morsning korsning

Sitter här med min tallrik med fil, hallon och bananer, yum! Martin sitter alldeles nyvaken bredvid och blev inte så bra på bild haha.. Har stängning idag igen blöh, men fördelen är ju att jag får sovmorgon. Imorgon ska jag på middag med alla unga tjejerna på jobbet. Ingen i stort sätt känner varandra så bra så kan bli kul. Men nu måste jag borsta tänderna så ajöss.


broren

Han är söt, jag är umpaumpa. Nu ska jag jobba!

"denna gången ska jag lyckas. denna gången blir den sista"

Lyssnar på denna låten på repeat idag. Bra är den! Helgen har varit lugn och temat har varit mat. Igår var det släktkalas vilket innebar en massa gott och idag har resterna tuggats. Så nu blir det lite glass som avslut på denhär magnifika tjugghelgen. Imorgon blir en resa bokad.

leva för framtiden?


Har en massa roligt som planeras in till resten av året (som jag otroligt nog kommer kunna betala för också), men just nu då?! Helgerna är väl något bättre, inget menat mot någon, verkligen inte, men vardagarna. Kom i g e n. Vardagarna har kanske aldrig varit sådär spännande, men för ett halvår sen var det åtminstone himla mycket socialare. Fast allt verkar väl sämre också när man jämför med tjejen i Granada eller kollegan i Thailand.. Men snälla, ge oss lite vår, lite liv tillbaka och lite action (haha åh så fult uttryck men det är rätt).

Nej kanske ska ta tag i att leva i nuet. Även om nuet innebär ett kommande släktkalas=städning och plugg inför ett högskoleprov som måste påbörjas.

solig helg, blåsig vecka

I lördags var det klarblå himmel och solsken när jag vaknade. Patricia och folkmassorna ville inte träffa mig efter min ensamma kräkning under natten (nackdelen med att jobba på dagis javisst), men Lotta och Saga ställde upp. Vi tog bilen till Rövarkulan och där var det bra och bättre.

Efter Remember Me, hemmagjord pizza och lite tillpiffning tog vi oss kollektivt till Lund. För att fördriva den 40 minuter långa väntan innan nästa buss gick vi in på malmborgs och pekade ut allt gott. Det hela slutade lagom oväntat med att ett gäng killar kastade kakor på oss när vi var utanför affären, på väg till bussen. Så kan man ju också tillbringa sin lördag.

Efter förfesten i Staffanstorp tog vi taxi till Malmö. På motorvägen var det nån schmuck som började blinka med helljusen bakom vår taxi. Vår taxichaufför utropar plötsligt att det är hans pappa. När hans farsa sen kör om oss får vi till vår förvåning se våra andra kompisar från en annan förfesta sitta i den taxin. Oväntat!

Efter lite shottande, dansande och pajjade väskor inne på slagt blev vi körda hemåt. Och inte gick det långsamt. Så medan jag satt i mitten och stirrade på hastighetsmätaren satt chaufförens kompis till höger om mig och kved om att han skulle köra långsammare och Lotta var glad att hon var tillräckligt full för att inte vara rädd. "Polisen är ändå inte ute nu" - nänä, det var ju d e t vi oroade oss för, inte hastigheten som låg på över 200 km/h. Hem kom vi som tur var och nu är det måndag igen.


tick tack och så var det mindre än 47 veckor av året kvar

Så veckan på dietsoppan är över och trots en hel del fuskande på slutet gav den resultat. Har tappat lite fokus till vart detta ska leda, men hittar väl det så småningom igen. Jessica var i Lund i helgen, så medan hon och ett par tre tjejer till förade lite passade jag på att umgås och skvallra lite med dem alla. Sen drog de ut i natten och jag bilade hem till sängen i ett nästan färdigstädat rum.


Idag är det måndag om nån missat det. Måndagar är ju som de är så nu är inte orken så stor. Förkylningar kan ju bara försvinna från jordens yta, d r y g t. Håller för tillfället på att organisera min musik på spotify och försöka hitta nån musik jag kan tänka mig att lyssna på i år. I stort sett inget så nytt, vardagen rullar på.

 


ett dygn senare..

..och London är bokat!! 1-6 juni kommer Lotta och jag turista, hänga i parker och framförallt shoppa satan. Fint som snus på't ungefär. När det gäller malino och Granada så har överpriserna för direktflyg övergetts och istället de mer överkomliga resorna via Bryssel övervägts. Förhoppningsvis blir bloggen inriktad på resor i år!

spanjorskan igår på skype!


fokus

Just nu är jag helt insnöad på flygresor. Letar efter billigaste till Malaga, London och Indien. London är väl lättast, förutom att biljetterna säljer snabbare än snabbast. Indien trodde vi var kirrat, men nehej då var inte det billigaste flygbolaget bra. Så Indien ska vi till, frågan är bara för hur mycket och med "vem". Malaga - ujujuj alltså. Dyrt och kassa tider med direktflyg, och en massa byten är inte värt det när man ska vara iväg i fyra dagar. Blöh, nä nu ska jag sova.

RSS 2.0