var påväg därifrån kom de tre tjejerna han skulle träffa, Det hade ju kunnat bli skojj...)

Peppepp!

Jag och broren sitter och lyssnar på den låten just nu! Fy fasen vad jag är pepp på att festa, dansa! Någon som hänkar?


Curriculum Vitae

Ett styck CV håller jag på att komponera just nu, ojoj vad det känns konstigt att promota sig själv! Finns det något tips på vad man måste/verkligen inte får skriva i sitt CV? För snart blir det jakt, en enastående jakt ska det bli! Jag ska tjäna pengar nämligen, hähä.

Happy Sunday to y'all!

Häpp

Det blev ingen tv-debut för mig ikväll ; ) Lika bra var väl det, jag tror att det mest varit pinsamt! Istället fick jag slippa undan med att vara den enda i klassen som inte syntes en enda gång, speciellt.. Det fanns dock ett par satsare, bland annat Maria och Klevia blev intervjuade, spännande värre!

Nu ska jag pallra mig uppför en trappa och ner i sängen, sov gott pluttisar!

Happy Days!

Det värsta i skolväg på länge är förhoppningsvis avklarat nu och det finns inget att göra åt det som är gjort! Idag ska jag njuta extremt mycket av att inte vara tvungen att göra något, i like it!

På denna trevliga dag tänkte jag därför fixa lite med mina ny-framkallade bilder, papperskopior är mysigt! Förresten, så bör ni kolla in Aktuellt klockan 21 på svt2 idag, chansen finns att jag är med... Svt var med på min lektion idag och när läraren ställde en fråga till mig så.... kommer såklart kameramannen och zoomar in sig på mig bara en meter bort.. Jag kunde typ inte svaret, dels för att min lärare pratar så jäkla otydligt och ställer attack-frågor. Det slutade iaf med att jag fick fram ett halvdant svar samtidigt som jag kände att jag blev mer och mer lik en tomat i ansiktet. Att resten av klassen satt och stirrade på mig och kameran hjälpte ju inte direkt. Ta en titt i alla fall, ni vill ju inte missa en högröd, något sunkig (efter 3 timmars prov) - jag! 

Ja, just det! Jag hittade en mening i en bok jag tänkte dela med mig av - om jag inte lämnat blocket där jag skrivit det i skolan. Imorgon så, då kommer det!

Bättre sent än aldrig!

Jag och Lottistottis körde mega-letning efter klänningar till nyår första dagen på mellandagsrean och ja, det blir inte alltid en top-hit så att säga;


:)

Oväntat med en smiley! Nej, men jag är äntligen klar med sammanfattningen och för första gången på länge känner jag mig lite produktiv.

Nästa vecka är det dags att påbörja det nya livet, eller hrm... Det blir i alla fall ordentlig träning, förhoppningsvis hälsosammare mat och allt det där. Inför detta har jag därför börjat läsa mer innehållsförteckningar, där är ju socker i verkligen allt, till och med skinka! Socker är uppenbarligen omöjligt att undvika om jag ska få någon mat i mig överhuvudtaget! Dessutom ska jag inleda projekt avveckla köttätning. Kanske.. Det kommer säkert inte funka då jag har svårt för grönsaker i allmänhet om de inte är dränkta i dressing - och det strider ju mot mitt nya liv...Så jag får klura på det där, hur jag ska kunna äta tillräckligt och även klara mig utan illasmakande kött.

Antalet skoldagar tills sommarlovet är väl cirkus en 95, eller nåt sånt där, tror jag att jag och Patricia kom fram till förra kemi-lektionen! Inte överdrivet mycket, eller hur?

Ha en trevlig helg!

Hjärnan är intressant...

Och undanflykterna är många, den senaste är att jag precis målat naglarna så nu kan jag inte ta upp böckerna ur väskan för då kommer jag förstöra naglarna + kladda ner överallt. amazing


Fotografía!

Här kommer en lite försenad bild från nyår


Lundaspel & Gothia

Jag har känt mig som en liten sport-nörd de senaste dagarna då jag sprungit på ett par basketmatcher och hela tiden uppdaterar gothias hemsida för att se efter hur det går för stora lillebroren. Lotta och Lobas var brillianta och vann b-slutspelet av Lundaspelen igår. Lite sugen blev jag allt. Eller, nä, det blev jag inte alls. Jag hatade alltid att spela match, det var nästan det värsta jag visste, men själva basketen lockar lite. Broren min spelar som sagt innebandy och just nu i denna stund spelar de semi-final, duktiga pojkar är de! 1-1 står det ;)

Själv sitter jag ensam efter att Lotta lämnat mig efter att åkt lite skridskor med folk igår för att sen vara hos mig tills alldeles precis. J a g  v i l l  v e r k l i g e n  i n t e  p l u g g a. Jag hatar skola, hatar kemi, hatar hela skitet, fruktansvärt, fruktansvärt äckligt är det alltihop. Vad tror ni händer om man inte pluggar alls? Eller bryter ihop, tror ni man behöver göra provet nu då?   

Fast vem försöker jag lura, jag vet ju att jag kommer att plugga, att jag inte kommer bryta ihop. hejsvej.

Snö

Är det inte i Skåne just nu, det kom däremot slask från himlen hela tiden då jag var i lund, riktigt äckel-väder! Jag besökte Lunds Konsthall, med ett par tjejkompisar, som just nu har en fotoutställning av tio fotografer. Det var roligt och intressant, men på ett antal bilder kunde vi inte låta bli att fråga oss vad det var som gjorde att just den bilden var värd att ställas ut. Vi tittade även på Lottas basketmatch i Lundaspelen som pågår nu. Hon är väldigt duktig, den tjejen!

På tal om snö, så är det även titeln på en av Lalehs låtar, som är med i sluttexterna av Arn. Det är en fruktansvärt (nytt favorit-ord btw ^^) bra låt, lyssna gärna!Här kan jag ju passa på att varna för att inlägget blir långt, det är ett tag sen jag uppdaterade med info om dagarna, är det förresten intressant att läsa om?

Gothia i innebandy pågår just nu i Gbg, resten av familjen befinner sig där. Det brukar alltid bli så när jag är ensam hemma, speciellt nu på kvällen och om jag har högt ljud på någonstans. Jag blir paranoid och tror att jag hör en massa annat, som att någon annan är i huset, eller att något ramlar ner. Så bli inte förvånad om jag ringer dig nån gång och är panikslagen. Det har hänt förr att jag och en kompis stått i ett hörn i huset med vars en stekpanna på grund av vår fantasi!Jag har varit så extremt uttråkad de senaste dagarna, på kvällarna lever jag livet! Dagarna däremot, fy vad tråkigt! Därav att jag fixade med grönsaker i närmre en timme när det kunde tagit en kvart. Också därför gjorde jag en rosa mobilstrumpa med fodring :P Jag vill verkligen INTE plugga, äckliga, äckliga kemin vill jag bara inte ta tag i och svenskan kan jag inte ta tag i.

På ett sätt längtar jag till skolan, strukturen och rutinerna, vännerna såklart. Ibland är det dock tveksamt om det positiva överväger det negativa...

Josefin och Diane kommer och en stund så då blir det en massa mys. Tills dess ska jag diska, efter att jag sett klart på "roxanne"-sången i Moulin Rouge, den är så häftigt pampig, kraftfull! Och Ewan McGregors röst är ju bara för härlig, soundtracket till den filmen är fantasticum!


Min by, halv nio en lördagsmorgon

RSS 2.0