B A M F


5 kg har jag lyckats skrämma bort hihi

grattis tessan!!

Vilken dag hörrni!! Började med att jag hälsade på mina kära solen-barn. Det var lite konstigt att vara tillbaka efter några månader, för både dem och mig, men det var roligt. Lite kramar fick jag allt. Lagom till att vi skulle gå ut såg jag att Anna ringt och smsat, jag klarade tentan!!! Hon med för den delen, halle-fucking-luja! Sen promenerade jag hem, käkade lunch, innan Anna plockade upp mig och så drog vi till stranden. Där träffade vi ett helt gäng från klassen och jag tog årets första dopp. Blåsigt och kallt haha, men inte helt fel ändå. Jag åkte hem, bytte om till träningskläder och hämtade Lotta som äntligen kommit hem från Ryssland. Bara fyra dagar var hon borta, men vi hade mycket att prata om och jag hade massa träning att ta igen. Ett awesome träningspass senare dog jag litegrann, men det var så jävla skönt. Bra dag, himla bra dag.

tic tac: freshness in 2 calories

Jisses vad trött jag var igårkväll, lyckades halvsovande lyssna på Loreen sen la jag mig och somnade bums. Väldigt skönt dock, fast lite synd att jag inte såg segern - succé uppenbarligen. Idag firar vi mycket. Att mammor är så bra, att Martin blir tonåring (sjukt..) och att Anna inte längre är det. Grattis till alla hehe. Jag har börjat titta på en ny serie, Misfits. Kan vara den konstigaste serien någonsin, vet inte riktigt varför jag fortsätter titta, men nånting gör att jag är fast. Har ett avsnitt kvar på säsong 1, får se om det blir mer sen. Idag händer inget särskilt, funderar på om jag ska ta mig till en Cubus-affär, har spanat på en bikini där, maybe-baby.

Jag är en fattig student utan en enda cent. Att fiska är min enda lösning, jag hoppas jag får en gösing. Haha, såhär såg jag ut till det rimmet..

Therese ville inte ha presenter, men nåt litet fick jag ha med mig. Har varit sugen länge på att göra macarones så i fredags passade jag på. Inte de snyggaste jag sett men helt okej blev de.

Sista raden gjorde det till en himla fin bild ändå


kalas

Nu ska jag snart iväg och fira att Therese fyller år imorgon. Kalas kallade jag det igår haha, full tjej. Planen var chill-häng i stadsparken men tyvärr verkar solen ha bestämt sig för att försvinna för tillfället. Hoppas den kikar fram snart igen. Igår hängde halva klassen i botan och förfestade i solen, sjukt härligt. Efter det drog vi till Hallands och hade eftertentasittning. Bästa utklädnaden gick lätt till Erik som var en enhörning med störning, Nu måste jag gå så jag inte missar bussen. Hej och hå!

freeeesh

kan väl kännas helt okej med ett halvt kilo efter att ha sett denna bilden!

segis

Kommer inte riktigt till skott idag. Fast det har varit en riktigt bra dag än så länge. Första promenaden utan tjocktröja och till och med det var varmt, härligt. Sjukt najs frukost i form av havregrynsgröt, russin, banan och mjölk. Med det i kroppen stack jag till Lund och tränade med Lotta. 25 min löp, rygg och mage. Svettigt som aldrig förr, men vi bara körde på och det var gött med lite träningsvärk från igår. Känns bra med träningen just nu.
Lunchen blev cevapcici, spett med paprika och schalottenlök och rostad blomkål. Blomkålen var en riktigt hit! Nästa test-grej får bli squash-pasta, spännande. Bara det tråkiga kvar nu, men tentan närmar sig med stormsteg så bara att göra det blä.

jag kör på prokrastination och drömmer om nation

Vad jag gör just nu:

- Käkar russin i enorma mängder

- Drömmer mig bort till ett eget kök och allt jag kan laga där

- Filar på rim då det är temat på eftertenta-sittningen på fredag, jag tycker att Anna ska ha rimmet "vampyren Klas ska på kalas" och klä ut sig till vampyr med paket och ballong

- skjuter upp det nödvändiga (skola...)


Nån snilleblixt på fler rim??

grekisk sallad och en massa mer

Igår vet jag inte vad som hände med mitt humör, kände mig inte så positiv. Tillät mig att äta precis vad jag ville, struntade i träningen och stannade hemma. Blev ganska bra ändå. Fick gjort en del plugg, hjälpte till att fixa middagen då Sofias föräldrar skulle komma över. Riktigt god middag och efterrätten i form av årets första rabarberpaj var toppen alltså. Imorse sågs jag och Lotta på gymmet, ny dag nya tag. Skönt var det i alla fall. Nu ska vi titta på nån lägenhet, inget jättespännande direkt och sen är denna extremt lugna och ganska händelselösa långhelgen över.

söndagsaktig torsdag



Framåt slutet av kvällen, lagom svettiga och avdansade. Bra kväll alltså. Han vet vad han gör, Avicii. Lite sämre än Miami setet som jag lyssnat sönder, men hey, fortfarande bra. Kvällens sämsta/bästa var när jag lyckats komma in i ett riktigt bitch-knuffar-mode då jag störde mig på alla som trängde sig och höll på. Och spetsar armbågarna lite extra mot en tjej som "håller på". Och hon vänder sig om. Och det är Emmi. OFTA säger jag bara. Dog av skam och skratt på samma gång. Sjukt skönt att få skjuts hela vägen hem av lillebroren. Lyckades till och med klunka i mig en massa vatten när jag kom hem, framförhållning där.


Har självklart en massa nya blåmärken idag, fötterna är ganska ömma. Dethär är dock från träningen, sjukt otymplig vikt som krossar mig. Idag blir det inget gymbesök, men ska satsa på en ordentlig promenad sen. Lite förbättring är det sen förra veckans vägning/mätning, man ska vara glad för det lilla haha. Har snart haft 1,5 timmes lunchpaus så är väl dags att ta tag i skolan igen.

pepp pepp

let's do thiiiiiis

rainy day

Känner mig sjukt frusen efter promenaden imorse. Regnet bestämde sig för att börja ösa ner mitt i alltihop så var lagom dränkt när jag väl kom in igen. Näst sista föreläsningen idag på förmiddagen, sen blir det plugg för hela slanten innan det blir AVICII ikväll. Hoppas det blir bra. Och hoppas jag lyckas bestämma vad jag ska ha på mig, det eviga problemet. Nu måste jag gå till bussen, hejsvejs.


off to a bad start

Jag hoppas att hela veckan inte kommer vara som vissa delar av dagen än så länge.. Först kom inte bussen, så slutade med att jag fick gå hem igen och hämta bilen. Efter att ha lämnat av grannen som också skulle med bussen var jag tvungen att tanka eftersom bensinlampan varit tänd sen jag körde hem i lördags. Framme vid skolan hade jag inga mynt till parkeringen och mitt kort funkade inte. Själva PBLen var lugn och jag hade inte fått böter. Inne i stan gick det inte heller att betala med mitt kort, slängde i en tia så länge som jag fixat i skolan. På väg till gymmet kopplar jag och kollar kontot och javisst låg jag på minus efter tankningen. Mitt i träningspasset fick jag gå och fylla på parkeringen, men efter det var det lugnt. Inga stora grejer, men många bäckar små.. Styrkan flöt dock på riktigt bra och tekniken som failade förra veckan fungerade nu, himla skönt. Nu är det bara plugg som återstår denna dagen, kul.

söndags-shopping


körde en therese

Och är därför klar jääääääättetidigt. Massor med tid ska gå tills jag ska påbörja min roadtrip denna kväll. Det går verkligen inte för sig att klämma in lite plugg nu heller. Åhnej, så duktiga ska vi inte vara. Har faktiskt (fuck vad jag hatar det ordet, iaf..) fått gjort en del idag så kan nästan vara nöjd. Åh!!! Efter att mamma, pappa, farbror och faster kom hem från deras segway-tur i malmö idag hade de med sig morotskaka. Jag ä l s k a r morotskaka. Men det är ju middagen ikväll. Smakade en liten spets. Det var gott, men inte så himla gott att jag inte klarade av att stå emot resten hehe. Meeen, extra sugen nu, ska stilla begäret sen wiho. Så medan jag drömmer om maten som komma skall kan ni få drömma om denna bilden (eeeh eller inte.. sjukt fin min, naat. aja, ni kan få se den iaf. puss!)



uttråkad haaaj

lake nest (sjöbo alltså)

Förutom vädret så har det varit en bra början på dagen! Fick plockat undan lite på rummet innan det blev 1 timme och 45 minuter på gymmet med Lotta. Axlar, mage och trekvarts avslut på bandet. Fick förhoppningsvis bort effekterna av det där kilot nötter jag åt igår heh. Är taggad som satan på allt och inget just nu. Halv åtta middag hos Emelie ikväll, visning av fin lägenhet imorgon och Avicii på onsdag är några bra saker till exempel. Men för att kunna göra allt det där måste jag jobba undan lite tråkigheter först, suck.. Ha en fin lördag!

nästan, men inte riktigt

Igår låg jag under delmålet, idag över. Betyder väl att det är nära åtminstone. Tog lite nya bilder idag och jämförde med 5 veckor gamla, men det är fan svårt att se skillnad alltså. Men jag vet att skillnaden finns och det märks inte minst på kläder. Bara att köra vidare. Tänkte visa en bild från imorse där måttbandet visar hur jag låg till för 5 veckor sen. Lite peppande ändå. 

Annars är idag som alla andra dagar. Ska försöka hinna med mycket plugg nu på förmiddagen innan det blir lunch med Patricia och sen träning. Fun fun fun. Har en liten dipp i humöret för tillfället heh, sorry.

piglördag

Är proppmätt efter lunchen - omelett och stekta morötter blev det. Skönt dock efter förra veckans känsla av att aldrig bli mätt och konstant sug. Vi överlevde benpasset, har inte ens så himla mycket träningsvärk. Det beror nog på att min teknik var totalt off igår. Vet inte vad som hände, men kroppen gjorde inte alls som jag ville så blev inte optimal träning. Idag har jag lite vilodag, skönt, men också konstig känsla.

Det går så segt med skolan. Tycker att jag är ganska effektiv, men det tar väldigt lång tid ändå. Inte speciellt peppande. Klockan tre ska jag träffa Maria och Emma i stan. Ska bli kul för det var längesen och tydligen fanns det lite skvaller att vänta. Nu får det bli lite mer plugg innan det är dags att ta bussen.



Sjukt dålig bild upptäckte jag på datorn och mina ben ska vi inte prata om. I alla fall - denna hade jag väl kunnat ha på Andreas student? Som den fattiga student jag är känner jag inte för att köpa nytt om jag inte måste.

120508

Hej hopp så var det tisdag. Tänkte mysa runt i bästa skjortan större delen av dagen, tills det är dags för träning i alla fall. Nästan direkt efter jag skrivit förra inlägget smsade mäklaren och berättade att den fina lägenheten sålts till ett första, väldigt högt bud. Så nu är det bara att titta efter en annan, igen. Det är konstigt hur små saker kan göra en så glad. Blev löjligt glad igår när jag fick godkänt på min labbrapport. Dessutom härligt att slippa lägga ner tid på komplettering och kunna fokusera på tentaplugg. För nu är det inte långt kvar, två veckor och två dagar iih. Jag har åtminstone kommit igång nu. I eftermiddag väntar det där rump-/ryggpasset som gav så mycket träningsvärk, känner mig både pepp och lite rädd haha. Nu ska jag fortsätta med mitt antecknande..



shape up

Söndagkväll och så var denna helgen över. Usch bara jag tänker på hur tiden tickar får jag tentaångest. Eller mer ångest över att jag inte gör något. Det kan väl inte vara så svårt att ta tag i det?! Tydligen jo. Helgen har varit väldigt lugn. Hade bestämt mig för att inte dricka, blev nog med det förra helgen och valborg. Bra beslut. I fredags var jag hemma hos Diane och hängde med henne och Therese. Väldigt skönt och kul att träffa dem. Lördagen bjöd på lite styrketräning, New Girl-tittande och en lugn kväll. Varken jag eller Lotta hade nåt att göra så istället för att sitta hemma och deppa satt vi på Viggos och drack Pepsi Max. I like ändå.

Lotta och jag skulle springa ordentligt imorse, men vi fick båda känna av hur fort man tappar konditionen. Pissejobbigt var det.. Får jobba på det. Just nu känns det inte som att jag kommer nå mitt mål till torsdag. Har börjat räkna lite kalorier för att se till att jag varken äter för mycket eller för lite, bra så att dagens träning avgör hur mycket jag kan stoppa i mig. Har dock lite tillitsproblem - drygt om det inte stämmer och jag börjar få i mig alldeles för mycket. Efter ett tag märker jag nog i vilket fall.

Tre lägenhetsvisningar hann jag och mami med idag, en av dem hade min dröminredning så den ska jag tänka på i framtiden. Den var dock bara en 1,5 rums-lägenhet så inget för mig. En av dem var lovande, riktigt fin faktiskt. Och på södra esplanaden, inte många som tackar nej till det läget. Just därför är nog chanserna att vinna den inte så stora, men men, prova måste man. Har för övrigt fått bekräftat att jag har jobb inom hemtjänsten i sommar wihoo. Nu ska jag mysa i soffan.


Dusch med uppsatt hår -> babylockar

framsteg och utveckling

Vädret denna veckan är ju för himla bra. Termometern visar på nästan 24 grader just nu. Igår körde jag och Lotta järnet på styrkeavdelningen och ja, det märks. Känns som att jag stelopererat ryggen och att gå i trappor är plågsamt. Fast det är väl så det ska vara, då har kroppen fått jobba ordentligt. Idag är det 4 veckor sedan jag började med att väga och mäta mig igen. Jag kan inte vara annat än nöjd. Har gått ner 3kg och blivit 4,5cm mindre. Det är inte så långt kvar till mitt delmål och ska fan satsa på att nå dit den kommande veckan. Fan vad det hade varit gött. Nu ska jag ta tag i lite skolarbete innan föreläsningen i eftermiddag. Ha en bra torsdag!

Taggad tjej!


valborg!

Fina Emma!
Lottisen med sin shaker, sjukt praktisk
taggade brudar vid vita scenen

Fruktansvärt fin dag i solen med bra tjejer och ett par trevliga pojkar också. Jag lämnade bara vår plats två gånger - en kissepaus och en danspaus. Danspausen var sjukt rolig, alla människor som är så peppade är svårt att toppa. Kvällen var himla random och oplanerad. Hann med tre olika fester, en grillning och skönt häng. Har ju som vanligt lyckats dra på mig en massa blåmärken, är lika förbluffad varje gång jag upptäcker de konstiga ställen de sitter på. Trots dem och en annalkande förkylning var det en bra valborg.

RSS 2.0