Woops!

Råkade visst glömma popcprnen i micron igår, var ju mycket roligare att vara i vardagsrummet med tjejerna. Så när jag gick in i köket kom det gul rök från micron som fortfarande var på. Hoppsan! Öppnade luckan - svor som bara den, sprang ut med påsen och slängde den på marken. Gick in i köket igen, det gick allvarligt talat inte att andas där utan att få ont i halsen. Räddade undan birdien som jag trodde skulle dö av skräck. De andra fattade inget, Malin öppnade toadörren medan hon satt där haha! Har precis försökt städa ur skiten, men micron kommer vara för evigt gul (smör-popcorn). Lukten hänger kvar, ugh. Och popcornen - en svart klump, har aldrig sett nåt liknande tidigare..

Hela flädie är befolkat idag. Eller åkrarna iaf, jordbubbs-plockarna har invaderat! Nu ska det förberedas inför vindrickar-kväll, trevlig midsommar till er!

Tack för tipset om summer playlist Maria!!


Kommentarer
Postat av: sandra

haha jag har lyckats med samma sak forrut, tusan vad irriterande det ar! lukten, oset forsvinner som inte pa flera dagar och man sitter bara och forbannar sig sjalv haha!

2009-06-20 @ 11:54:32
URL: http://sandrasengland.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0