winners see possibilities, losers see problems

Jag har fått klagomål haha! Ska försöka bättre mig lite när det gäller bloggen hehe. Hade dock velat ändra design och sånt, ha nåt roligare. Idag har jag varit ledig, enda dagen denna veckan. Har proppat mig full av protein idag - äggmacka till frukost, proteinshake efter gymmet, stekt ägg och keso efter en power walk med Malin. Alltså kroppen är så skum. Har tappat cm i midjan, men gått upp i vikt.. Fucked up blir man av det.

eheehe, sorry!

Min mobil la av idag, får inte alls igång den så kommer inte åt bilderna jag tagit argh. Får dras med min gamla nokia. Tur att jag fick låna tredje delen av Victoria Bergmans svaghet av Emma igår nu när jag inte kan läsa bloggar på jobbet. Sjukt stort problem alltså. Oh noo, kom precis på nåt ännu värre. Har ingen musik till när jag ska träna. Faack. Jag har en en-timmes lång remix av Avicii dock så det löser sig nog ändå förresten.

Jag längtar som fasen tills om en veckan då jag ska baka morotsmuffins och ha med till jobbet när jag slutar. Godaste alltså! Har hittat recept på en ganska nyttig brownie - ska prova snart hihi. När jag säger att basen är svarta bönor kommer ni väl inte vilja smaka men jag tror på den alltså.


black bean brownies.JPG
Ser ganska mumsiga ut eller hur?

Veckan har varit bra. Jobbat, tränat, sett senaste true blood med Christina och igår chillade jag på TGIF med tjejerna. Resten av veckan är som sagt jobb, men Jonathan Johansson på fredag och Urban Cone på lördag i Malmö vill jag inte missa. Så kan bli en trevlig helg ändå.
Nu är jag trött som vanligt, ska hämta ett glas saft innan det blir tidig sänggång. Hoppas du godkänner Emmi! pusss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0