living the dream

Idag ska vi åka till Peace&Love!! Jag har velat åka dit i flera år och nu blir det av wiie. Och förhoppningvis kommer jag hem och har sett alla de 19 banden jag måste se och kanske nåt av de där andra 18 som inte heller hade varit helt fel. Ha en fin vecka här hemma så hoppas vi på att det blir brabättrebäst i Borlänge!

Haha hade ingen annan bild, men passa nu på och lev livet medan det varar!

feeling blueSitter här med svidande ögon och myggbett som kliar sönder (var tvungen att följa med kidsen in i buskarna för att titta på snäckor..). Idag var sista dagen som vi var alla tre på jobbet, Anne har numera semester. Och min anställning går ut imorgon. Jag ska i och för sig vara på sommardagiset, men är ju inte samma sak. Så ska pussa och krama på barnen hela dagen imorgon. Kommer inte vara roligt någonstans att säga hejdå. Fick en klump i magen bara idag när jag såg Anne säga hejdå. Nej usch och fy. Men jag ska vara glad över att jag haft en så bra första längre anställning. Underbara kollegor, barn jag saknar när jag inte är där.

Livet går vidare ja? Och en dag imorgon också (som börjar om 7 timmar) så hej så länge.

jag gjorde ett litet collage

i vått och torrt haha

en tisdag, onsdag och torsdag

I tisdags var jag i Malmö och såg denna kvinna (Melissa Laveaux) spela på Pildammsteatern. Alldeles precis lagom, hon och bandet var duktiga, barnen var söta, umgänget splendido och solen sken.

Dagis (eller förskolan för att vara politisk korrekt) var stängt i onsdags och vi hade fortbildningsdag. Under förmiddagen hade vi samarbetsövningar, roliga sådana. Och hela eftermiddagen sprang jag, Jenny och Monica runt som aktörer i ett sagoäventyr. Så grymtande och spottande klampade vi fram i våra häxhattar.

Idag var sista torsdagen då vi var alla tre på jobbet tillsammans. Snacka om att min nedräkning känns vemodig. Efter jobbet var det arbetsplatsträff och chefens sista ord var riktade mot mig och jag fick en blomma av henne. Helt oväntat och väldigt roligt.

RSS 2.0