det här med framtiden

Så ingen kan väl ha undgått att jag tycker väldigt mycket om barn och inte kan tänka mig att aldrig ha egna. Varje gång jag träffar små bebisar blir jag helt mammasugen och jag ler typ varje gång jag ser nån som är gravid. Okej, så jag är extremt löjlig jag vet, men så är det. Jag har fått för mig att runt 27 sådär hade varit den perfekta åldern att få barn. Det är länge tills dess, men jag har mycket att hinna med. Därför är jag lite stressad att komma igång med skolan, jag menar, läkare är på 5 ½ år om man kör allt i ett sträck vilket är ganska ovanligt. Kommer jag in nästa höst kommer jag precis vara 27 år om jag klarar hela utbildningen direkt. Och då är inte AT-tjänsten inräknad eller nåt. Merde på det alltså. Å andra sidan var min mamma 32 när hon fick mig och det har inte gjort henne till en sämre mamma för att hon är äldre. Onödigt egentligen att oroa sig för det, vad säger att jag kommer ha kille och så vidare då, bättre att ta det som det kommer, 7 år kvar. men ändå he he


livet som arbetslös

nån gissning på hur gammal bilden är?


Inget samtal från jobb idag = hela dagen hemma. Skitväder ute och gymmet är stängt tills klockan tre. Sen är jag på sånt humör att jag är uttråkad, men pallar egentligen inte göra nåt ordentligt. Det har slutat med att jag har suttit vid datorn hela dagen och samlat bilder. Josefin har bett om en del nu när hon ska iväg och i samma veva tänkte jag ta tag i att själv framkalla lite. Är uppe i ungefär 400 bilder än så länge och jag vet att det kommer att bli fler. Dyr historia det där, men roligt att ha dem. Och fortsätter det såhär kommer jag ha en massa tid på mig att fixa med album också. Har förresten fått lämnat in mina två engångskameror, som mest är fyllda med Peace&Love bilder, så ser fram emot när de är klara. Nu ska jag lämna en skärm för att flytta till en annan.

 


partaj i Harlösa

Bland syskon, syskonbarn och vänner firade min farbror och faster sina födelsedagar igår. Det bjöds på förrätt (nån räk/potatis röra), huvudrätt (kött, klyftpotatis och kantarellsås), efterrätt (tårta med massa frukt på), dricka (öl, vin, cider, kaffe och baileys för min del) och livemusik. Efter att jag och Andreas överlevt den läskiga och pinsamma rundturen av hälsande och skaka hand eller kramas eller inget djungeln så var det en bra kväll.

Mitt emot mig och Andreas satt Jonny och Hannah - kusin med sambo (otroligt bra bild på kusinen, i knows). De har sötaste sönerna och den minsta var med igår och jag dog litegrann och funderade på att kidnappa hem honom. Jonny lyckades spilla ut nåt av allt han drack vilken resulterade i att vårt bord (och senare det andra bordet vi satt vid) såg ut som ett slagfält. Även om det var ett "vuxen-kalas" igår så var det ändå fest, så alla som kunde drack och det var underhållande inte minst sagt.

Pardans, eller vad man ska säga, blandades med mer modern (hrm) dans när paren inte höll om varandra. Vi fick också se födelsedagsbarnen dansa gräsklipparen och blanda i grytan om ni kan tänka er hur det såg ut. Jag var uppe och dansade modern dans med både mamma och pappa, vilket var hälften roligt, hälften vilja-sjunka-genom-jorden-känsla. Fick pratat med en del kusiner vilket var himla roligt, den gemensamma nämnaren var kommentaren "vad vuxen du har blivit". Kul ändå att jag börjar komma ifatt alla andra (har två yngre kusiner, 12 äldre där den yngsta är 26).

Min kväll var himla bra ändå, men fanfanfan alltså vad jävla ball Avicii verkar ha varit.. Det blir i alla fall Axwell om mindre än 3 veckor!


längs med diket dansar vi till månskenssonat

 

Fyyyfasen vad bra Den Svenska Björnstammen var. Jag stod där ensam i en timme och hoppade, dansade och sjöng. Åh så fett. 7 grabbar och nån tjej hoppade runt på scenen hela spelningen med grenar, flaggor, ballonger och en låt även med Maskinen. Sången var väl lite halvfailad, men struntsamma.

När vi kom till Malmö igår tog vid oss till ett fullpackat öltält och hällde i oss vin och cider innan vi gav oss ut på stortorget. Maskinen alltså. Trots att killen bakom oss sprutade öl över oss flera gånger, trots att fjortisarna tagit över och att det var extrem slagge framför oss ett par gånger så var det så himla bra. Det vet vad de gör de där pågarna alltså. Efter Maskinen var det allmänt kaos i och med att det inte gick att ringa eller smsa. Vi fick druckit lite mer vin, drog mot björnstammen, men delade upp oss och det slutade med att jag ensam drog till posthusplatsen. Förutom att jag träffade Magnus för första gången på över ett år så träffade jag ingen kändis. Därav ensamheten. Men det var en brabra fredag.

 

 


my hand is a dolphin

 

Mamma har två väninnor över på middag. Skulle hälsa på dem och kramade den första, inget konstigt. Sen var det hon andra och det blev ett sånt pinsamt läge där hon gick in för att skaka hand och jag gick in för en kram.. Slutade med att vi skakade hand under pinsamma skratt. Flydde ganska snabbt efter det kan jag säga.

Efter en fancy donken-middag ska jag åka till Malmö och öla lite med Lotta, Emma, Felicia och My tror jag innan Maskinen. Fin fredag idag!


en styck fader i min ålder

Här är en av bilderna pappa scannade in, på min farbror och han själv. Det hade varit kul att träffa dem då, för 25 år sen, och se hur de var. Kan nog tänka mig att de inte var helt kassa på att festa.

Annars är jag fast här hemma. Andreas har bilen idag, igen.. Hade velat åka och träna, men kollektivtrafiken samarbetar inte till Lomma och det regnar ute. Tur att det finns lite tvätt att sortera hrm.



kollage in da making

 

Pappa och jag har suttit i 1½ timme nu och fixat med ett kollage som ska ges till min farbror och faster på bilden ovan. De fyller 50 i år båda två och slår till med stort partaj för vänner och hela feta Larsson-släkten i helgen. Det ryktas om 75 gäster så inte illa. Det ska bli kul att träffa alla kusiner för det blir inte så ofta med de flesta. Pappa ska scanna in de sista bilderna imorgon så får vi se om det kan bli nåt bra av detta.


vad ska jag med värdighet när jag kan ha det bra


Lyssnar på denna låten och känner mig peppad. Egentligen borde jag väl vara trött på att festa vid dethär laget men gaah vad musik är najs alltså. Nåt som inte är lika najs var gårkvällen och ett heldött Etage. Jag, Lotta och My stannade i kanske 20 minuter innan vi drog därifrån igen. Nej, fullt med folk ska det vara.

Ligger inne med träningsvärk i måånga muskler också efter första träningen på månader (pinsamt nog månader). Fast jag tycker om träningsvärken på så sätt att då vet man att det tagit. Ikväll blev det Malmö igen, någon förvånad? Och åtminstone så blir det att se Miss Li, me likey. Synd bara att det är så jävlans dyrt att vara vuxen på tåg och bussar, kollektivtrafiken kommer ruinera mig.

För övrigt ett micket bra citat från Emil Jensen som rubrik!

hippedihappedihopp

Fikapaus under en biltur för två somrar sen


Söndagen bjud på strålande sol och bra, bra, bra musik. Det blev Emil Jensen, Daniel Adams-Ray, minimalt med Billie the Vision and the Dancers och till sist Veronica Maggio. Fick hängt med en massa olika människor vilket alltid är trevligt. Nu ska jag packa ihop mig innan My kommer och hämtar mig så ska vi åka och träna, äntligen.. Dags att ta tag i den delen av livet nu. Ikväll blir det Etage så vi hörs imorgon.

 

 


illamående

Känner mig lite skakis för tillfället. Lyckades bara sova lite drygt fyra timmar inatt så lider av lite sömnbrist. Får se om jag hinner med en liten sovstund i eftermiddag innan det är dags att ta sig till malmöfestivalen.

Igår åkte jag först till Rövarekulan med Lotta, My och Saga (Lottas übersöta hund). Soligt och vackert var det. Efter vår lilla tur åkte vi hem till My och mig, hämtade alla våra grejer så vi kunde fixa oss hos Lotta. I drygt en timme stressade vi runt hemma hos henne, duschade, sminkade oss och provade en himla massa kläder. Vi lyckades bli klara och ta oss till Staffanstorp där Felicia hade lagat en massa mumsig mat. Precis som på nästan alla våra förfester åt vi en massa, drack ännu mer, fixade oss och snackade skit i mängder.

På slagt var det ändå bra. Jag har lite hat-kärlek förhållande till slagt, men så länge man har bra musik och vänner så kan nästan vad som bli kul. Efter stängning satt vi i en timme och segade utanför. Inga taxis ville hämta oss och ingen orkade gå nån annanstans för att fixa det. Fick i alla fall snackat lite med en av kävlingepågarna som vi förfestade med på Rhodos. Så sitter nu inne med lite mer skvaller vilket aldrig är fel. Kom till slut hem, med klämda lilltår på grund av högklackade skor och två klämda fingrar på grund av en toalettdörr, men äh, smällar man får ta. Och det var den lördagen.

you shimmy shook my bone

Var tydligen den enda bilden jag hade på Alex, men inte fy skam den inte. Blev helt nostalgisk nu!

Igår mötte jag upp Carl och Maria så stack vi till Alex tillsammans. Hans lägenhet var full av killar, kräftor, långbord och sångblad. Maria och jag bojkottade kräftor för kvällen och körde istället på klassikern pastasallad med köttbullar. Fick träffat på Axel för första gången sen studenten, blev en hel del läkarsnack där såklart. Han var den enda som kom in med HP 1.8 förra hösten, så inte så hoppingivande direkt. Fast å andra sidan snackade jag med Alex och han har ju kommit in på läkare i Umeå (därav avskedsfesten) och han kom in genom intervju. Så lite hopp finns väl!

När vi satt och åt efterrätten så reste sig Astrid (Alex flickvän) upp för att hämta något. Hon gick i soffan, skulle hoppa ner från den. Dock så var där en balk i taket som kom lite i vägen. Så först går Astrid i soffan, sen hör man tre höga dunsar och hon är borta. Och i balken hänger en stor tofs hår.. Alltså usch haha, kunde inte hjälpa att skratta lite, det var jättehemskt, men såg så sjukt ut när håret hängde där i taket. Hon klarade undan sig ganska bra i alla fall, med nån bula i huvudet och ett blåmärke på ryggen.

Hängde med boysen, eftersom att Maria skulle upp tidigt och lämnade mig, ända tills sista bussen skulle gå. Trevlig kväll och fockas vad roligt för Alex.!

oinsatt


Har tänkt på musik ganska mycket den senaste tiden. Hur gjorde vi innan spotify kom egentligen? För jag irriterar mig bara på youtube, på radio kan du inte kontrollera vad du hör och att ladda ner är inte min grej. Jag gillar musik, verkligen. Men som det ser ut just nu känner jag mig inte att jag lyssnar på nåt vettigt alls. Jag tar mig inte heller tiden att lyssna på nytt och leta upp musik jag gillar. För det är det jag hade velat. Hitta en hel massa musik jag tycker om, sätta mig in lite mer i genrer och bli lite utbildad. Nästa projekt kanske när jag har lite tid över?


Kräftskiva 2011

Mitt i ätandet av köttfärspaj, kantarellpaj, pastasallad, potatissallad och kräftor kom solen. Så där satt jag med 14 goda vänner, åt gott, sjöng snapsvisor och hade det helt jävla gött. Sen bjöd jag på efterrätt och blev rådd att byta framtidsplaner till bagare. Ändå helt okej känsla när 4 personer rusar in mot huset och knuffas och håller på för att roffa åt sig det sista av dina verk.

Vi gick på en liten promenix för att spana stjärnor. Vi hittade några söta hästar som vi hängde ett tag med och lyckades se ett par stjärnor när molnen flög runt.

Dagen efter tittade vi på Sunes jul och åt frukost. Ville stanna tiden och leva livet såhär för alltid. Eller ganska länge åtminstone.

Efter storstädningen tog vi några bilar och drog till Stens huvud och stranden. Vad som förmodligen var årets sista sommardopp togs och det var inte så kallt som väntat. Härligt! Sen åkte vi tillbaka, åt tacos och åkte efter det hem.


Tim snapsar: En bildserie i fyra delar





Kräftskivan var magma! Fler bilder och ord kommer imorgon efter lite jobb.

läskiga grannar

Så sist, men inte minst kom EmmaHs bilder upp på kära facebook inatt. Som vanligt satt jag som på nålar i väntan på äckliga bilder, men som tur var hade Emma varit ganska snäll. För jag vet att det hade kunnat vara så mycket värre. Jisses alltså, så fula har vårt gäng nog aldrig blivit på bild tidigare. I en hel vecka. Får skylla på den 35+ gradiga värmen och alkoholen. Emmas pojkvän upptäckte också nåt på en av bilderna som hade kunnat vara riktigt läskig.

ser ni vad Niklas såg?

scary shit..!

 

Spöke eller en stockholms-granne, vad tror ni?


för att bjuda på mig själv

När jag är i Athen och när jag har ont i halsen och sen nyser och det gör cpont. Då ser jag ut såhär.. Min underbare bror lyckades få med en bildserie på 5 bilder där den här minen utvecklas. Oslagbart.

 

Jag lyckades aldrig ta mig till soffan. Har faktiskt inte rört mig från stolen sen jag skrev senaste inlägget. Istället skrev Han. Förutom att han är ett otroget svin så är han bara så himlahimla trevlig. Farlig kombination. Trevligt att höra att jag kunde sjarmere, men här får det ta slut. Så hit med lite trevliga singelpojkar (män?) istället. Nej nu räcker det med skriverier för idag. Godnatt sverige


någon som hittat sommaren?

den sista födelelsedagsmiddagen innan rhodos

 

Sommaren verkar ha bestämt sig för att rymma och lämna oss med höstrusk. Inte okej, skärpning tack! Är så himla sugen på sushi, men ikväll blev det en viggo-burgare med Lotta och My vilket inte heller är helt fel. Jag har lyssnat upp min tid på spotify så för tillfället får jag klara mig med sveriges radio webbspelare suck. Fast nu kom lillebroren med sitt premium-konto och räddade, härligt.

Imorgon ska jag storhandla deluxe för på lördag är det kräftskiva och jag är efterrättsansvarig. Känner pressen, folk minns fortfarande pajen jag gjorde när Malin fyllde 16/17. Tror ju tyvärr dock inte att verkligheten lever upp till deras förväntningar. Men jag ska göra mitt bästa så får vi se om de tre grejerna jag ska ha med mig blir uppskattade.

Isabell har ju kommi tillbaka till bloggvärlden och detta med en väldig öppenhet. Och egentligen är det väl intressantare om man skriver mer personligt? Så vi får se om jag vågar mig på det, för modigt är det. Jag går i väntans dagar. Och nej, inte i betydelsen att jag väntar på en liten bebis, det hade ju varit nåt. Nej utan tog steget och skrev till killen som chockade mig tidigare. Än så länge ingen respons, men vet ärligt inte vad jag ska förvänta mig av honom längre, oförutsägbar kille. Så fortsättning följer där mina vänner.

Nu ska jag slänga mig i soffan, på säkert avstånd från lillebroren som ligger inne med feber. adjö

nionde augusti


Alltså ursäkta för att det alltid är samma sak här men jaaaja. Patricia har lite roligare grejer på gång som ni kan kika på! Igår hände inte alls mycket produktivt egentligen. Plockade undan en del här hemma, skrev på lite papper på jobbet (håll tummarna stenhårt för att de hinner in i tid så att jag inte behöver vänta på nästa lön tills september..) Snart ska jag träffa Christina och utbyta lite resehistorier. Som jag saknat den tjejen! Sen får vi se om det blir enmansteater ikväll eller ej, time will tell. Hoppas regnet inte förstör allt ert humör.

rebecca&fiona

Ikväll annordnar Babel sommarfesten på Luftkastellet, i år med Rebecca&Fiona! Vilket ska bli himla kul, speciellt eftersom att vi inte lyckades se dem på Peace&Love. Där fick vi bara smärre tryckskador och nåt blåmärke när vakten lyfte oss över stängslet. Trots att jag tvättat färdigt allt hade jag inget (ehehe) att ha på mig så var bara tvuungen att köpa nåt nytt på Nova. Så ikväll kommer jag dansa runt i detta:

outfit till rebecca&fiona!

Nu ska jag måla naglarna, adíos!

rhodos 2011

Eftersom att majoriteten av gänget älskar mat handlade kanske 50% av resan om det. Men vem tackar nej till god restaurangmat?!

De flesta kvällarna hängde vi på bargatan. Köpte billiga shottar och skämde ut oss som vanligt.

Diverse C (G?) kändisar var där och såklart var vi tvungna att klänga lite

Vi lyckades röra oss från poolen nån dag, till exempel för att åka banana boat!

Ja, onödigt att säga att vi fick en del uppmärksamhet när vi kom med en rullstol?

Emma hade oturen att få glas rätt upp i foten första kvällen så efter det var vi team cripple. Men hey, det gick ju bra ändå!

En anledning, förutom nära till mat och gratis solstolar, till varför poolen var vår bästa vän!

Nu ska jag snart sticka till tåget för att dra till stugan. Blev så fruktansvärt chockad igår över hur lite man egentligen vet om folk. Skenet kan bedra som faen. Så lika bra att fly fältet och vara utan internet ett par dagar, och ha mamma som tar hand om en.

hemkommen

HEJ! Har sovit bort hela dagen, men nu är Sverige turligt nog 8 slitna brudar rikare igen. Imorgon eller så när jag snott lite bilder från de andra kan jag lägga upp en liten summering för de intresserade. Nu ska jag chilla till Rödluvan med den bästa PP.

RSS 2.0