it's friday friday och så vidare

Det är fredag, jag har sovit bra, solen skiner och dagen ser lovande ut. Ikväll blir det tacos hos Emma sen eventuellt utgång, vi får välan sen. Nu blir det jobb, ha en bra dag!


jobbig natt

~02.30 vaknar, tittar på klockan, går upp och börjar leta efter kläder att ha på mig idag. tycker att det känns lite  tidigt, tittar på klockan igen. fortsätter välja kläder. tittar på klockan igen, räknar efter hur lång tid det är tills jag börjar jobba. förbannar mig själv och lägger mig igen.

~03.45 vaknar, tittar på klockan. tycker att det är lite konstigt att det redan är dags att gå upp. räknar efter igen. inser. försöker somna om.

05.51 vaknar med ett ryck och tror att jag har försovit mig. försöker njuta av att det är drygt 10 min tills jag ska upp.

05.54 tittar på klockan igen, övertygad om att jag försovit mig. börjar bli trött på mig själv.

06.00 går upp.

kära kropp/hjärna, vad är du stressad över nu?


utvilad tjej. naaat


i just shot a man down in central station

God dagens folk. Det var jättetrevligt att träffa så många gamla klasskamrater från gymnasiet igår. En kommentar som las flera gånger igår var hur vuxna vi börjar bli, men hur lika vi ändå är oss. Dock så var det en väldigt uppdelad fest. Ungefär hälften av gästerna var gamla vänner till Malin, medan vi andra är nyare från gymnasiet. Och de två grupperna klickar inte alls. Tyvärr är de sånna som gör att jag blir orolig för att saker ska försvinna ur min väska och liknande. Det slutade med ett stort bråk om vilken musik som skulle spelas, då vi inte kände för Slipknot och så vidare hela kvällen. De drog ganska snabbt sen, men det förstörde stämningen ganska rejält. Synd.

Förresten, varför har Rihannas låt Man Down från 2010 inte börjat spelas på svensk radio förrän nu? Svinbra låt i vart fall. Nu ska jag gå ut lite, ta vara på finvädret.

kvällens nuna

Ikväll ska jag på 20årsfest i Genarp och ser ut såhär. Fick tillslut sovit ut inatt och känner mig lite piggare nu efter 11 timmars sömn. Nu ska jag äta god middag hehe, ha en bra kväll!

skaune

Hallihallå igen! På kaos i båstad just nu visar de axwells spelning där, lagom passande efter ha sett honom i Stockholm i lördags. Blir lite tårögd haha, fasen vad fett det var. I fredags åkte vi tåg, packade upp på vandrarhemmet, åt godaste thai-maten någonsin, tog över musiken på en bar (tills de insåg att vi inte spelade radiomusik) och la oss ganska tidigt. Och i lördags gällde det. Lotta fyllde det stora 20, alla var shoppingsugna och söndertaggade på Axwell. Förutom att shoppingen sög så var dagen och kvällen riktigt bra. Alltså kvällen. Fet musik, Ingrosso kom och sa hej också, packat med folk och bra stämning (förutom lite bitchiga tjejer).

Igår sa jag för första gången nej till jobb. Det var jobbigt, men välbehövligt. Jag gjorde inget vettigt av dagen, men det var precis rätt. Idag har jag köpt en ryggsäck så jag har nåt att ha mina grejer i i Indien, känns skitbra. Är "ledig" imorgon också sen väntar bokat jobb. Annars har det inte hänt nåt spännande. Har kommit fram till en sak angående en pojke enligt principen: pirrar det inte i magen så är det bara att gå vidare. Skönt.


743 olästa mail senare..

Varför blir alltid hotmailen så överfull? Eller jo jag vet. 1: därför att facebook alltid skickar ut mail och jag inte stängt av det som det dumhuve jag är, 2: jag är aldrig inne där längre. Nu är det problemet fixat i alla fall, skönt. Och 377 bilder är ivägskickade på framkallning, genom 4 olika mailadresser och därmed med 4 rabatter som ger mig bilderna för ynka 116 kronor. Underbart. Nu ska jag hoppa i sängen, jobb imorgon.

foton, foster the people och lycka

När Josefin skulle åka bad hon som sagt om bilder och innan hon åkte skickade hon vidare thres usb till mig. Så nu sitter jag här och förgår lite av glädje när jag tittar på bilderna. Fasen alltså vad lyckligt lottad jag är!

 

alla bilder tillhör therese


morsning korsning

Ska snart gå och borsta tänderna och sätta i ögonen innan jobbet kallar. Det blev en himla lugn helg. Bjöd Diane och Christina på middag i fredags och bara tog det lugnt med dem hela kvällen. Inte fy skam överhuvudtaget. På lördagen drog jag och Andreas till resten av familjen som skulle fira lite kräftskiva i röstånga. Blev en ganska tidig kväll, skönt nog, men det var trevligt. Martin sitter bredvid mig vid köksbordet och kikar runt kanten på skärmen hela tiden. Han berättar intressant fakta om de nyttiga ämnena i honung, hur han får ont i halsen av för mycket drickyoghurt, hur nickelodeons program måste ändras nu när betygssystemet ändras och en massa andra saker som jag kanske inte direkt lägger på minnet. Men nu är det dags att bege sig, solenbarnen väntar!

confusion never stops

Har haft jobb hela veckan och har imorgon också så har därför varit ganska off, här och allmänt. Nejförfan kommer inte på nåt bra alls att skriva så skit i detta nu. ha det bra


avsked

gammal bild, men ändå en av favoritbilderna på oss två


Josefin åker till Lyon imorgon. Hon ska vara borta ett år, men med ett sverigebesök till jul. Har hängt i hennes rum hela kvällen med andra fina. Klumpen i magen har bara blivit större och större ju längre tiden gick. Alla tvingade sig att hålla ihopa det när vi kramades hejdå. När Diane dock skulle åt ett håll nere på gatan och vi andra åt ett så sprack det. Slutade med att vi alla fyra, Diane, Malin, Annie och jag, står på gatan - gråtandes och kramandes. Sitter hemma nu, borde sova. Fet klump i magen och tårögd mest hela tiden. Snygg ångest, eller hur var det?

 

 


fjortisar deluxe

Har lyckats få lite musikinspiration för tillfället så är glad. Just nu är det Young the Giant (hör ni hur bra det är?!) som prövas, trevligt värre.

Igår var asnajs hos Diane. Jag drack vin och målade naglarna medan de andra brudarna lagade mat. Vi insåg att det var himla längesen bara vi fem (Diane, Malin, Josefin och Therese) förfestade och hängde tillsammans. Så det var brabrabra. Nån omgång ölspel och x-antal glas senare satt vi på bussen. Och my, my vilken bussresa det var. Först och främst satt vi längst bak och betedde oss som de fjortisar vi egentligen är och för alltid kommer vara. Vi spelade alltså musik från mobilen (Säkert - Vi kommer att dö samtidigt) medan alla hade varsin flaska i handen. Och sen.. Låt mig bara säga att Diane var klädd som när hon föddes och Therese luftade sig litegrann. Sjukaste vännerna. Blekingska var bra också, inte överfett men bra. Ikväll ser det ut att bli ett besök Sydskånska.

 

 


Har ni sett Efterlyst?

Orkar inte skriva nåt långt så här kommer lite punkter bara:

  • Diane fyllde år igår
  • Såg First Aid Kit gratis på stortorget i Lund
  • Blev övertalad till att hänga med till Debaser
  • Drack gin ur en pet-flaska
  • Det var heltomt på debaser, men vi hängde med några av Josefins vänner
  • En tjej kom fram till oss efter att hon tappat bort sin kompis. Var övertygad om att kompisen blivit kidnappad, tjejen älskade tydligen efterlyst. Hon bjöd mig på öl och kändes halvt raggande.
  • Fick en kommentar om att jag borde tvätta mina skor, fast att min jacka var fin (av en okänd kille)
  • La mig vid 4 i Lund och fick sova 5 timmar
  • Kom hem och så har Andreas tagit bilen så nu ska jag titta på film.

RSS 2.0