mah crib







 

Jag tror att jag kan trivas här, tror ni inte det?


jakten är över

'

Efter backa och en jobbdag åkte jag till stugan och spenderade ett dygn där. Låg mest här på mitt rum och läste

Blev även lite extra bortskämd av mamma och pappa och fick njuta av god mat

Några dagar senare hoppade jag på ett plan och åkte till Visby och Lotta. Vi fick soliga dagar då vi shoppade, festade, åt gott och bara umgicks. En himla fin helg alltså.

Veckan sen var full av jobb och varma dagar. Mycket tid spenderades i sol/skugga i väntan på att göra nästa hembesök. Dagar där tiden gick långsamt, men som inte var så särskilt jobbiga.

Har haft nånting för mig alla kvällar i veckan. Sett High Coast i slottsparken, fikat med bra tjejer och träffat de här två bland annat. Hängde på balkongen i kvällssolen och hade det wunderbar.

Veckan stora feta magma händelse! Efter många månaders letande och ett par förlorade budgivningar så lyckades vi i veckan vinna. En lagom stor tvåa med ett stort kök, på Väster, flyttar jag in i i slutet på september wihoo.

Igår fyllde Christina 21! Vi åt god middag på Casa Mia och drack drinkar på TGI Friday's.

Idag har jag gått igenom vad jag har här hemma för att försöka strukturera vad jag behöver köpa. Har-listorna har fyllts på en del, framförallt köks-listan, men jag saknar rätt mycket. Kommer bli en dyr, men väldigt rolig historia att köpa allt.


helg och backa

sjusovarna. dock la jag mig ett bra tag innan dem så inte så konstigt. det här med att sova i tält är inte min grej alltså. kallt, massa konstiga ljud, obekvämt.

det var en mysig kväll igår. jag kom fram precis i tid till värt. ett gäng från lappland, mysiga med sina dialekter och kepsar. tycker det är så kul att se hur banden är på scen - hur de uppmuntrar varandra, samspelar, rörelser, speciellt fötter som levde sitt eget liv fastnade jag för hos värt. tyvärr var jag helt slut från jobbet så var inte världens roligaste sällskap och la mig innan alla andra. men det var roligt att vara med en stund iaf.

till skillnad från igår då det regnade mest hela tiden vaknade vi upp till sol idag. medan de andra sov låg jag i solen och åt frukost, läste lite och fixade lite. trivdes helt enkelt. stämningen på backa är väldigt speciell, på ett positivt sätt. åk dit nån gång.


körde direkt till en lägenhetsvisning idag. den hade stor potential, men jag håller tummarna på att den vi ska se imorgon känns rätt. fan vad jag vill hitta en lägenhet, vill flytta nu nu nu. så håll tummarna för mig!

here comes the sun. naat.

mjölk, kaffe-isbitar, lite sötningsmedel och så kanel på det. rena rama is-chailatten alltså, yumm!

middag och matlåda tills imorgon. har haft kycklingen i teriyaki-marinad hela dagen, sinnes gott blev det. smällde till och gjorde lite egna klyftpotatis till imorgon också, blev inte helt fel de heller. jobbar man helg får man passa på att göra det lite extra speciellt.

Direkt efter jobb imorgon styr jag bilen söderut mot backafestivalen. så håll tummarna för sol hörrni! nu måste jag fixa det sista till packningen innan tröttheten helt tar över. puss och kram och klappen

waddup

Så just nu:
- Lyssnar jag på Erik Hassle. Himla fin kille där, senaste albumet inte minst.
- Väntar jag på att kaffet ska koka klart. Såg nån grej där de fryst kaffe och sen hade i mjölk för nån sorts drink. Hälften av alla dessa grejerna jag provar blir inte alls bra, men vem vet, kan ju bli bra så måste prova.
- Tuggar jag tuggummi och biter av misstag på samma ställe i läppen hela tiden. Skit är det.

Så spännande var det. Tycker vi går över till lite bilder istället:
Förra helgen när jag jobbade hällde jag ut kaffe över hela mig. Fick liksom ta lite vad som fanns bland arbetskläderna. Kände mig som en failad hiphopare resten av dagen och tanterna tittade en extra gång på mig.
Malin kom hem och jag hade hjälpt hennes mamma att fixa en lite välkommen-hem-fest. Grillning, mysiga människor och en efterlängtad tjej. 

Trött tjej i detta nu. Sovdags. Exakt och precis så länge jag vill.

instagrid



Har varit ledig idag och är det imorgon också, riktig lyx alltså. Hinner dock inte slappna av och få med kroppen på det hela så känner mig rastlös hela tiden. Jag har passat på att göra absolut inget viktigt idag, men ändå hittat på litegrann. Sova utan att ställa alarm (misslyckat dock får jag säga iom att jag vaknade vid 8 ändå), träna, lösa korsord, rensa i min hylla i hallen, skippa linserna och ha glasögon, handla mat, låna böcker, plocka jordgubbar i vårt trädgårdsland, frysa in rabarber och nu dåsa i soffan. Jag ska bara klaga lite och det är på solens frånvaro, men annars så - mys. 

är numera expert på att skala rabarber

Torkade av mobilen med handsprit innan. Såg nåt kass doctors-program häromdagen, var dock äckligt hur smutsiga de är. Iaf, fick riktigt ordentliga flashbacks från Indien eftersom jag använde den vi köpte där. Luktar speciellt, som herrparfym haha. Sjukt vad lukter kan trigga igång. Till något helt annat - många av bilderna här på bloggen är från instagram, men alla därifrån hamnar inte på bloggen och alla har ju inte möjlighet att se dem då. Så ni som inte har instagram i mobilen kan gå in och kika här (kan tacka therese för tipset) så får ni ännu mer koll på mitt liv, otroligt spännande alltså. Två extra, extra roliga saker händer imorgon. Emma ska ha sin halv-åtta-middag, längtar efter kräng och... Malin kommer hem!!! wooopidiwoo, längtar


RSS 2.0