hugsanasafn

Finaste tjejen har påbörjat ett nytt kapitel för att citera henne själv. Klicka på bilden för att ta en titt!

 


onsdag

Tänkte att ifall ni inte visste vilken dag det var så vet ni nu mha rubriken, smart va! Har precis sett klart (500) Days With Summer. Mysig film, väldigt bra musik, slutet det bästa. Den manliga huvudrollsinnnehavaren - när han ler alltså! Jag smälter.

 


Joseph Gordon Levitt


Marina and the Diamonds - I am Not a Robot


angel

Jag tittar på Buffy och vampyrerna. Första gången jag såg det tyckte jag det var jätteläskigt, måste varit på lågstadiet nån gång. Fastnade för det senare. Det är så annorlunda mot hur man minns det. Nu tycker jag bara att det är kass kvalité, vampyrerna ser roliga ut, hur jag kunde tycka att det var läskigt känns konstigt! Jag hade stora, verkligen, hang ups på David Boreanaz, eller Angel snarare! Tyvärr har jag hamnat mitt i allt där han inte är så najs! Tillbaka till vampyrvärlden!

 

 


chimie

jag och therese tittar på ord. nåt av de finaste har nog varit chimie. personkemi på franska. hur fint är inte det?

(hehe, är visst bara "kemi" också men ignorera det, mycket finare när man tror det betyder personkemi!)

"woops!" för många saker

Var på nova, jackan jag letade efter på topshop fanns inte. Kom hem. Råkade visst köpa den på internet och skjortan från förra inlägget råkade visst slinka med! Ett tips dock, mycket billigare priser på deras internetsida och bara 55kr frakt trots att det är från GB! Happy face idag!

topshop

Farligtfarligt att gå in på deras hemsida, det rycker i fingrarna på mig att få klicka hem en massa finheter! Har förresten bokat in en fika nästa helg med en numera göterborgstjej wiho!

hade så inte bangat att ha det i skolan!
söndagsångest

Har verkligen inte tagit till vara på tiden på dagarna denna helgen. Har prioriterat sömn, inte gjort nåt vettigt, det mest produktiva jag gjort idag är efterrätt och målat naglarna. Finfint!

 

Nu är det slut på 18årsfesterna för ett tag. Har varit på fem stycken nu inom en månad - känns rejält på kontot. Inget negativt utöver det såklart hehe! Festerna avslutades hemma hos Caroline igår. Kändes udda (& kul) att snacka med folk som jag innan bara haft fördomar om haha. Ska väl återgå till att inte plugga nu, inget stadsbibblan för mig idag som för vissa mer ambitiösa människor (lite avundsjuk)!

 

K&H/P&K

 

 


ganska så väldigt fint

är inne i en "fin"-vecka. Vill titta på fina saker, tycker att så himla mycket är fint. Som det här till exempel

de här och runt 90 bilder till fyllda med pussar hittar du här på Chris Craymer Romance
nostalgi

har precis tittat på lite bilder från Klevias Albanien, förstår varför hon kunde vara där så länge! Tog även en titt på barcelona-bilder. Glad, lite ledsen. Förvånad över alla snygga tjejer, var kommer de alla ifrån?!

ren&skär lycka


brumbrum

Har precis kommit in efter att ha cruisat runt både Lund, Lomma & Bjärred. Stadskörningen måste jag vänja mig vid! Imorgon har jag första körlektion, wish me luck hehe!

Nu, dejt med soffan


så fruktansvärt fint

The Tiny - Last Weekend

Smidigt

Är trött som ett djur. Har bara sovit ett par timmar inatt. Igår var kul, lite för kul tillslut. Känns som att dagen kommer spenderas i soffan, kanske ett försök att tänka projektarbete. Vet dock inte hur bra det kommer gå utan alla de hjärnceller som dödades igår. Aja.


klänningen
18 fucking år!

Favorittjejen fyller 18 år idag! Så ser ni henne säg grattis. Hoppas att du får en skitbra dag, trots prov och allt. På lördag ska det firas!svenska hollywood fruar

Intressant, hrm, program! Fyfaaaaaan, Paul Ankas fru tuggade precis i sig broskbitar från kyckling för att skydda sig mot cancer. Vilka liv de har säger jag bara, skulle inte vilja byta.

Ny header som nån uppmärksammat! Hade velat ha en massa bilder från sommaren och efter NU så jag kunnat framkalla och fixa med dem. Köpte förresten en ny klänning idag, allt redo för lördag hehe.

kisses&hugs!


partey partey

18årsfest med filmtema blir det ikväll! Om nån nu missat det ska jag vara legally blond, nåt jag hoppas man kan se!

Jag hittade ingen bra klänning så jag sydde en själv istället:


the work area


kan ju säga att den inte ser ut så nu haha, men man måste ju börja någonstans!Jadå! Så tror ni folk kommer fatta? Nagellacket är förresten inte alls orange, det är chockrosa, såklart!

GRATTIS till Emma idag, hoppas resten av natten var kul!!


Hälsokväll

ansiktsmask

lek

he.he. ja, vad ska man säga!

dipp & intressanta filmer!

 

pusspåer!


adiemus

Pumpandet byttes ut till Enya, satsandet började! Har bara diskussionen kvar nu så tänker låta mig själv slippa undan mer och istället fortsätta med klänningen. Den känns nästan viktigare, viktigare än den stackars fyiken i alla fall som bara skjuts undan Hela tiden. Imorgon blir det morgonsimning, blir nog en ny vana för mig!

/en något trött jag, eeey...


can't keep my hands out the cookie jar

Har suttit och letat musik till tottens 18års fest alltför länge nu. Chansen för att jag ska kunna sätta mig ner och plugga nu är ganska liten, festmusik peppar (no shit)! Tänkte vara så snäll och dela med mig av de två listorna jag fick ihop, får väl se om ni gillar det eller ej!

FEST

PARTEY

Lyssna och känn peppen! Jag lyssnar på Scatman nu, vem vill skriva biologilab då?!


Blöh

Hade behövt ett par timmar extra per dygn där jag är effektiv så att jag kan hinna plugga ifatt litegrann och sy klart klänningen. Känns inte jättekul att börja bli stressad knappt tre veckor in på terminen...


Legally Blond

Visserligen tvåan, men bilden kan väl funka som inspiration, tror ni folk kommer fatta?
RSS 2.0