BATMAN!

Kommer ni ihåg labben om titrering och att Henrik fotade en massa? Resultatet finns här på fronter. Och ja, Patricia, du är med! Lägg märke till musiken och speciellt; det finns ett skämt i slutet . . .

Stötande!

Haha, Amanda berättade om hur hennes lärare bett henne och Johan pussas länge så att han skulle kunna fota dem. Resultatet hamnade sen på hans blogg med kommentaren; "Idag sade en elev att allt pussande i korridorerna är stötande. På fullt allvar. Och i Nv2e blossar verkligen kärleken."

Sommartider hejhej, sommartider!


Klockan är framställd och sommartid är nu här! Den enda nackdelen är att en dyrbar timme av plugg försvinner! Eller äh, vem försöker jag lura, jag bryr mig inte, jag är snarare glad över det!

Är det inte hemskt hur en text ser så mycket mindre ut när den är datorskriven jämfört med när den är handskriven?! Jag skrev precis in min inledning till arbetet och den gick från att vara 2/3 av sidan till 1/5 - det får mig nästan att vilja gråta! Utöver det mår jag fortfarande illa efter att ha hoppat studsmatta, mitt balanssinne är ju sämst!

Om cirkus en kvart börjar Since Our First Guitar spela. Anledningen till varför jag inte är där är, *drumvirvel*, för att jag skjutit upp allt pluggande och måste göra det nu, wiho!

Anyho, toodles! (Föreställ er det (toodles) som när Olivia säger det och försök undvika att rysa av obehag!) 

EARTH HOUR7 timmar senare och nästan inget plugg gjort, inte för att jag lider av det nu, smällen kommer väl imorgon, can't wait! Kvällen kommer spenderas med tjejmys hos Totten, sjukdomsbacillerna kommer flöda!

Ni glömmer väl inte bort att det är Earth Hour ikväll, 20.30!  Jag förväntar mig att vi kommer sitta där i mörkret, massor av tända ljus och en mumsig middag färdig och framdukad :D Hur ska ni spendera er Earth Hour? Pussen
 
Morsningkorsning

För första gången på vem vet hur länge vaknade jag utan att ha ställt alarm, för himla skönt! Jag känner mig lite i farozonen för att bli sjuk nu när så många runtomkring mig är det och efter den lilla sleepovern med Lottisen. Lotta smsade mig och berättade att hon hade över 40 graders feber torsdag kväll och att hon var ensam hemma. Så pappa hämtade upp henne så att hon fick spendera natten här. Så efter en natt med lite sömn, lyssnande så att Lotta verkligen andades och hämtande av piller kom fredag morgon. Den börjades med att Lotta hade svårt att andas, ambulanser som inte ville komma för att hon fortfarande kunde prata och allmän panik. Jag bestämde mig för att inte ta mig till skolan utan vara hemma hos Lotta. Vi tog oss hem till henne där jag fick ta en promenad med hunden medan Lotta tog astmamedicin. Så efter förbättring kunde jag gå i skolan utan större risk ändå, så 40 minuter för sent och lagom stissig kom jag till skolan. Och hälsan ja, det återstår väl att se hur den artar sig, speciellt efter mer huvudvärk igen efter ett par veckors uppehåll.

Idag ska jag ta mig an uppgiften att börja skriva ett fyrasidigt arbete om ungdomsvård, inlämning måndag (Y) Vädret är i alla fall ganska mysigt idag, i alla fall det.


- Does he wash up
- He never wash up
- Does he clean up
- No he never cleans up
- He does nothing
- The boy does nothingLong time, no see

Jag var inne på den bilddagbok där alla festbilder från 2007 hamnade. Där fanns en hel del godbitar! Jag tänkte bjuda på några nu, som tröst denna mulna, tråkiga och plugg-fyllda söndag (:
Nu ska jag ta tag i den där äckligt äckliga kemin. Hejsingsvejsing!

Lan...

...hade min lillebror här hemma förra helgen, i köket av all ställen. När jag sen kom upp på morgonen hittade jag dethär;

ursäkta den dåliga kvalitén, men jag vågade inte använda blixt.. en fjärde pöjk låg till höger i en fåtölj ^^
Nu bär det strax av till Lomma och tjejmiddag! Btw så försvann markören för var någonstans man skriver nu O.o lite smått förvirrande... nu kom den tillbaka, äh, tekniskt skit! I övrigt har jag lyckats undvika plugg en hel lördag till, oh yes! Njut av er lördag, gör inget jag inte skulle göra! ; )


Rysningar

Jag sitter och tittar på ett live-klipp med U2. Uh, jag får tårar i ögonen vid 40s, FYFAN vad ballt det ska bli att se dem live!

Peace & Love

Jag insåg precis hur jäkla många bra artister där kommer till Peace&Love. Någon som hänkar mig och Patricia (även om hon råkar vara i Spanien just då hehe)?

Förövrigt, kass dag! Egentligen inte, det är vad man gör det till och jag har gjort det till en sjujäkla kass dag! Sånt behövs ibland, dock inte det bästa tillfället att ge upp allt dagen innan ett prov.. Fast jag får väl påbörja en trend inom biologion och varva mellan att få G och MVG på proven!

Tjingeling

YOU TWO

Igår stod jag i biljettkö, för första gången, med joppe-flickan! Vi kom dit strax innan halv åtta och ungefär 3,5h senare stod vi med 4 ståplatser till U2 360 tour i handen! Fabolous, så den 31 juli drar vi till göteborg, fyfan vad gött!

Jag, lillebroren M och Malin drog till "skog" idag! Så härligt - bäck, gyttja, fågelsång (vi var ju ändå i fågelsångsdalen) och kojjor!

FIKAPAUS


EN TVÅ TRE FYR!

Fyyyyyyyyyyyyyyyy fasiken vad det är tråkigt att skriva lab.rapport! Jag känner mig som ett jäkla adhd-barn (no offence). Springer bara runt och tuggar tuggumi, sjunger på mando (ofc).. Take my hand and close your pretty eyes...

Yeyeye, bloggande är ju ännu ett tidsfördriv. Nu är det bara den jäkla diskussionen som ska ändras, såklart, den är ju värst, buhu vad synd om mig! Nej, men allvarligt people, au revoir!

Citerar mthulin: Helg nr 2 är här

Vi är lediga idag och imorgon, det gillas!

Några bilder från i lördags har jag inte än - jag körde på engångskameror hela kvällen så det tar sin lilla tid! Det fanns dock ett par dokumenterare till så nån liten bild kanske poppar upp här. Sammanfattningsvis av kvällen; jag har förjäkla bra vänner! Kvällen innehöll lite av varje - första fyllor, oinbjudna, feta sugmärken, dans och tja, vad mer kan man begära?!

Klockan tickar (hähä, det kan jag se på min nya klocka!), jag borde bege mig mot min avlägsna busshållplats för att ta mig till lunch med lite bjärreds-tjejer.

Hasta la vista baby!

Vet ni hur man stavar FEST?

Jo, det stavas O P G

Final Countdown

Om mindre än 6 timmar är jag 18! Yikes, livet springer iväg från mig, det är så mycket jag velat göra, men inte hunnit och nu kommer domedagen... Haha, skojjar, nä det ska väl bli roligt, känns inte som att det är något jättespeciellt. Vi får väl hoppas på att det beror på mitt humör som slog till vid lunch, negativiteten bara fyller mig just nu. Att det just slog till vid lunch beror på att maten är så jäkla kass, när vi nu ens får den mat det är meningen att vi ska få. Jag vet inte vad ni tycker, men det är inte direkt min dröm att lunchen bara består av knäckebröd eller wienerkorv för andra dagen i rad för att maten tagit slut, än en gång... Irriterad? Neeejdå, inte alls!

Här kommer en liten lista på allt världsomväldande med att fylla 18, jag kommer kunna;
 • Ta körkort 
  (jag kan inte köra bil ändå så)
 • Köpa cigaretter/snus 
  (no good/skabbigt som fan)
 • Spela 
  (som jag sa till den trevliga försäljaren som önskade mig en fantastisk 18årsdag - jag spelar aldrig, inte min grej)
 • Köpa alkohol ute & komma in på fler ställen
  (kanske det mest positiva, förutom körkort!, men pengar, pengar, pengar)
 • Betala på internet med kort 
  (pengar sa du?)
Nu när jag hamrat ur min frustation på tangentbordet kan jag kanske chilla lite. Jag hoppas att ni har det positivt och bra!

Slutspurt

Denna veckan har gått så satans fort, det är ju redan söndag! Veckan har väl varit särskilt händelserik de sista par dagarna. Det började med en kort dag i fredags och sen väntan i biblan med Malin och Lotta. Och förlåt förlåt till den stackars lilla ettan som fick stå ut med att vi började skratta när han gick förbi och inte kunde sluta. Fast han fick ju iofs sin lilla hämnd genom att gå förbi ett tiotal gånger och skratta åt oss med. Sen har vi Diane den skräckspridande tjejen - hon svimmade när vi var och solade solarium. Inte så farligt för mig som bara hörde dunsen, men Malin och Amanda hamnade i en ganska fet panik-situation. Så fredag-eftermiddag spenderades med att sitta utanför toaletterna på nova och försöka få upp blodsockernivån på oss allihop. 

Till något roligare så fixade jag och Lotta en massa pardey-musik igår! Så nu pumpas det, nu är det bara det lilla problemet av att få ihop högtalarna med datorn... Gårkvällen spenderades i en bastu/ute/i havet/hos amanda - perfekt! Jag kände mig lite smått oroad när jag kvart i tre får ett sms av Johan: "Shit jag vaknade precis och vet intevar jäge e fan va varligt". Lagom nyktert! Den lille drunkien hade tappat bort sig i Borgeby på vägen hem...!

Ikväll blir det släktkalas för mig och broren min, eller ja, på grund av uppbokning och högstadie-fasoner bröderna mellan så blir det bara fyra gäster. Sånt händer, i guess, haha. 

Idag sänder jag ett megaGRATTIS till Marcus som nu är 18, at last! och till Jessica och Henrik på er typ 1årsdag ;) 

RSS 2.0