presentationen är allt väl?

Mat känns godare om upplägget är fint eller hur? Tycker ändå mitt upplägg här var lite snitsigt sådär. Det var riktigt äckligt. Too bad där


on the beach

Idag har vi spenderat eftermiddagen på stranden. Det var molnigt, men vågorna var awesome. Finns knappt nåt roligare än att slänga sig i vågorna, trots att vi allihopa nästan dränktes ett par gånger och bikinin inte ville stanna på plats. Nä, rolig dag! Nu - m a t

adjö

Nu drar vi till stugan, hojj!

ehehehe, woops?

Råkade kanske visst krascha in i en kruka idag. Hoppsan! Men ärligt talat, är inte bland det första man lär sig på körskolan att man lägger bilen i friläge och drar åt handbromsen när man stannat?! Min käre far lärde sig iaf inte det och jag bromsade inte när jag startade så framåt skuttade bilen. Jag tackarna gudarna och de heliga andarna för att lillebroren inte träffades utan bara planket han stod brevid och krukan.


just det ja

glömde ju visa bild på den här killen

rodrigo santoro

tält, bett & åska

I söndags tog vi all vår packning, som var enorm, och tog bilen för en lite campingtur! En bit utan för Höör, efter att ha kört runt en hel sjö, bestämde vi oss för ett ställe. Vi hade vår egna lilla strand ute på en udde som var perfekt folktomt. Precis när vi skulle äta middag kom åskvädret till oss så vi sprang till bilen. Där satt vi i runt en timme och lökade, åt mat och lyssnade på matchen medan blixtrar slog ner nära oss.

06:49 såg det ut såhär från stranden. Hur mysigt som helst! En bra liten tripp var det med nattbad, trollslände-fighter och en massa snack. En enda nackdel dock. Har 16 bett på min högerarm och den är ändå inte värst. Jag tror att jag kommer börja gråta snart av hur mycket det kliar på mina fötter. Jag är allvarlig.


ollonborrar

Detta är nog det djur jag hatar mest av alla. Om du någon gång haft detta äckeldjur efter dig, surrandes och ute efter att borra in sig i ditt hår vet du vad jag pratar om. Om du inte mött denna insekt någon gång så ge dig bara ut i Bjärred runt halv elva på kvällen. Speciellt borta vid Rutsborg, runt lyckstolparna, så lär du aldrig glömma dem igen. Lyckan är enorm när man lyckas smälla till dem med en kubbpinne, få ner dem på marken och sen stampa ihjäl dem. Jag har vanligtvis inget emot insekter, men dehär kan fanimig bara ta och dö.


boredom

Visst för att det är sommar och jag är ledig, men ibland kan det bli för mycket. Det är inte lika kul att läsa när man redan läst en bok den dan, eller att sola när molnen gör det kallt hela tiden. Så därför körde jag ny taktik nu på kvällen när jag höll på att torka ut av leda och provade på lite nytt. Lillebroren har precis köpt longboard så åkte den ett par vändor på gatan och när det inte var nytt längre tog jag en sväng på flakmoppen. Nu är jag inte liiika uttråkad längre och snart, förhoppningsvis, tar jag cykeln till B-town för att låna lite jordgubbar från bonden!


en vecka och 5 dagar senare

Det slutade med att jag tackade nej till att jobba mer, det är för himla skönt att vara ledig. Som avslutning på jobbeveckorna sa jag på riktigt hejdå till Patricia.

vi satte oss brevid handikappsbryggan i Lomma och högg in på vindruvor och tårta

 

patricia badade fötterna i det något äckliga men varma vattnet. jag gjorde fula miner men de bilderna får ni inte se..

 

solnedgången var fin

 

efter denna bilden smällde jag i knäet i en sten på marken så hårt att blåmärket fortfarande inte är borta. ett sommarlov sen är hon tillbaka!

 

Midsommar började med middag och kubb hos Lotta. Jättemysigt och roligt var det. Efter velande hit och dit så slutade det med att jag och Sandra följde med Fredrik och My till en fest i Lund där vi hade heltokejkul. Midsommardagen körde jag till familjen och spenderade en natt som äkta svensson i en husvagn.

 

Denna veckan har jag besökt Ullared, en upplevelse i sig! Jag har badat i hav och i pool, ätit en massa glass, myst på stranden om kvällarna, fikat och firat Erik i kolonin - haft sommarlov alltså. Nu ska jag iväg och se Eclipse och vara så mycket tonårstjej det bara går!

 


RSS 2.0