Under 2008 har jag...

[X] varit full  
[ ] varit i slagsmål
[ ] varit otrogen
[ ] blivit dumpad.
[ ] blivit dumpad för någon annan
[ ] dumpat någon
[X] skolkat
[ ] åkt polisbil
[ ] snattat
[ ] däckat  
[ ] svimmat
[ ] varit i mer än två förhållanden
[X] badat naken i havet (sjö)
[X] varit på en festival eller liknande
[ ] piercat mig
[ ] kissat på mig
[X] blottat mig 
[ ] tagit någons oskuld
[ ] tagit någon sorts drog 
[x] rökt
[ ] försökt ta livet av mig
[ ] rymt hemifrån
[ ] smygt ut utan att mina föräldrar visste om det
[ ] "torskat" med att vara full
[ ] varit kär
[ ] blivit slagen
[ ] haft prov och inte pluggat till det
[ ] fått IG i ett ämne eller flera
[X] fått MVG i ett ämne eller flera 
[X] haft ångest över något
[X] varit utomlands
[ ] kollat upp om jag har en/flera könssjukdom/ar
[ ] haft en/flera könssjukdom/ar
[ ] flyttat hemifrån
[x] badat i havet
[X] varit på en vild fest
[X] varit på en död fest
[X] tjänat pengar
[ ] ätit skräpmat en vecka i streck
[x] jobbat
[ ] fått sparken från jobbet
[ ] mobbat någon
[ ] blivit mobbad
[ ] färgat håret mer än 10 ggr
[ ] brutit ett/flera ben
[ ] opererat mig
[ ] skönhetsopererat mig
[X] sovit bort en hel dag
[X] varit vaken i 24 timmar eller mer
[ ] lanat
[ ] haft fest hemma
[X] varit på badhus
[X] slösat pengar på något helt onödigt 
[ ] blivit arresterad
[ ] kört rattfull
[ ] åkt dit för rattfylleri


Fotomodeller

granen Linn och jag vill fota varandra (skrivet av Linn, 9 år)


Klappar!

Jag fick en mobil igår, woho! Jag förstår mig dock inte på föräldrar som vill fylla ut med onödiga saker som en snobben-pyjamas och fluffiga strumpor 8) (hint till alla föräldrar som läser, speciellt mina!)

Årets julbild blir väl denna;


Det märks så tydligt att pappa är lillebror när han är med nån av sina bröder, ingen trodde på honom när han sa att han fått mandeln i gröten (och ätit upp den, så typiskt pappa). Det slutade med att gröten i stort sett blev uppäten och rörd i många gånger innan han belönades med en chokladtomte ;)

Idag ska verkligen inte göra någonting förutom att umgås med julklapparna, juldags-mys! Jag hoppas att ni har och har haft ett par bra juldagar!

Feliz Navidad

Merry Christmas & God Jul! Jag hoppas att ni får en njutbar julafton!


Julen -07


Julen -08

Sjöbo-slisk

Igårkväll drog jag och Lottis till en fest i lomma efter att jag blivit knuffad till bussen av blåsten. Lotta var ditbjuden av Wesley och jag fick hänga på, lite smått intressant då Wes var den enda vi kände och jag har inte träffat honom på över ett år. Vi kommer dit, upptäcker att vi är yngst på hela stället och att medelåldern ligger på ~23. Vi som var ditbjudna av Wesley sattes oss vi ett bord, mycket trevligt! Hrm, förutom att bakom oss vid ett annat bord satt två sjöbobor. 23åriga snickare som inte ville ge sig och knackade oss på axeln hela tiden, slisk!

Lite kul var det att vi blev tagna för 87:or, mindre kul att kvällen slutade med 4 polisbilar och 1 ambulans efter slagsmål, ett smashat knä och diverse astmaanfall...Sammantaget en bra kväll (trevliga sms!)

Leka!

Vill ni leka? Leta upp bokstäverna och kom fram till vad de står för ;)


Min eftermiddag

Nördighet i sin allra renaste form

Jag lånade som sagt ett par böcker på biblioteket i torsdags och jag tänkte nu tipsa lite, dissa lite..

Jag började först med "Hey Dolly" av Amanda Svensson. Det kan bero på att jag var extremt trött i torsdags, eller så är boken bara så. Jag gillar i alla fall inte den. Den är jobbigt skriven, svårt att skilja drömmar från verklighet ibland, vilket kanske ska vara en del av charmen, fast det funkar inte på mig. Efter halva boken hade jag fortfarande inte hittat någon mening med den, så jag dumpade den. Jag skyller på tröttheten, men det är inte ofta jag lägger ifrån mig en bok utan att ha läst ut den.


Nummer två på listan kom "Vi som aldrig sa hora" av Ronnie Sandahl. Tyck vad ni vill, men jag är inget större fan av svenska författare. Jag fick tipset av Johan, det är möjligtvis så att det är en bok som riktar sig som killar. Den är lite smått underhållande ibland, ganska verklighetstrogen, men ofta maler den bara på i all oändlighet om dessa stackars killar.


Jag satte mitt hopp till den tredje boken, "Babbeldrottningen" av Meg Cabot, hon som skrev "En prinsessas dagbok". Boken är äkta amerikansk, skönlitterär, lättsam och skvallrig. En bok enligt min stil alltså. Lättläst och rolig, dessutom, vem vill inte drömma om att träffa en son till en slotts-ägare i Frankrike som är snygg, trevlig och uppmärksam.


Detta kan ju sammanfattas att jag inte är särskilt djup i min läsning och att jag denna gång bara läste för avkopplings skull, hähä!

 

Weppa!

Jag fick ihop 8 sidor, med nöd och näppe, jag hann med bussen och jag skickade precis in den till urkund, weppa! Nu ska jag vårda min huvudvärk med, som den äkta nörd jag är, en bok jag fick lånat idag.

Ha det göttans!

Skubb x2

Day 2 + D-day! Översättning: Andra dagen jag sjukanmäler mig för att skriva arbetet + även dagen då det ska lämnas in, huu!
Klockan tolv ska jag ta bussen till skolan och då måste allt vara klart. Det har ändå gått bättre än jag trodde det skulle gå. Jag kommer nog inte få ihop 8 sidor, det hade nog varit ett mirakel, men jag får väl satsa på kvailté istället, yeah right...

Just nu sitter jag och knaprar på saffransskorpor som jag slängde ihop igår, mums! Jag lovar, lite halvt i alla fall, att efter idag och över jullovet ska det inte bli så mycket snack om pluggande!

Idag om en vecka kommer jag ha sovit ut, jag kommer gå runt i pyjamas hela dagen och bara mysa och leka med julklapparna!

God Jul i efterskott, en vecka i förskott!

Skubb

Idag sjukanmälde jag mig hela dagen för att försöka få ihop mitt underbara historia-arbete. Jag har nu suttit i drygt två timmar och har fått ihop ungefär en sida text. . . Så nu har jag "bara" 6 sidor kvar att skriva. Jag är så körd på det här. Nu ska jag i alla fall ta lunch-paus och hoppas att det lindrar huvudvärken lite. Huvudvärk till och från i mer än en vecka är inte att rekommendera! 

Jag hoppas att du har en bättre dag än jag!  

Jordbävning i skåne!

Vad fan händer?! Jag ska ha sluprov i Fysik A om 1,5h, jag har inte tid att bli helt skakig över detta!

Jag och pappa satt och skulle äta frukost när hela huset började skaka. Jag ser hur pappa bara sitter och stirrar på mig och inte heller fattar vad som händer "Ramlar taket in, faller golvet in, har ett tåg krockat precis vid oss?!"

Pappa sprang ut för att kolla hur taket ser ut, samtidigt kommer grannen utspringande i underkläderna och tror att hans tak kollapsat. Helvete vad äckligt! Så nu har Sverige möjligtvis genomlevt den största jordbävningen i Sverige på vem vet hur länge.

Och jag stressäter, skakar som ett asplöv och ska snart skriva 3h prov, sweet!

Klump

Klump ja, vet inte varför, kanske på tal om klumpfiskar, klump i magen, klump till liv..? :P

Jag fick fixat julklapparna mina idag, lika ska det vara! Efter drygt en timmes packetering, efter att ha kastat iväg det ena på fönstret utan mening och lite sånt där så såg de ut såhär: Nu blir det tv, koppla bort från livet runtom och snart blir det dags att börja hålla ena tummen inför morgondagen..

En vecka, fem skoldagar...

...sen är det jullov! Torsdag eftermiddag kommer jag att gråta av lycka, eller kanske inte av lycka hrm, men då är allt skolarbete klart, halleluja som madde säger!

Idag tog jag en paus, jag klarade helt enkelt inte av att plugga det minsta trots att jag behöver det desperat. Huvudvärken kommer och går hela tiden och jag har verkligen ingen inspiration till att sätta mig ner med böckerna. Istället satte jag mig vid symaskinen och sydde ihop en kjol av tyget som blev över från indian-klänningen. En blixtlås behövs och sen: voíla så är en kreation skapad från ett lakan klart! Det låter lite mysko haha, men jag kan ta en bild när jag ser lite fräschare ut så får ni avgöra om det är ett lakan eller ett bärbart klädesplagg.

Jag har även kommit fram till idag att jag nog ska börja följa "The Hills", jag vill också leva liknande nåt sånt om ett par år! Jag återupptäckte också Alex Evans och påmindes om hur jäkla snygg han är! 

Dagens tips är radio och "radiohjälpen". Man kan önska låtar via sms och skänker då pengar. Musiken har därför varit otroligt varierad och jag gillart! Kanske inte Henrik, hans röst är störig som fan, men annars så, hans dance-moves är underhållande! Det sänds på svt då och då, tre programledare sitter instängda i en glasbur på Gustav Adolfs Torg i Malmö. Hear it out!

Nu ska jag snart sova, godnatt & sov gott!

lucia

Jag har än så länge lyckats med att inte göra som förra året efter movie night:en - att ramla i en trappa. Jag är ganska lättad!

Efter knappt två timmars sömn tog jag mig till lund där det vankades lucia-konsert, här är en liten filmsnutt på när lucian och tärnorna kom inDet var Ashleys första lucia och jag hoppas att hon gillade det ;) jag ville inte använda blixt så ni får klara er med en mörk bild:


Lucia Movie Night


Jag är nyss hemkommen efter att spenderat natten på Filmstaden i Malmö med att se tre förhandsvisningar. I år visades "Allt Flyter", en bra och rolig svenska film! "Zack and Miri Make a Porno" var den andra som började vid halv tre, ganska sjuk, mycket porr och inte så mycket handling egentligen, lite besvikelse där.. Den tredje och sista filmen var "Yes Man" med Jim Carrey, inte den roligaste och jag är inte ett stort fan av Carrey. Dessutom hade jag svårt att hålla ögonen öppna under den, inget bra tecken även fast jag varit vaken nästan ett dygn..

Det serverades i alla fall goda baguetter och lussekatter, massa energidryck och popcorn, så ett + för Malmös movienight, bättre kvalité än Lunds förra året!

Nu ska jag prova att plugga fysik, fungerar det inte blir det att sova, klockan tre ska jag iaf vara i Allhelgonakyrkan och titta lucia!

Happy Lucia!

Lite tips!

När jag var inne och spanade på Egoinas blogg tidigare så tipsade hon om Tyra Sjöstedts blogg och hon har lagt upp ganska många "före och efter"-bilder. Lite smått peppande och ganska så sjukt.. Även denna blogg, Stureplans Vackraste kan vara bra om du känner dig elak nån dag!

"Jag är lång för att vara i min längd"

Whaaat, vad dillar du om lilla rödtott?

Dagens surtant - Hemköp bjöd på gratis kaffe och lussekatter, klart att man passar på! Så efter lite låtsas-shoppande tog vi oss fram till bordet, med en som vi senare upptäcker - surtant!

- Tack! sa jag och tog en lussekatt
- Men kaffet då? frågar tanten som jobbar i affären
- Nej tack, svarade jag och började gå därifrån
- Men vi bjuder på lussekatt OCH kaffe! 
- Ehm, jaha, måste jag?
lite förvånad blev jag
- JA. utan att röra en min, inte ett leende - hrm, surtant

Bjuder de på gratis-saker får de väl förvänta sig att folk kommer! 

20:05

Det är när man känner sig gråtfärdig för femtielfte gången den dan på grund av allt man måste göra till skolan som ett sms med "You rock!", även om det bara är ett tack för svaret på en fråga om ett av proven, får allt lite bättre.

Utmaning

Fick den på bilddagboken, jag vet, huhu! Men iaf, jag måste ju följa Jessicas befallningar - så här är sju sanningar om mig själv:


- Jag gillar att använda annorlunda ord
- Jag tycker att juice är godast att dricka ur gröna muggar, jag lovar att det är godast så!
- Jag har inte gillat smaken av smör sen jag var sex år, jag gillade bara inte det en dag 
- Jag tittar på tv alldeles för mycket, verkligen
- Innan jag somnar tittar jag alltid på klockan och räknar sen hur många timmar jag kommer att sova, jag är ganska besatt av att räkna saker överhuvudtaget
- Jag gillar att gå upp tidigt, har lättare för att plugga då. Min hjärna stänger i stort sett av efter 20.00
- Jag vill mycket, har svårt att få mig själv till att göra något (låg självbevarelsedrift?) och blir därför konstant frustrerad på mig själv. En oändlig cirkel  

Ni då, sju sanningar om dig själv?

Sexy indians!

Eller hur var det nu?! Jag och Lotta var på 18årsfest igår, maskerad även! Indianer var det meningen att vi skulle se ut som, jag tror vi klarade av det, litegrann i alla fall! Förutom Madde, födelsedagsbarnet som jag förövrigt känt i snart 16 år, de ni, så kände jag ingen och Lotta kände bara mig.. Det var en ganska spännande situation, men som tur var fanns där en trevlig nunna, en katt, en arab och en tjuv. Det blev en kväll med påverkade småungar, skvaller och lite jobbigt drama... Bilden på Lotta och mig vill inte samarbeta, men en annan dag kommer den kanske upp här.

Idag är de en vanlig söndag, inget vidare intressant med den. Hur spenderar ni er söndag? Med att bäva och vara deprimerade inför att det är måndag imorgon, eller med tt njuta av de sista timmarna av ledighet utan att tänka på morgondagen?

Har jag förresten berättat att BARCELONA-resan är bokad! Så underbartfuckingmega-tremendous :D
 

one p.m

Egentligen skulle inlägget publicerats vid halv nio imorse, men blogg.se har lite problem idag, hrm... kanske blir dubbelt med inlägg därför ,om det finns en chans för att något överhuvudtaget skulle publiceras innnan jag försvinner från denna jord.

Idag börjar jag inte skolan förrän klockan 1, sweet!

Jag är nog lite smått besatt av överstrykningspennor, nu drömmer jag om dem! Eller kanske snarare om Jessica och att hon inte vill låna ut sin rosa penna till mig, bara den blåa och gröna. Den blåa och gröna är så starka att man inte ser texten under längre, så jag drömde att jag strök över alla viktiga grejer till min svenska-redovisning idag, besatt...

Igår när jag tittade på Beverly Hills kom jag och tänka på när jag spelade bowling med pappa och bröderna mina för ett par år sedan. Pappa skulle ju såklart vara bäst, så han kastade iväg klotet. Det enda problemet var att "bommen" fortfarande var nere.. Det slutade med att klotet studsade över på två andra banor. Jag dog av skratt då, jag dör av skratt nu!

Tittar ni på julkalendern? Än så länge har jag inte tråkats ut totalt som många föregående år...

It's raining cats and dogs...

Fyfan vilket pisseväder...

One p.m

Idag börjar jag inte skolan förrän klockan 1, sweet!

Jag är nog lite smått besatt av överstrykningspennor, nu drömmer jag om dem! Eller kanske snarare om Jessica och att hon inte vill låna ut sin rosa penna till mig, bara den blåa och gröna. Den blåa och gröna är så starka att man inte ser texten under längre, så jag drömde att jag strök över alla viktiga grejer till min svenska-redovisning idag, besatt...

Igår när jag tittade på Beverly Hills kom jag och tänka på när jag spelade bowling med pappa och bröderna mina för ett par år sedan. Pappa skulle ju såklart vara bäst, så han kastade iväg klotet. Det enda problemet var att "bommen" fortfarande var nere.. Det slutade med att klotet studsade över på två andra banor. Jag dog av skratt då, jag dör av skratt nu!

Tittar ni på julkalendern? Än så länge har jag inte tråkats ut totalt som många föregående år...

Förresten, katte-elever som är intresserade, Martin har fått en dotter, Emma, bild finns i biologi-rummet på fronter!

RSS 2.0