det gamla vanliga

Själva jobbet blev inte så mycket mer händelserikt, men nu är det bara en halv dag kvar! Idag hade jag iaf nåt att se fram emot - fika med Klevia. Ett finfint sätt att spendera sin eftermiddag/kväll på: drickandes kaffe i solen. Det blev såklart skvallrande hit och dit och mycket snack om framtiden, ångest där ja.. Det hände två intressanta saker (intressantare än mycket i mitt liv vill säga så hoppas inte på för mycket) när jag väntade på bussen idag. En farfar och hans barnbarn sprang hoppandes och skrattandes mot varandra och kramades. Varm i hjärtat blir man haha! En stund senare kom jag på mig själv med att nynna. Högt. Medan jag satt ensam på en bänk på centralen med massa folk runtomkring. Intressant, men inte på ett positivt sätt - dags att göra ett besök på psykhuset? Anyhow så ska jag ta reda på hur det går för tjejen vars ex-bästis ska gifta sig med hennes ex-kille nu (den gamla vanliga historian ni vet), ajöss!

sneaky sneaky

Så jag sitter på jobbet nu. Fick skjuts in av Amandas pappa, han jobbar på företaget mitt emot mig. Turligt nog idag för det är verkligen äckelväder. Så nu sitter jag här, med en kopp kaffe, och räknar matte i väntan på posten. Smsa jättejättejättegärna om ni inte har nåt för er, är inte på den mest händelserika platsen just nu direkt.


Nu är det 3 timmar sen jag skrev det andra och kanske fem personer har ringt... Inte ens en person i halvtimmen haha... Men snart är det lunch åtminstone, ska bli fancy fancy från 7eleven - living the good life här alltså ha ha.

"I don't eat them because they are alive when you kill them"

Jag har fastnat lite för Jersey Shore, en ny serie på MTV. Handlar om gamla och unga 20-nåntingar som bor tillsammans i en månad under sommaren. Rekommenderas inte om ni kan tänkas slå sönder datorn om ni utsätts för för mycket ytligheter och korkade människor. Läs bara rubriken, räcker.

Jobb halva dagen. Det vill säga läsa bok, smsa och svara på ett par få samtal. Konstigt att jag är trött ändå. Ikväll tar vi oss till Tove. Festa, på en måndag? Japp japp. Eller de andra då, jag ska dricka vatten och åka hem tidigt, men det är okej. Ska bli roligt att träffa folk. Nu ska jag sova lite, gammal som man är klarar jag inte alltför mycket. Godnatt! 


solsolsol!

Hur låter det med att kunna gå hem från bussen Utan jacka? Eller att kunna sitta utomhus och vara varm trots att klockan är fem? Underbart säger jag! Även om största delen av eftermiddagen spenderades inne på kärnkraftverket i Barsebäck så hann vi njuta av solen till och från reaktorn. Det var ändå ett intressant besök (och de bjöd på fika, alltid ett +). Efter många om och men hade alla pengar kommit in till Prag imorse så jag betalde precis det. Det vill säga efter att jag hade hittat fakturan. Jag letade igenom alla mina gömmor minst tre gångor innan jag desperat gav mig på soptunnan - och det gav framgång! Ska genomföra en undersökning för att ta reda på vilken skitunge som slängt mitt papper.. Nu känns det väldigt tomt på kontot när det är flera tusenlappar fattigare. Jag hjälpte precis lillebroren med hans mellanstadie matte så nu räcker det med matte för idag, dags att chillaxa!

fixande

Så ser den ut! Balklänningen alltså. Ska bli, ehm, intressant att se vilken lila nyans den har i verkligeheten.. Så håll tummarna för att den sitter perfekt och ser ut precis som jag tänkt mig. Idag har jag fixat tid både till håruppsättning och till make up store, duktigt värre haha. 10 veckor är det kvar tills balen idag!

 

Just det, Henrik hade rättat klart våra lab.rapporter nu, dethär var vad han skrev i sitt meddelande till alla: "Det blir nog en ibland chockartad läsning att se hur ni formulerade er.
Tiden läker inte alla sår, för ibland går gamla upp igen...
"

 


på många andra ställen är det nu festen börjar

Men jag ska gå och lägga mig. Man pallar helt enkelt inte så länge, tjuggande gör en trött. Jag kan säga att precis var nog det snabbaste jag någonsin har och någonsin kommer att köra till Bjärred. Jag lyckades ta mig härifrån och tillbaka på en kvart. Har man bråttom till bussen så har man! Som sagt, var en megamysigkväll, men nu är jag trött och ska sova, godnatt.

jag hörde, men vad var det de sa

Snart slut på denna veckan, a k a snart loov! Jag ska visserligen jobba då, men ändå. Det har varit en lugn och skön vecka som förutom mån/tis flutit på utan problem. Sommarens jobb- och pengasituation är fixad och klar, känns skönt att något är bestämt. Om knappt två timmar ska jag hämta Jessica och Patricia i Bjärred så ska vi kleta smörja i ansiktet och titta på amerikanske tonåringar.

Lunes

Jag har verkligen bara chillat mig genom dagen idag. Njutit av solen på vägen till bussen (gråtit lite på grund av all vind dock), tagit paus såklart, blivit bjuden på en fantastisk tårta på mentorstiden, snackat skit om lärare, kollat lite film och precis så använde jag en lermask. Ändå en ganska så fin början på veckan måste jag säga!

Döda Havet nånting är det tydligen jag frivilligt smetat in i ansiktet!
Mello

Måns säger: Här kommer sista snabbreprisen så passa nu på och sjung med! Låt nr 1 drar igång... och både mamma och pappa stämmer in med sin skönsång. Jag har alltså tittat på melodifestivalen. Tittat alltså, inte sjungt. Eller förutom när Roger Pontare kom in, han är ju helt enkelt bara bäst! Precis som det ska vara så blir det tröttsamt efter halva sändningstiden, skämten är kassa och vi är inte nöjda med resultatet. Nu efter min händelserika lördag så tänker jag gå och lägga mig.

Och ja, jag lovar och svär på att jag är 19 och inte 67!


"it's funny because he's fat"

Inna - Hot, perfekt låt för en lördagkväll! Fast den passar kanske min gårkväll bättre och denna min lördagkväll istället, men ni fattar vad jag menar. Det blev ingen sovstund igår innan jag drog, men shit happens. Det var en rolig kväll, perfekt förfest hos Josse och inte blev det sämre på Hipp! Ibland är det perfekt att gilla lite av allt, som både KB och Hipp. Inget emot er stammisar hehe, men jag får kul dubbelt upp. Snällaste Viktor hämtade mig och Lotta i Malmö så inget klydd direkt med att komma hem, det gillas starkt. Nu ska jag fortsätta att snacka med datorn för att få den att funka som jag vill, ha en fin lördagkväll!

 


Thursday i don't care about you, It's friday

Kort, kort vecka, men ärligt, fyfan vilken jobbig vecka. 2 av de 3 proven avklarades idag, ett på topp och ett i botten. Ska snart sova lite, blir inget bra när man vaknar minst en gång i timmen, tänder lampan och tänker att nu är det dags att gå upp. Stress-symptom tjena! Senaste ELLE trillade in idag, trevligt värre (om du är kille kan du jämföra känslan med att få en bil-tidning, inte illa alltså!). Ikväll blir det premiär-besök för mig och Tottisen på Hipp tillsammans med stammisarna, inte dåligt det heller. När det gäller bilden, ser ni vem det är? Tycker inte alls att hon passar i den frisyren. Just på denhär bilden är hon dock väldans lik Emmie, eller?


dags att börja nu

Har sådär halvpluggat Anatomi & Fysiologi i två timmar nu. Ni vet hur det är, man sitter framför tvn, tar fram boken och sammanfattar lite under reklamen. Inser efter de där 2 timmarna att boken är värdelös och att anteckningarna är så mycket bättre. Finfiint... Jag hoppas på att de där två koppparna kaffe jag drack innan håller igång mig ett tag till för nu är det dags för... MATTE! Så medan jag försöker lära mig två delkapitel på så kort tid som möjligt får ni njuta av två bilder till från i måndags där även Emma och Johanna får vara med!idag är det exakt 3 månader tills studenten

Gårdagens äventyr var en tripp till bjärred och vår pappa-lediga mentor! Med oss hade vi en väldigt försenad present, men dock.

 

Vi välkommnades med hemmabakade bullar, skorpor, kanelbullar och saft!

Why so serious Alex?


Vi fick se dockteater som handlade om prinsessan Linnea och prins Erik

Av bilden förstår ni hur bra det var!

Sen satt vi och snackade skit om vissa lärare, det spelades en massa instrument, det sjöngs och var allmänt trevligt


Vi fick lov att prova Johannas hemmagjorda flygplan, gjort av en lila penna och med en massa glittriga saker påtejpade

Efter en eftermiddag bland barn var det flera som var sugna på att skaffa barn! Himla trevligt var det och förhoppningsvis ses vi snart igen!

 

PS. Martin om du läser! Har många bra bilder på Johanna och Emma, men visste inte om det var okej att lägga upp dem. Säg till om du vill ha dem mailat till dig!


LAEGEVIDENSKAB

Känns som att jag har skrivit det ordet miljonerstriljoners gånger nu.. l a e g e v i d e n s k a b. Nej, men en 15 gånger har jag hunnit med att skriva det och jag har ändå bara fyllt i fyra papper. Det danska systemet är verkligen kasst. Annars så är det bara att ta det lilla lugna, jag vet att ni väntar på det, men imorgon kommer ett bildregn över dagens äventyr! So long suckers..

wuthering heights

Kass kvalité på bilden som alltid men kör man på mobilen så.. Therese bilder kommer kanske upp snart om ni är intresserade av lite bättre foton. Diane hade sin 18årsmiddag igår! Ett halvår försent, men dock. Vi fick njuta av persisk mat, till exempel koko (det enda namnet jag kommer ihåg). Vi körde lite fördomar och jag ska tydligen få flest barn, bättre än hur det gick för tessan, ingen fin framtid vi spådde henne.

 

Egentligen så borde jag skriva logg 3 om min 1800-tals bok just nu, men allt annat är ju så mycket roligare...


framtiden

Jag har nu tittat på 120 bilder och svarat på säkert lika många frågor för att få reda på vilka yrken som passar mig.. Nummer 1 blev kurator, tydligen så är jag inne på pedagogiskt och socialt arbete, vård och hälsa. Tycker inte att det låter helt fel! Imorgon är det möte med SYV och i helgen ska jag skriva ansökningar till DK-universitet..

money money

Ser detta bra ut eller ser det bra ut! Synd bara att allt snart försvinner, buhu.. Annars har jag det bra, såhär fyra timmar in på mitt nittonde är. Har cruzat runt i solen, coola tjajor har vi varit idag!

jag är en loser baby, jag har inget körkort

No more, den här tjejen har körkort från och med 10.30 idag!

Jag - Hej, är du hemma?
Christina - Ehm, ja..
Jag - Titta ut!
Christina - Va?
Jag - Gå till köket och titta!
Jag och Diane ser från bilen hur hon kommer in i köket
Christina - Vad gör d...AAAAAAAAAH!!
RSS 2.0