atcho

Orklös dag idag på jobbet. Avslutades dock fint med att ett av kidsen ville kramas när jag gick. Barns glädje, m-mm, nästintill oslagbart!

 

Ikväll for jag min kos till rektorsvägen 19 och satt med kaffe och popcorn framför The Blair Witch Project. Inte en trevlig film direkt, hjälpte inte mot skräcken jag alltid har när vi tältar mitt i skogen. Att systrarna Svensson (som sett den innan) gav varandra rädda blickar och kröp ihop titt som tätt ökade bara på spänningen. Nu ska jag vårda mitt halsont, dagisbaciller..., och hoppas på att jag slipper mardrömmar inatt.


champinjoner och jordgubbar

Eftersom att Jonasgården stör sig och vägrar höra av sig så var jag tvungen att hitta på nåt annat. Så idag har jag spenderat 8h med att  läsa om Byggare Bob, bli dregglad på, ta av och på kläder, hindra ler-ätande och tillslut med att en 2åring drog i min tröja och kikade ner i min urringning. Förutom det sista kanske så har jag ändå haft en bra dag, så hoppas bara att det inte händer nåt dåligt imorgon, då jag har dag 2 på dagis!

fågeljäveln

Han är farligare än han ser ut.Han bet sig fast i fingret, så hårt att han följde med när jag drog undan det. psycho birdie haha

m å s t e p l u g g a

vill inte, orkar inte. no fun det där

indestructible

Ska snart krypa ner i sängen och kolla Vicky Cristina Barcelona, bra film det där. Och skönt med hemma-sängen. Har varit i stugan sen tidigt i fredag förmiddag och sängarna där är inte lika bra. Fick dessutom inte min för ag renoverade mitt rum så fick hoppa tillbaka till våningssängen för helgen, attans bananer.

 

Tänkte lite på det här med ödet. När pappa och jag körde upp i fredags så stannade vi och köpte kaffe (som pappa tappade i hela bilen senare när han körde, smidigheten själv) och kaka, ett måste. Så när jag skulle betala, pappa tankade, blev det 2kr mer än jag hade och precis då kom pappa in. En räddare i nöden alltså! Ödet?

 

Har i alla fall spenderat helgen med att maskera, måla, måla, måla lite till för att sen ta bort tejpen och flytta in allt i rummet igen. Så istället för gulvita väggar har jag nu en grön och tre kritvita. Somrigt och fint om jag får säga det själv! Har tyvärr inga bilder för slängde kameran på Andreas i fredags morse efter att han blev så sur för att jag ville ta den.

 

Ibland är det skönt att bara vara med familjen och i stugan är det alltid extra mysigt. Äter längre, sover mer, lite trevligare och sådär. Även fast jag spenderat hela dagen med att bråka med Martin. Har inte träffat annat än familjen sen i onsdags och det märks hrm..  En fin helg ändå!


oh happy day

De som skrev boken fick allihopa 2.0 så det är bara att hoppas på att deras smarthet kan föras över till mig. I övrigt är det ju verkligen så man vill spendera dagen, underbart att få plugga lite igen. Ska nog pausa lite med ELLE istället..


grattis grattis grattis lotten!

Nu ska jag åka till bjärred och äta födelsedagsmiddag hos Lotta sen drar vi vidare till slagt och firar! Hoppas ni får en bra lördag!


klicka på bilden och lyssnakör afterworkdag 1 avklarad

Har nästan precit avslutat första passet på Jonasgården. Det kändes ändå bättre än jag trodde, var visserligen en lugn dag. Var en kort vända inne på avdelningen med dementa och det var nog det jobbigaste på hela passet. Pass två börjar om drygt 9 timmar så godnatt!

guess what!

Denna tjejen kirrade (kanske) jobb idag! Åtminstone så ska jag gå tillsmmans med någon annan fyra dagar nästa vecka. Korttiden here I come!


let's grow old together and die at the same time

Några timmars hårt arbete gav dessa och ett väldoftande hus som resultat! Goda var de med

Broren fick hem ett nytt objektiv till kameran som vi var tvungna att testa lite. Ska nog bli bra det!

Arbetslösa = soffpotatisar eller hur är det? Denna soffpotatisen ska i alla fall på intervju imorgon så håll tummarna!

Suddig bild, men tycker att han är så söt han, far min. På bilden innan denna gav han kameran en sån tom & korkad min, fick kramp i magen så mycket jag skrattade åt honom. På tal om korkat var hans kommentar vid middagen, när jag läste på såsen att den gick ut i juni ,"ska du ha den eller inte??" Nä, jag åt inte den, han gjorde dock, oväntat (eller inte).

 


ni trodde väl inte att jag såg ut som på förra bilden på jobbet

nänä, såhär springer jag runtoch ja! det är en antenn ni ser, ni har fattat rätt - jag kan lyssna på radio i mina hörselskydd (jag förstår att ni är avundsjuka, hade jag varit). nu ska jag fortsätta nysa ut damm

rastDet finns många fördelar med att jobba 50m från ens hem. Sovmorgon är en av dem! Man kan sticka hem på rasterna, som nu. Nu är rasten slut iaf och jag ska padda vidare!

dagens

  • 05.13: gick upp
  • 07.15: panikade lite när jag körde skåpbil för första gången
  • hackar, räfsar och samlar. hackar, räfsar och samlar
  • 15.35: panikade mycket när jag skulle vända med den jefvligt stora bilen, som förresten inte har nån backspegel, för att sen försöka hitta tillbaka till firman
  • 17.18: lägger mig i soffan och tänker inte gå upp på läääänge

RSS 2.0