+ - ?

Det ska bli spännande att se hur dagens nettokänsla blir. Började asbra med -1kg på vågen och -1cm i midjan. Jag tittar jättemycket på före- och efterbilder på himla duktiga tjejer. Det enda är ju att det tar så jäkla freakin lång tid. Så jag vet att jag har ett par månader framför mig innan jag möjligtvis kan nå mitt mål, just därför är alla framsteg sjukt peppande. Skuttade i princip mig igenom hela morgonrundan.

I förmiddags fick jag dock ett sms från pappa om att vi blivit överbjudna igen vilket innebär att den lägenheten jag tittat på två gånger nu inte blir min. Det kommer säkert nån annan fin, men ändå tråkigt när man börjat ställa in sig på denna.

Till sist går jag och väntar på samtal från hemtjänsten i Lund, de skulle ringa innan veckan är slut. Så frågan är ju om jag fått sommarjobb eller inte. Ska dock laga middag med Lotta ikväll så blir nog en bra dag oavsett vad de säger. Nu ska jag smälta lunchen lite och glo på Glee.


jätte på språng


nomnomnom

Såg filmen Last Night häromdagen. Och herrejesus alltså. Guillame Canet. Filmen är värd att se bara för att få titta på honom. Har ingen aning om hur han är annars, men i denna rollen var han så himla snygg. Skäggig, fransk brytning. Titta och njut mina vänner:



Och rapporten undrar ni? Har lyckats skriva en sida metod, "bara" det jobbiga kvar nu alltså..

att satsa eller inte, tänk om?

Jag sitter här och skjuter upp att börja på min lab.rapport. Hade varit mycket bättre att bara göra den, men ack nej. Varför göra det lätt för sig. Jag tog med mig Andreas idag och tittade på den lägenhet jag och päronen tittade på i torsdags. Jag gillar den verkligen och badrummet var inte så illa som jag tänkt mig nu sen vi såg det första gången. Dock så är det svårt att ta det där avgörande beslutet, fett svårt. Tänk så kommer det en jättefin och jag missar den? Eller tänk så är detta rätt lägenhet, men jag missar den i väntan på nån bättre som inte kommer? Något råd? Sen är vädret kass och jag vill inte springa intervaller och blöh. 


svisch svosch

Mitt hår lever sitt eget liv alltså. Har jag det uppsatt i tofs så visst fan gungar det från sidan till sidan vid minsta lilla rörelse typ. Jag kan ta det när jag springer, men när jag går. Kom igen. Känner mig som en cheerleader eller nåt, störigt. Förutom det har träningen rullat på idag. 5km:s rundan imorse var skön och gymmet gick bra. Trots att det var en massa folk i styrkeavdelningen. Bara att jobba sig igenom små rädslor. Fick mina aminosyror idag. De ska ge extra energi och hindra nedbrytningen av musklerna. Ska testa imorgon när jag ska köra intervaller.


halv åtta hos mig!

mitt finaste valnötsbröd hittills

pilljobb med att fylla fläskfiléerna

soppa på färsk sparris

fina tjejerna

parmalindad fläskfilé och potatissallad med hemmagjord pesto

parfait med vanilj- och drottningssyltsmak på choklad- och kokosbotten


.

Till slut är det fredag och om ett par timmar helg. Det är meningen att jag ska titta igenom det sista plugget innan PBLen just nu. Som vanligt går det inget vidare. Ikväll blir det halv åtta hos mig och bordet är dukat. Har försökt förbereda så mycket som möjligt så jag ska slippa stressa idag. Har haft väldigt mycket denna veckan. Långa dagar i skolan, extra plugg eftersom att vi har laborerat, lägenhetsvisning och träning på det. I onsdags när jag sprang så var det bara skönt. En ny känsla. Det var inte så långt och inte så snabbt, men härligt. 1cm mindre har jag blivit runt midjan också så det lönar sig. En liten uppdatering i alla fall, nu ska jag läsa mina anteckningar innan jag vandrar till bussen.

två veckor till valborg hörrni!

Har kommit fram till att det inte är hållbart för mig att träna varenda dag. Promenaderna ska jag fortsätta med varje morgon, men nu blir det gym varannan dag ungefär. Känns mer långsiktligt och det är jag ute efter. Dagen idag var ganska kass första halvan. Gick upp himla tidigt, som varje måndag, för att ta bussen vid 7. Vi kom inte ur Flädie dock för att två bilar hade krockat precis vid utfarten. Visade sig sen att det var min granne, men som tur var verkar skadorna inte vara så allvarliga.

Hade ett så himla typiskt möte på vägen till skolan sen. Argh. Och jag fick ännu en kommentar från tutorn att jag är för tyst. Argh på det med. Som tur är vände dagen sen. Fick lunchat med Lotta och se hennes bruna nylle igen. Sov när jag kom hem och det var ljuvligt. Det var det, sjukt skönt. Och ändå ganska bra träning, kämpar på med att höja min löphastighet. Nu tänkte jag sova och hoppas på att skönhetssömnen trollar bort den där satans röda pricken i pannan.

PS. jag sov faktiskt inte..

hittade två bilder från sittningen

min bordsherre som var norrman

mitt över!


tur och otur

Igår var det ju fredagen den 13e och klassen hade tillsammans med de som går termin 4 sittning. Temat var passande nog tur för T4:orna medan vi hade otur. Det ordnades förfester med blandat folk, vilket var himla kul. På den där jag var fanns bland annat en svart katt, en tur-guide, en oskyldigt dömd fånge och Lucky Luke. Jag satsade inte alltför mycket utan hade en krossad spegel runt halsen. 7 års otur är smällar man får ta ibland.

Det var en väldigt rolig kväll. Förfest, sittning, mellanfest och sen krischans klubb. Min bordsherre hade ingen present med sig, men han fick iaf ett påskägg av mig. Utvecklades lite smått till godiskrig sen, väldigt mogna studenter oh yes.

Idag ska jag ta mig till Lödde och handla lite så jag kan provlaga lite grejer inför min halv åtta hos mig-middag. Har hunnit med en promenad i det härliga vädret, men ett träningspass får jag fixa också. Har beställt aminosyror idag som man ska ta innan och efter träningen. Får se om det pumpar upp energin lite.

Just det. Sjukt bra möjlighet att lyssna på musik när jag går, så har ni något tips på nåt jag borde lyssna på?

siffror

Det har nu gått en vecka sen jag bestämde mig för att satsa på riktigt. Tyvärr ballade vågen ur totalt imorse, vägde mig 4 gånger och fick två olika resultat. Har gått ner mellan 0,2 och 0,8kg haha, alltså inte särskilt specifikt eller pålitligt. Midjemåttet är däremot svårare att misslyckas med och där hade det försvunnit 1,5cm vilket var najs som fan. Det var bra med lite pepp för igår kändes det riktigt tungt. Var svag på gymmet, inte kul. Ny dag och nya tag idag. Har suttit under frukosten och räknat på hur många kcal jag får i mig. Frukosten är den mest konstanta måltiden så lättast att ha koll där. Lunchen och middagen däremot, olika varje dag ju och jag har verkligen ingen aning. Ska försöka kolla upp det i alla fall så att träningen lönar sig. Vill inte få i mig mer energi än jag behöver, vill att träningen ska göra så att jag förbrukar mer än jag får i mig. Nu ska jag hoppa ur min extremt sassiga tröja och ta en dusch innan lite plugg.

svitt

Indien fuckade totalt med min perspiration. Innan dess svettades jag typ inget, vilket i och för sig också var jobbigt då mitt huvud höll på att sprängas av värme. Men nu.. Ingen hejd på det. Man ska vara nöjd med att det syns att man tränat och yadayda. Rätt och slätt pinsamt är det haha.
Ska sluta ha tighta linnen från och med nu alltså

för att vara lite osvensk..

..så ska jag säga att jag är sjukt stolt över mig själv idag. Därför ska jag skryta lite. Jag gick upp efter lagom mycket sömn, drack en kopp kaffe och tog sedan min powerwalk. Fem kilometer varav det regnade hälften av det. Just det var väl inte så kul, men extra skönt att komma in och äta frukost sen. Pluggade lite drygt en timme på förmiddagen också. Sen var päronen och jag på mina två första lägenhetsvisningar någonsin. Även fast ingen av dem var riktigt rätt var det ball att titta, nu är det på gång på riktigt. Fick träffat My mellan visningarna och skvallrat av mig ordentligt. På eftermiddagen fick jag sms från Oskar med lite peppande ord om träningen. Så efter lite mer plugg och middag stack jag till Lomma för att svettas lite. Irriterande nog var löpbanden upptagna de 20 minuterna jag stod ut på crosstrainer så fick blanda lite och köra styrketräning mitt i. Körde en ny armövning som kändes ordentligt, gött var det. Tillslut var där ett band ledigt så då kunde jag springa 20 minuter. Fan vad det var jobbigt. Flåsade och svettades rejält, bredvid en snygg kille såklart, för att jag bestämde mig för att springa snabbare. Sjukt drygt, men himla nöjd när jag var klar. Och bäst av allt, inga sötsaker eller småätande på hela dagen. Förstår om detta inte var så kul att läsa, men säg till om du vill ha lite träningspepp så ska jag försöka smitta av mig. Och om du har lite pepp att ge, kör på.

glad påsk?


aldrig vila

Fina Granada alltså. Saknar resåret 2011. Får se till att göra detta året bra på andra sätt. Är sjuukt taggad på att komma ordentligt i form. Har bara varit i två dagar än så länge haha, men hoppas det varar. Fick tips på gladiator Primes blogg, väldigt bra. Så nu blir det satsning. Kommer bli lite jobbigt imorgon då Emmi bjuder på tre-rätters födelsedagsmiddag för längtar, men måtta är väl grejen. Nej, kan inte koncentrera mig på bloggen så får bli kort.

produktiv dag

Har verkligen haft motsatsen till rubriken. Vet inte varför, men har knappt förmått mig själv att röra på mig. Två saker lyckades jag dock med.
mumsig lunch i form av krabbelurer!
Och att sy om en av kjolarna jag hade med mig till Indien. Klippte av en hel massa och så plötsligt går den kanske att använda i sommar. Finfint

för att välkomna våren

Färgade håret förra veckan! Syns ändå en del när man har bilderna bredvid varandra. Känns i alla fall skönt att ha det gjort. Just nu känner jag mig himla trött och seg, men får väl se till att gör något av denna dagen nu.

the circle is now complete

Jag är lagom trött nu. Blev inte många timmars sömn inatt. Som tur är har jag ju lov så jag kan sova läänge. Veckan har varit väldigt blandad, lediga dagar varvat med alldeles för långa skoldagar. I tisdags var jag ute på praktik på ett äldreboende vilket var himla roligt. Fruktansvärt bra personal och trevlig stämning.
Igår gjorde vi Lunds nation. Lyckades till och med med att dansa så mycket att båda bh-banden ramlade av. Inte lätt alltså. Fick dock ta smällen idag när jag skulle ta bussen hem från Lund. Fick alla typiska svimnings-symptom och fick sitta med huvudet mellan benen för att det skulle släppa. Har inte varit med om det innan så ganska läskigt.
Nu är det dags att hoppa i bingen, godnatt.

RSS 2.0