infall

Eeehehe, lookilooki laainda.blogspot.com!

winners see possibilities, losers see problems

Jag har fått klagomål haha! Ska försöka bättre mig lite när det gäller bloggen hehe. Hade dock velat ändra design och sånt, ha nåt roligare. Idag har jag varit ledig, enda dagen denna veckan. Har proppat mig full av protein idag - äggmacka till frukost, proteinshake efter gymmet, stekt ägg och keso efter en power walk med Malin. Alltså kroppen är så skum. Har tappat cm i midjan, men gått upp i vikt.. Fucked up blir man av det.

eheehe, sorry!

Min mobil la av idag, får inte alls igång den så kommer inte åt bilderna jag tagit argh. Får dras med min gamla nokia. Tur att jag fick låna tredje delen av Victoria Bergmans svaghet av Emma igår nu när jag inte kan läsa bloggar på jobbet. Sjukt stort problem alltså. Oh noo, kom precis på nåt ännu värre. Har ingen musik till när jag ska träna. Faack. Jag har en en-timmes lång remix av Avicii dock så det löser sig nog ändå förresten.

Jag längtar som fasen tills om en veckan då jag ska baka morotsmuffins och ha med till jobbet när jag slutar. Godaste alltså! Har hittat recept på en ganska nyttig brownie - ska prova snart hihi. När jag säger att basen är svarta bönor kommer ni väl inte vilja smaka men jag tror på den alltså.


black bean brownies.JPG
Ser ganska mumsiga ut eller hur?

Veckan har varit bra. Jobbat, tränat, sett senaste true blood med Christina och igår chillade jag på TGIF med tjejerna. Resten av veckan är som sagt jobb, men Jonathan Johansson på fredag och Urban Cone på lördag i Malmö vill jag inte missa. Så kan bli en trevlig helg ändå.
Nu är jag trött som vanligt, ska hämta ett glas saft innan det blir tidig sänggång. Hoppas du godkänner Emmi! pusss

I'm wearing all black when I workout 'cause it's funeral for my fat

Lite fel pose för dagen men jaaja - dags att slita sönder lite benmuskler!

detaljer

De senaste passen har jag varit sjukt otaggad hela träningarna igenom. Jag tvingar mig verkligen genom det, för jag vet att jag måste om jag vill nå mina mål. Men idag så. Inget var annorlunda direkt förutom att efter de första stegen på uppvärmningen så kände jag mig bara så himla stark. Jag kunde känna det i takten jag höll, andningen och fokuset. Pumpandet av Epic och den långsamt promenerande killen bredvid mig gjorde väl inte det hela sämre. För ja, det känns bra att vara bättre än andra. Inte bara cardion utan hela passet kändes bra, även fast jag inte klarade av så många repetitioner i sista setet bröst.

Passet:
- 38 minuter på löpbandet, blandat gång på nivå 7, lutning 5 och jogging på 10.5 - totalt 25 min jogging
(konstiga tider beror på att jag jobbar mot ett visst antal kalorier, här 400 kcal)


- 3x12 liggande flyes, 8 kilos-vikter


- 3x12 hyperextensioner, 15 kilos-viktskiva


- 3x~10 sittande rodd, 40 kg


- 3x~8 bröstpress, 35 kg
(här tog energin slut, orkade inte ens 8 reps på sista)


- 9 minuter på crosstrainern, nivå 12
(100 kcal)Det kanske inte alls är intressant för er, men tänkte att det kunde vara lite kul att skriva vad jag hittade på. Och jag la in lite bilder för att annars är det bara en massa namn som inte säger de flesta något, jag googlade precis fram dem själv haha. Tog ungefär 1 timme och 20 minuter totalt och brände runt 600-650 kcal. Inte helt fyskam.

hemmagjort och lite dagens-outfits

Förra veckan gjorde jag min egna müsli. En basmüsli, hasselnötter, valnötter och russin. Inte helt fel till filen

Jag har ju inte snackat så mycket om mat/träning under sommaren, mest för att jag ätit sjukt dåligt och känt mig allmänt fet haha. Men nu var gränsen nådd, så det var dags att skärpa sig. Därav denna lite smått nyttigare fredags-middag

Pissväder idag alltså. Glömde min regnjacka i morgonstressen, men fanns som tur var en extra på kontoret. Öh, tog en så jäkla ful ny passbild idag. Vill avlida vid tanken på att jag ska ha den i 5 år till. Varför tog jag inte om den, varför..?

Idag satsade jag på cardio på gymmet. Det rann som vanligt av mig när jag var klar, men jag var nöjd med dagens insats yeeeah

RSS 2.0