bättre ställen runt om i världen just nu

Brittiska Jungfruöarna

Kapstaden

Teneriffa

reminiscing

 

Lyssnar på musik jag lyssnade på 2007 och tittar på gamla bilder. Ikväll är det sista sista träffen på riktigt med Malin i Sverige på lång lång tid.


tidigt tidigt, sömnigt

 

Klockan är strax efter sex. Ska snart köra till jobbet och öppna upp. Lyssnar på Saybia och lite på Martin som sitter och gör läxor mitt emot mig (anar en ny Linda hos honom, med tanke på tidiga morgnar, stackarn). Malin drar sin kos imorgon och berikar Spanien med sin närvaro. Igår var vi på Kreol och hade en väldigt väldigt trevlig middag tillsammans. Och som vi sa, kändes mer som en vanlig uppdatering och social kväll än ett avsked. Så därför kraschar vi alla henne ikväll och förstör hennes packning! Nä, nu måste jag borsta tänderna och sätta i ögonen, adjö


sen sist..

..så har jag hunnit med lite av varje: Simmar eller gymmar varannan dag, jobbar varje vardag (vill stjäla med mig mitt favvo-barn hem vareviga dag också), var på en födelsedagsmiddag till (kanske kommer en liten film från det nån dag, kanske), har feta cravings minst en gång om dagen och igår fick jag till slut träffa fina, bruna Therese. Inget spännande direkt, men det rullar på!

födelsedagsmiddag

Imorgon fyller My 20 hela år! Så efter att ha simmat vår kilometer imorse började Lotta och jag att fixa det sista av vår present till My. Den är ganska rolig måste jag ändå säga, känner man My så kan många låtar relateras till henne med. Så medan jag firar My kan ni väl titta på denna videon:


dagens lärdom

Rör inte grejer som inte är dina, eller som du inte är helt säker på vad det är. Det kan se fint ut och vara lockande. Det kan också sluta i att du har blodrött läppstift på läpparna som visar sig vara OMÖJLIGT att få bort och ha fem minuter på dig innan du måste dra hemifrån. O s m i d i g t. Paniken när jag insåg att jag inte fick bort färgen var stor. En stund senare (hemma) och efter extremt mycket skrubbande  hade jag svullna, men dock relativt normalt färgade läppar igen. Så lär er nu av mitt misstag!


god morgon!Det är snöstorm ute. Fiifan. Känner inte direkt för att gå upp, men är väl så illa tvungen snart. Denna sängen är sån elektronisk så man kan höja och sänka, och varm, så hade kunnat ligga kvar här hela dagen. Men nä, såå bra ska vi inte ha det.

dagens selma


samma land, samma by, samma husnummer - annan gata

 

Imorse flydde husets ägare till varmare breddgrader. Deras yngsta familjemedlem Selma stannade hemma, så förutom husvakt är jag i en vecka framåt också kattvakt. Fruktansvärt dålig kvalité på bilden, men fick passa på att fota när hon närmade sig. Än är vi inte riktigt vänner.


the start of something new

 

Som ni ser på bilden slog jag och Lotta på stort idag. Medan vi njöt av det mest onyttiga, vi åt förövrigt bara hälften, så planerade vi de kommande 17 veckorna och dess träning. Idag var sista tjuggar-dagen, nu är det dags för lite hälsosammare liv. Finfina grejer.


2011/01/01

Gott nytt år allihopa!

Jag har tyvärr inga bilder från nyår att visa upp, min kamera har tydligen gett upp. Jag hade en jättebra nyår. Middag med 12 pers, allt var gott, massa lekar var välplanerade och sällskapet bra. Vi halkade oss ner till stranden där det var halv storm. Champagnen ville inte riktigt landa i glasen, utan flög mycket hellre iväg tråkigt nog. Efter en massa kramande och gott-nytt-år-hälsande, knappt tio minuter efter tolvslaget, kände vi oss lagom kalla så vi gick tillbaka igen. Efter det lektes det lite mer och det var mest allmänt hängande fram tills vår privata taxi kom vid tre och körde oss hem.

Tack för 2010 people, det var ett förjävla bra år!

RSS 2.0