12 06 29

okej så plättarna blev inte så goda, men fruktsalladen var en bra start på dagen

Usch vad jag känner mig tråkig. Har inget kul att skriva om här. Tänkte precis skriva att mitt liv är tråkigt också, men bara för att jag är hemma en fredag är det väl inte dåligt. Jobbar ändå imorgon. Och idag har varit en bra dag. Ensam på gymmet till stor del av joggingen, lunch med Emma och Maria (på mando nomnom), lite häng med Diane (och lite Josefin och Julia) och fredagsmys med tacos, nötter och romantisk komedi.

självkontroll

Min nya favorit-chill-frisyr. Ser ut som att jag sovit i den och ska städa, men I laaaajk.

Jag har precis köpt flygbiljetter till Visby wohooo. 19-22 juli kommer jag förhoppningvis sola, träna, äta sjukt god mat och bara hänga med bästisen, och kanske lite gabbe också. Imorgon är jag ledig. Ska sova till längre än 6, komma på nåt extra gott till frukost, träna UTAN att ha jobbat innan och ha dejt med Emma och Maria. Looovely. Har dessutom bestämt mig för att ta tag i mina mat-fuck-ups. Måtta ska jag öva på. Dessutom - vad fan är det för lönt med att träna varje dag när jag ändå bara äter tillbaka allt jag svettats bort?! Neej nu är det dags att försöka på riktigt även med maten.

oh yeah!

Swedish House Mafia lägger ner.

23 november blir det en tur till Stockholm!! Axwell förra hösten var fett, dethär lär inte bli sämre. Något att se fram emot alltså.

game time!


pirr pirr

Sitter i detta nu och uppdaterar ticnets sida i ett. En andra chans på biljetter till Swedish House Mafia och the pressure is oon. Alla vill för fasen ha biljetter. Så trots att biljetterna officiellt inte släpps förrän nio har jag suttit här sen åtta..

HJEELP


I övrigt är jag ledig idag. Ska träna lite och träffa Christina nån gång, resten får framtiden utvisa vad det blir av den tiden. Måste lägga in en bild från midsommarafton också bara för att det är kul hur mycket smink och vinklar gör, två olika människor ju haha.


Hade inte bangat att se ut såhär när jag vaknade istället för detdär freaket där uppe


rörande

The SCAR Project


we came, we raved, we loved

grillning á la vi-campar-och-det-regnar

Helgen har ju varit förjäkla tråkig väder-mässigt. Speciellt då jag igår åkte till Röstånga och familjen där - i husvagnen. Mest regn hela tiden och även om det var uppehåll på kvällen var det skitkallt. Satt i filt och huttrade. Men det var mysigt att bara hänga lite med familjen och deras kompisar och inte göra nåt särskilt. Äta grillat och klassiska grillade bananer med choklad till efterrätt. Känner mig lite sliten för tillfället, men det släpper väl. Ikväll ska vi på släktkalas så blir förhoppningsvis najs mat där.

Midsommarafton då? Själva dagen var så jäävla lugn. Hade tre fucking besök på 9 timmar. Dock hade alla lite att göra så blev ganska mysigt inne i grupplokalen med kollegorna. Blev till och med bjuden på jordgubbar och glass mums! Avslutade passet med att fukta huden ordentligt, det rann regndroppar från ansiktet på mig när jag kom in igen. Sen var Emmi gullig nog att skjutsa oss till Ystad, satan vad det är långt dit alltså. Vi blev bjudna på midsommarmat, snällt detdär. De flesta där var trevliga och det mesta var ändå kul. Men folk skulle jobba, hade inte superkul, vissa fuckade sig osv så vi drog ganska tidigt. Jag totaldäckade hela vägen hem, guldstjärna till Emmi som fixade hem mig. Mådde otroligt nog alldeles finfint när jag vaknade 7 morgonen efter. Cp.

Det var den lediga helgen, nu blir det bara jobb, jobb, jobb de tre nästkommande helgerna..

tjugofyrasju

haha sötis!
Idag var sista träningen med Lotta på länge buhuu. På söndag åker hon till Gotland för att spendera sommaren där med Gabbe. Fan för dem haha. Men ska ta mig dit och tränga mig på ett par dagar i alla fall. Kommer tappa massa muskler för att jag inte vågar göra övningarna själv åh.. Har beslutsångest över klädvalet till imorgon, och ingen lunch heller. Stora problem här i världen. Nej nu ska jag lägga mig så att tiden kan springa iväg så jag "snart" kan få äta min fantastiska frukost - färska jordgubbar nomnom. Ha en fin midsommarafton och håll tummarna för att min blir okej haha.

binge

Ibland har jag seriösa problem med skräp. I form av mat alltså. Helgen har varit så tydligt på det. Äter bra på jobbet, inget småätande. Tränar, kommer hem och äter middag direkt. Och sen då? Sen går jag i skafferiet resten av kvällen och bara kränger allt jag kommer över. Förstår inte hur jag kan tillåta mig själv det, var är självkontrollen människa?! Nu har jag Bestämt mig för att denna veckan ska bli ordentlig. Igår gick bra. Suget var där hela tiden efter middagen, men jag höll mig. Idag har jag redan varit i skafferiet, öppnat musli-paketet (precis efter jag ätit frukost), men hejdade mig i sista stund. Argh. Avvänjning deluxe. Nu ska jag åka till gymmet och springa av mig lite arghet.


löve it

Jag och Lotta skabbade ju ner hela HM igår efter träningen. Jag gick loss. Blev linnet som syns lite, lite (dock lite fulare färg i verkligheten) och hooden (och kanske lite till). Och jag älskar den. Kändes som att hela stan stirrade på mig och alla mina färger idag när jag gick till bussen dock, men heey, är den inte fantastisk?! Är i nåt konstigt stadie där jag är trött på all musik. Himla tråkigt. Behöver kanske bara lite nytt och fräscht, någon? Jobbet idag gick bra, fuckade inte till nåt wihoo. Jobbar ju imorgon så blir en lugn hemmakväll. Ska snart sticka med familjen till sommarkiosken och köpa glass för att fira att lillskiten har sommarlov, nomnom. Ha en spännande fredagkväll, vet att många ska ut hehe!


possibilities

Alltså det här mina vänner, riktigt mums. Ett ägg, en mosad banan och lite kokosflingor. Vispad kvarg med lite vaniljsocker och sötningsmedel. Hallon och blåbär. Så om ni är sugna på att lyxa till det, men ändå hålla det nyttigt är detta att rekommendera. Som tur var kände jag inte alls av benhinnorna idag så hoppas det håller sig så. Senare blir det ett styrkepass, lite shopping av träningskläder och nån post-workout mys med Lotta. Härligt!

onsdag mitt i veckan

Sån tönt, är sjuukt taggad inför imorgonbitti. Ska köra min mellanrunda, gå eller springa vilket som känns bäst. Ingen press utan bara göra. Sen till frukost ska jag smälla till med bananvåfflor och lite kvarg-fluff (hoppas det blir lite fluffigt när man vispar kvarg?!). Längtar tills dess som faen. Ledig hela dagen ju. Efter det är det i och för sig fyra dagars jobb, men jaaja. Blir nog ganska bra ändå.

Träningen idag sög dock. Ont i benhinnan efter mindre än tio minuters löp, fuck det alltså. Får inte bli som i vintras. Varvade lite löp och lite gång ett tag till, men sen var jag så hungrig att jag höll på att spy. Underbart alltså. Mellanmål får det bli mellan jobb och träning nästa gång. Men lite häng med Lottisen, jordgubbar och salta mandlar var inte helt fel det heller, om än inte lika förbrännande som styrka.


Snart ska jag hoppa i säng (sjukt lame som gillar att lägga mig tidigt jag vet, men skyller på att jag varit uppe sen 5.30). Tackochhej!

så himla typiskt

Det verkar som att nån på examensfesten igår bar på elaka bakterier för jag mår inte toppen idag alltså. Vaknade tidigt imorse och hade magkramp och mådde lite illa. Ställde in träningen med Lotta och sov sen läänge. Behövde det nog, men känner mig extra trött idag. Magen har gjort ont hela dagen och nu på kvällen har jag mått illa i vågor. Satte fingrarna i halsen, så illamåendet är inte så farligt. Men magen slutar fan inte krampa aaah. Undviker resten av familjen så gott det går. Andreas tar studenten imorgon och dethär är sämst tajming. Får inte vara sjuk imorgon. Så det är så jag har det. Hoppas ni har det bättre.

silenced by the night

Hoho vad roligt att två stycken kommenterade på min uppmaning. Patricia, och alla andra, men speciellt du, lyssna in denna låten. Nu ska jag snart åka in till lund och träffa JOSEFIN!!! Första gången på ett halvår ju, ååh, längtar så himla mycket. Läste ordet förträffligt på en annan blogg innan och det beskriver bra, förträffligt ska det bli. Ikväll blir det examensfest i Malmö, alltid trevligt att bli bjuden på mat och inte minst träffa tjejerna. Vädret idag är så härligt. Kunde springa morgonrundan i linne, gött. Nu ska jag göra en smoothie innan det är dags att rulla. Ha en strålande lördag.



stolt och nöjd (och svettig)

Sitter just nu i soffan och pustar ut framför sista DH tillsammans med ett glas saft, finfint. Sprang en runda med pappa. 5 km är inte så dåligt alls för en gammal gubbe som inte tränat de senaste 10 åren. Blir sjukt stolt över honom. Och är väl ganska nöjd med mig själv för att jag gjorde det, det var inte nåt speciellt, men jag gjorde det.

losingweighttogether:  THISSSSS
Första dagen på jobbet var inte så farlig. Ska väl inte säga något förrän jag gått själv för första gången dock ehe.. Men personalen verkar trevlig och vårdtagarna likaså. Har fått mitt schema nu så vill ni lyckas fånga mig på en ledig dag är det dags att börja boka in (för jag är ju så jääävla populär haha).

PS. Himla kassa ni blivit på att kommentera helt plötsligt va?!

ett, två, hej och hå!

Hade en sjuukt härlig springutr såhär på kvällskvisten. Slå att stå och stampa på löpbandet alltså. Efter allt trul hit och dit ska jag börja på jobbet imorgon. Sen är jag inte ledig igen förrän i slutet av augusti buhuu.. Tur att jag får betalt i alla fall, men inte riktigt som jag tänkt mig. Nu måste jag göra lunch till imorgon. Puss och hej!

lov!


Okej så det blev en gigantisk bild på mig, men jag orkar inte ladda upp en mindre version. Lat tjej haaj. Lördagens look i alla fall, taggad och redo för 20årsfest i Skurup. Hade lyxen att få skjuts av Matilda både dit och hem, sjukt härligt. Början var lite stel eftersom att vi bara kände Anna där, men efter en stund (och ett par shots) så var det inga problem. Kände mig lite mer stadsbo än vanligt haha, trevligt ibland, men det var ett härligt gäng vi satt med. Bra kväll med grillat, dans och roliga människor. Idag ska jag njuta av att inte ha några krav, ingen skol-ångest. Lööve it.

RSS 2.0