ingen behöver veta


Lillebroren sitter nån meter bort och spelar CS. Skriker, bankar i soffan och är allmänt irriterad på de han spelar med... Pojkar alltså. Imorgon är det sista samhälls-provet, huuh, men orkar verkligen inte anstränga mig. Så. Fruktansvärt. Tråkigt. Blir väl bara till att gå upp om drygt 6 timmar så att jag hinner panik-plugga då. Allt är som vanligt alltså. Har lyckats undvika att plugga i helgen genom att skura golv och sätta upp ljusstakar, stjärnor och sånt. För att undvika att plugga idag läste jag Andreas bok, Ingen behöver veta. Handlar om en kille som blir våldtagen av sin moster, intressant vinkling så om du inte har nåt särksilt för dig, eller vill fly ett tag, så kan jag rekommendera den. Nu är det sovdags, behöver all sömn jag kan få.. Godnatt!

Slaget om Lund

Igår var ju första matchen i Slaget om Lund - handbollen. Katte vann, såklart! Hittade den här bilden idag, tyckte den var lite rolig bara...

 


McDonalds, vin & nappflaskor i StpIgår var det fest hos Emmut i Staffanstorp! Som alltid med det gänget var det för mycket dricka, men kul var det. När jag gick hem från bussen så träffade jag på en kille som stod och spydde längs en husvägg, härliga tider. Ikväll ska det firas att Amanda snart är 18 och vi vet ju alla hur det gick förra gången... PeppeN på det och på att träffa tjejerna!


nedräkningen har börjat

Ja, till jul alltså. Man vet att den börjar närma sig när lillebroren ska ha present med sig till skolan för julklappskalender. Hade inte det var så najs - julkalender i skolan. Och sagoläsning med tända ljus varje fredag! Ett tydligt tecken till är att granen på parkeringen är uppe! Från den parkeringen tog jag skolbussen i 10 år och när granen kom brukade vi stå och värma händerna runt de stora lamporna som sitter i den, nostalgi på det.


Godnatt

ExtraFilms hemsida är den sämsta i historien. Jag har försökt att beställa bilder i flera timmar nu, men det funkar inte. Är sjukt irriterad just nu (och hungrig...). Så nu går jag och lägger mig, godnatt.

tycho brahe

Hur lyckas man att inte plugga nånting när man varit ledig hela dagen?! Eller ja, har haft utvecklingssamtal och tagit en tripp över sundet (=PANK), men har varit hemma 4 timmar nu ändå. Duktigt! Så fort jag har skrivit klart inlägget ska jag börja hehe. Känns förresten fint att jag har 37 kronor på kontot, goda tider. Redo för helgen i alla fall.

Igår var jag i skolan från 8.15 tills 17.00. Kul. Vi kom en bit på vägen med PA, lite mys att sitta i mörkret med det blåa uv-ljuset


snyggingen #1


it's alright, it's alright, it's alright

Är nu 104 minuter in i min hungerstrejk inför Amanda och Malins projektarbete i eftermiddag. Ska bli roligt med så mycket folk och vem bangar kladdkaka! Den här helgen har verkligen varit megaslö, det är nästan så man skäms. Anyho, tillbaka till det enda jag gjort denna helgen.

Aqualung - Good Times Gonna Comeandra generationenSitter här med ett glas vin och godis, härlig kombination! Blir en hemmakväll, kan ju vara mysigt ibland. Ska i alla fall börja titta på 3e säsongen av skins nu. Hoppas ni får en bra kväll!


Dissection

Push me
And then just touch me
Till I can get my
Dissection, dissection, dissection

Alex låt inför att vi skulle dissikera gris idag. Jag tycker vi borde spela in den
så kan vi pumpa när vi står där med skalpellerna! Det var en rolig lektion,
även om jag blev kallad sjuksköterska, hrmpf. Nästa gång blir det lever och
njurar som ska kuttas, känns som att det inte är lika kul som hjärta, l
ungor och strupe. Känner mig som en riktig NV-nörd när jag skriver detta
haha.. Jag hoppas det kommer lite bilder sen, kan bli roligt att visa.Skånetrafiken

Okej, jag medger att jag är melodramisk, men lite kul är det. Jag kommer inte få nåt bättre ur skitskånetrafiken så då kan jag lika bra klaga som fan!

Jag undrar hur många mail hit det krävs för att förändring ska ske. Imorse glömde busschauffören bort att köra inom Flädie. Igen. Jag ringde ert kundcenter som hänvisade mig hit. Jag begär inte ersättning, då jag har gymnasiekort betalar jag inget på vardagarna. Det jag hoppas inte är för mycket att begära är att bussarna följer sina linjer. En gång är okej, när man själv är på bussen och kan säga till är det okej, men står man i Flädie och väntar och det börjar närma sig den 10onde gången är det Inte okej. När ska jag kunna börja lita på att bussarna kommer?

Nu ska jag titta på Skins, ajöss!


Datanörd

Står inne på toaletten. Hör hur dörren smälls igen och hur någon klampar in. Tänker att det är Martin. Nästa tanken: FAAN. Öppnar dörren, kastar mig ut och rusar mot datorn, men det är försent. Den är upptagen.

Life sucks när man inte har någon egen dator, typ. Fick bilder från undervattenskameran vi hade i Egypten idag


Jag tycker denna bilden ser så himla rolig ut


fishyfishy


bror a la 70-tal (haha, fan då, syns inte i denna storleken men i stort format är den 70-tal, promise!)


titta!niotillfem

Bloggen niotillfem är ofta nåt av det finaste och mer än sällan hittar jag länkar till andra bloggar med fint innehåll. Idag läste jag om bloggen My Parents Were Awesome. Massa människor har skickat in gamla bilder på sina föräldrar. Jag har precis suttit och letat igenom en massa gamla fotoalbum med pappa i jakt på en bild på han&mamma. papi och mami -89


farmor och farfar -50

 
mormor och morfar -56


half baked

För mitt rum är städat. För att jag tittar på one tree hill. För att jag äter Ben&Jerry's. Likelikelike!


ett, två, tre, fyra, fem & nu sex

Ligger som en krokig nånting i soffan. Vågar inte flytta datorn för då börjar skärmen säkert klydda igen, såg bara halva skärmen innan. Orkar inte flytta mig från liggande läge heller. Tog förresten hål i örat idag hoho!

om du inte hör mig, om du inte gör, så ska jag sjunga för dig...

Var besatt av denna låten för ett år sen. Väldans fin är den. Kom på igen idag att Laleh är fint, passar mitt humör just i denna stund.

Hurghada -09

hotellet var helt okej, mysiga kvällar spenderades ute på terrassen

nästan varje dag hade vi fått nya handduks-djur


übersöta kattungar sprang runt överallt

de sprayade hela hotellområdet med illaluktande nånting två gånger om dagen så att insekterna skulle dö

fiskebåtar guppade en bit ut

en del av stranden och strandpromenaden som tillhörde hotellet

strandpromenaden mynnade ut i en liten bukt


det var snorkling som gällde


la familia


lillebrur


vädret var det skönaste


vi åkte båt ut till en ö och stranden mahmya


båten tog ut oss till ett korallrev, fett var det


att röka vattenpipa med familjen var en upplevelse


håller ni med?


om inte alla försäljare hade skrikit efter en hela tiden hade bazaren varit underbar


kulturkrockar


ditten & datten

 

 

Har ni tagit er ända hit, sjukt starkt jobbat! Summa sumaron - väldigt najs resa, men been there done that nu. Kjerlek


 


i'm baaackRSS 2.0