Smauga

Det blev årets första dopp i havet igår (utöver kallbad då)! Det började med att gå ut och känna på vattnet - Eric började kasta tång och sen var det kört. Barnsligt roligt! Förutom kanske när Eric tryckte upp tång i munnen på mig eller gjorde lerinpackning i Lottas hår.. haha.

Cyklade i Malmö igår på uppdrag av Chefen (hon skulle ha en antennsladd så att hon kunde titta på en tennismatch..?!). Så skulle jag på en och samma gång försöka att inte cykla på nån, inte ramla, leta efter rätt gata, stoppa klänningen från att flyga upp - samtidigt som jag känner mig utstirrad av äckliga män. Roligt!

Aja, ser ut att bli en wünderbar dag, kan jag berätta för alla er som har det skön sovandes!

Kräfta!

En riktigt redig bonnabränna har jag lyckats få till idag, näsan likaså - lovely! Fyndade ett par solglajjor för en femma och en i princip oanvänd väska för tre femmor! Mysig dag, herrejisses vad mycket snygga killar det hänger på stapel -  *brainfreeze*!

puss&ajöss

16

Jag räknade precis (jag vet, fedt onödigt) - men där var 16 band på P&L jag velat se. Kan inte släppa det huhu... sörjer det gör jag, so so much!

nästa år...!


Eurosquare Song Contest!

Så fyndigt, eller njäe, hette melodifestivalen på min låg- och mellanstadieskola - rutsborg! Har precis tittat på bidragen från 00,01,02 & 04. Jag dog av skratt och fortfarande lite av skam. Speciellt den från 6an, det är fortfarande inte tillräckligt längesen haha! Genom åren har vi hunnit med både min & live versioner av;

Toxic  (usch, rodnar ju bara genom att höra inledningstonerna haha!!)
De sju dvärgarna "och räven slank ur näven"
Rosa Helikopter
Regnrock
Superstar med Jamelia
Sista Mohikanen
Spice Girls (kommer inte ihåg vilken låt?)
Romeo med Shebang
King of the road (med ett avbrytande inslag av en kille i tjejkläder dansandes "balett")
osv osv. Minst ett bidrag varje år...

Hade ni sånt här på er skola? Oförglömliga är ju bland annat Amandas Brittan där hon hoppar runt som en duracellkanin! Gulligt är det mesta av det iaf. Folk både ser ut exakt som de gjorde då och har förändrats extremt mycket. Nu ska jag sova, loppis imorgon ju!!

Kisses&hugs! (*blinkblink* patricia!)


Hur man får någon att känna sig nere!

1. Placera personen på ett ställe där den varken vågar gå in på privata internetsidor eller ringa.
2. Lämna personen ensam på kontoret under lunchen. 
3. Låt den inte ha en nyckel - på så sätt vågar den inte gå ut för då kommer den inte in igen.
4. Ignorea sms som kommer från personen.
 
Work complete! Ni kan föreställa er min lunch?

Ah maan!

Hade ju en massa som jag skulle skriva, småhistorier, kommer ju inte ihåg ett jota nu. Senaste tiden? Massa jobb, avskedsfika med Ashley, KEANE! Kommer nog ett eget inlägg om det när jag fått in filmer och dylikt (=tid).  Under hela sommarlovet, alltså 1 ½ vecka ^^, har jag solat ordentligt kanske 1h. Katastrof ju! Tänkte hålla mig vid datorn lite så att jag kan snacka med boysen som kom hem från spanien nästan precis, ska bli spännande hehe!


Sångaren är btw mycket smalaren än man kan tro, nuförtiden iaf, hade man cuttat ansiktet hade han varit yummi!


Åh men mög

Mamma smsade precis och påminde om att vi ska på släktkalas om två timmar. Skitkul, verkligen... Det är fan inget bra med att ha stor släkt när ingen är i ens ålder och när den enda högstadieungen är drygare än allt annat. Ska tänka på Malin som är med sina korkade släktingar, våndas tillsammans i tankarna...

Nästa vecka är fullspeckad med planer, love it! Åh, det är sommarlov kära vänner!

puss på er!


Nomnomnom!

Kom hem för en stund sen med några hjärnceller färre, 7 blåmärken rikare, ännu ett 7facket-minne, fattigare & med en påse godis! Ni kan ju fatta själva vad som är positivt/negativt! Kvällen blir chillande med tjejerna, kanske lite film och förhoppningsvis lyckade popcorn!





 


Direkt från Limhamn

de andra kissar. jag sitter här ensam. fast nu kom tessan :D

pumpa rumpa!

Woops!

Råkade visst glömma popcprnen i micron igår, var ju mycket roligare att vara i vardagsrummet med tjejerna. Så när jag gick in i köket kom det gul rök från micron som fortfarande var på. Hoppsan! Öppnade luckan - svor som bara den, sprang ut med påsen och slängde den på marken. Gick in i köket igen, det gick allvarligt talat inte att andas där utan att få ont i halsen. Räddade undan birdien som jag trodde skulle dö av skräck. De andra fattade inget, Malin öppnade toadörren medan hon satt där haha! Har precis försökt städa ur skiten, men micron kommer vara för evigt gul (smör-popcorn). Lukten hänger kvar, ugh. Och popcornen - en svart klump, har aldrig sett nåt liknande tidigare..

Hela flädie är befolkat idag. Eller åkrarna iaf, jordbubbs-plockarna har invaderat! Nu ska det förberedas inför vindrickar-kväll, trevlig midsommar till er!

Tack för tipset om summer playlist Maria!!


Telefonförsäljare

- Hej det är Linda
- Hej, mitt namn är Alexander och jag ringer från Kalle Anka. Är det en förälder jag talar med?
- Nej
- Kan jag få prata med en förälder?
- Nej
- Har jag kommit fel?
- Haha, nä, det finns en förälder i huset, men inte just nu!
- Okej, då får jag väl återkomma då!
- Aah, gör så, hejdå!


åh vad töntig jag känner mig som tyckte att hela samtalet var roligt! Men vad ska man göra när man sorterat papper hela dagen och ens vänner antingen festar i spanien eller tältar (eller nåt annat sommarlovs-aktigt)!



Helt f*cking unbelievable

Kanske inte Så otroligt, men iaf! Där jag jobbar, den andra sekreteraren har stuga i... ingenstans mindre än Kullebo! Ofta liksom, sa att jag varit i närheten av Åseda när hon snackade om det, så frågade hon exakt var och voíla! Och det är inte slut där! Den ena advokatens dotter går på katte. Ebba - the one & only, ni vet vem jag menar! Herre jisses ;) Lär ju inte våga säga vad jag tycker om henne hrm...

Update; Såg även en gammal klasskamrats mammas namn när jag gick igenom ett företag som gått i konkurs. Yikes...



En dag avklarad

bara x antal dagar kvar. Är sjukare för tillfället än jag varit under hela tvåan. Bävar inför nästa nysning, pallar inte hur jävla ont det gör. Ha, kan ju hoppas att någon inte blivit smittad..! Är väl inte så konstigt att jag är sjuk egentligen med tanke på förra veckan och hur hälsosam den var. Ska jobba veckan ut, ska bli friskare, ska fira midsommar guppandes på havet, så det så!

Vad gör ni på midsommar mina vänner?



ett litet btw så här redigerat i efterhand; palla människor (människan) som inte klarar av att bara  vara sig själv utan bara måste vara bättre än alla andra. tkr synd om dig 

Sömntuta

Sov nog det längsta någonsin för mig idag - halv två, märks att jag festat 3 dagar i rad med extremt lite sömn. Har nog varit de underligaste dagarna på länge, händelsrika. En massa "det här är det nästa sjukaste jag varit med om!". Det sjukaste är polisen haha!


onsdag


torsdag


fredag

tjingeling!



hej & hejdå!

Studenten igår var kalas!
Vi blev stoppade av polisen i malmö - mycket pengar försvann i rännstenen!
Lite sömn hos Sandra
Skolavslutning
Pissväder
Nu; förfest!
- källare
- utgång, maybe baby?!

My hälsar att ikväll blir en jävla suparkväll och att jag inte kommer komma hem tidigt! vi ses people, glad sommar!

Strapatser!

Nu blire student, följt av tegnérs! Därifrån kommer 4 tjejer ta taxi hem och crasha hos mig, vi hörs imorgon sweetie-pies!




Dilemma..

.. som fan. Hjälp mig, jobba hela sommaren och tjäna pengar som bara den, eller jobba 4 veckor och tjäna nästan 3ggr så lite?

fan då...


Übergulligt!


MY MILK TOOF



Veni, vidi, vici

Kanske inte direkt! Men jag kom till skolan, träffade två classmates som berättade att lektionen var inställd, gick till bussen och åkte hem igen! Känner att dethär kommer bli en produktiv dag! Fast kan behöva en vilodag - resten av veckan kommer inte bli nådig, på ett bra sätt!!!

Jag rastar birdien lite medan jag lyssnar på 80-tals rock, fantastiskt. Hur jag ska få tillbaka honom i buren är ett mysterium, menmen får ta det problemet senare! Ha en bra dag folket, endast 1,5 dagar kvar innan skolavslutningen!



pussis!

happy face!

Keane
biljetterna är köpta!!!


The choice is yours

Det är ju EU-val idag. Hur någon nu kunnat missa det (1 av 4 om man ska lita på undersökningar...) Har försökt att snabbutbilda mig lite nu, blev väl inget lyckat svar enligt de test jag gjort, så ignorerar dem litegrann och gör som jag vill. Rebelliskt va?




skräck ju!

Jäklar vad jag blev rädd precis! Satt med handen i buren och lekte lite med fågeln haha, när jag hör små steg komma mot mig. Så tittar jag ner så är det grannes katt som ställer sig på bakbenen mot buröppningen. Jag hoppade till och stängde snabbt som faen innan jag slängde ut katten ^^ dagens överraskningsmoment yes!

Ska måla naglarna nu (gud så intressant!) - blir ju födelsedagsfirande ikväll!

Suck it bitches!


VET NI?!

OMFG, vet ni vem som spelar i Köpenhamn den 23juni??? KEANE!! Patricia jag riktigt dör nu om du är i spanien då :( Jag SKA dit, måste det!!

http://www.billetnet.dk/html/evinfo.htmI?CNTX=820256&l=DK&C= 

För övrigt ^^ Fick genom en slump ett extrajobb idag, för dagen. Har stått i en butik på hansa compagniet i 6h och sålt ut i en butik som kursat. Ont i fötterna har jag men en erfarenhet och speciellt en del pengar rikare nu! Som den kassa person jag ibland är glömde jag dock min mobil under disken där, lagom pantat haha! Kom precis på att jag inte varit på toa på 8h haha! ska åtgärda det nu

Tjingeling!


XOXO

Hoho, fler som blivit medlemmar i "Lunds Gossip Girl" på fb? Fick precis första mailet därifrån haha! Ingen nyhet för min del, men är förväntasfull på vad som komma skall :D

Home at last!

Haha, det får ju det att låta dåligt! Vi hade en riktigt mysig tur, även om det blev lite sömn, men det är så det ska vara! På vägen dit racade vi i bilarna, Klevia råkade som ren reflex räcka fingret mot den andra bilen när vi susade förbi - rätt mot b-man! Som jag skrattade och som hon skämdes! Efter den incidenter körde vi på skyltar istället: "Suck it bitches", "Bite me bitches" och "Vi älskar er egentligen!".

 haha, sån aggressiv min! (toalett-bild på stenshuvud haha)

Nu längtar jag SÅ mycket efter sista tiden i trean! Prag, bal och student. Fyfan vad kul!! Om ett år är det vi som kommer springa runt och skrika "Vem vill gå i tvåan nu" och skriva att "sin kuk = 0"  Jag har på tal om inget precis uppdaterat klart mig på alla bloggar jag följer, bloglovin hade slutat räkna för att där var så många nya inlägg, stod bara "100+"..woopsi

Sitter och lyssnar på death cab, åh vad bra :D Nu ska jag bara hitta en outfit till onsdag så är jag nöjd!

Snart sommarlov!!!


Nasty

Jag lagade nog de mest nasty korvarna någonsin. Jag var inte så koncentrerad på det så de sprack som faen, äckel!

Som utlovat;





Imorgon drar Nv2AB:3 till stens huvud för en natt! Vi hörs efter det - förhoppningsvis har jag många fina bilder hehe

RSS 2.0