mumsig lunch framför cruella


bakgumma och tyst

Så tänkte skriva ett lite mer positivt inlägg. Det var så jävla kul igår. Förutom oss själva var det 5 grupper till som skulle framföra sina sketcher. Vissa var väl bättre än andra hrm.. De alternativa var så himla roliga, vi var glada över att vi inte var efter dem. Sist, men inte minst, var det vi. Ganska många i publiken var fulla, juryn var definitivt full och en del av oss var det också. Men hey, kan inte ha skadat. Bra gick det i alla fall. En kundvagn kördes runt, sånger sjöngs, vi offrade till gudarna (generalerna alltså) och vi bjöd på hot dogs. Bra kväll.


inte den bästa, men dock en bild på generalerna från förra fredagen!


weheeeeey

Tiden är knapp hela tiden och jag rusar runt som en stressad fåne. Föreläsningar i 4 timmar, hemfärd, snabb lunch och baka till imorgon, vårdcentralen i tio minuter, hem och byta om. Snart buss till Lund igen och förfest innan det är sketchafton. Vilket ska bli skitkul! Något som inte är lika kul är att jag hunnit plugga noll idag, mina fötter gör ont varje gång jag går, jag hinner aldrig träna och pengarna springer iväg. Så nu vet ni det. Hajj

dag två som lundastudent

Började inte förrän 12 idag så hann både med att träna och plugga lite innan. Kändes skönt att vara effektiv och att ha saker att göra. Föreläsningen var mest en massa olika personer som informerade om en massa olika saker, men skadade väl inte att vara där. Tog sen en liten promenad från sjukhusområdet där vi cirkus håller till in till stan. Bestämde mig tillslut för att satsa på att klä ut mig till japan eller nåt sånt (ska vara bytis). Hittade dock ingen morgonrock som kunde agera kimono så fick bli en kjol. Har nu spenderat hela eftermiddagen/kvällen med att växelvis plugga och sy så nu har jag nåt plagg att ha på mig iaf. Kanske blir en bild imorgon när jag är sminkad och så. Nu ska jag nog lägga mig, läsa lite "Sputnik älskling", läsa igenom mina anteckningar och sluta oroa mig för att jag inte ska prata imorgon. Och sorry för så uppstyltat och tråkigt inlägg.

en dag med pulsen i full galopp

Fick tillslut fixat detdär nervösa samtalet. Innebar också att jag tackade ja till en plats på läkarprogrammet i Umeå. Hjärtat slog som bara den efter det. Träffade Lotta i Lund som grät en skvätt. Vi firade att jag tillslut kommit in, sörjde att jag skulle behöva lämna allt och alla och flytta långt, långt bort. Träffade på Therese och Alex. Kändes lika jobbigt med dem. Planerade in en avskedsmiddag för imorgon. Skrev en lista på allt jag behövde fixa. Uppdaterade min facebook-status.

Sen kom samtal nummer två. Från Lunds Universitet. De likaså hade en plats till mig. Fick knappt fram orden på grund av gråten i halsen. Hoppade som en galning i vardagsrummet medan jag ropade till bröderna att jag kommit in i Lund också. Ringde bland annat Lotta som grät igen, den bra sorten denna gången. Ringde Umeå och tackade nej till deras plats. Uppdaterade min status igen.

Nu sitter jag här och är nervös. Imorgon 8.15 påbörjar jag mina 11 terminer på Lunds Universitet.

"du är ju ung fortfarande"

Väntar på ett samtal. En timme kvar. Vet inte vad jag ska distrahera mig själv med. Diskmaskinen är igång, tvättmaskinen likaså. Får väl bli att dra fram dammsugaren. nervöst.


tre snygga tjejer från igår


ikväll är det kalas i lomma


bröd på g


har jobb idag wiho


på återseende mina vänner


tristess, regn och pluggförsök


nål&stål

 

Fick idag en nål och sen en stav stucken genom tragus. Lätt den smärtsammaste piercingen, men jag gillar den. Sen kan ni ju ta och ignorera den extremt fula ringen. Antingen passar jag inte i ring där överhuvudtaget, eller så var det bara ett dåligt val. Likväl åker den ut snarast. Nu har ni iaf fått se det sjunde håltagandet!


"But I'm not getting old. And he's a dummy for dying."

 

Det  känns som att det är en evighet sen vi kom hem, när det egentligen bara är för två veckor sen. Sen har både jul och nyår hunnit springa förbi sedan dess så har väl gjort att det känts som längre, men ändå. Tiden började verkligen sakta ner när vi åkte iväg och har inte blivit "normal" än. Det har gjort att jag sitter här och är uttråkad som bara den. Jag har liksom redan plockat undan på mitt rum, bokat klipptid, beställt linser, plockat ner saker i källaren, sett en film. Vad ska jag göra nu då? Orkar inte fastna vid datorn igen. Att städa i klädkammaren finns. Men det är ett stort projekt jag inte är så sugen på just nu. Fast jag kom på en sak att göra. Så nu ska jag baka bröd innan det är dags för träning och sen middag med tjejerna. Blir nog ganska bra ändå.


RSS 2.0