de sista januaridagarna

Snön återvände, kan ju inte nån ha missat. Jag gjorde min systerliga plikt och lekte med broren, vi besteg snötoppar och åt lite snö. 

Igår kände jag mig snäll och skjutsade familjen 20 mil fram och tillbaka till stugan. Körde automatare för första gången, fatta vad chill. Vi stod på isen där vi brukar bada och tittade på slask och isberg som rullade runt.

Syskonkärlek!

På kvällen skulle Josse ha en av sina beryktade bjärehovsfester. Väldigt konstig blandning av folk, biffiga kävlingebor, snygga lommabor och fjortisar. Precis som de ska vara på de festerna var det hot om att kastas ut, skrik om att vi skulle vara tysta och hattarna åkte fram - allt eller inget.

Nu sitter jag här. Söndag, sista januari. Insåg att jag har lite mer att göra än vad jag trott, det snöar stora stjärnor och jag befinner mig numera i touch-screenens förvirrande värld.


Snöar det? No shit...

Fy helvete vilket väder. Helt sanslöst vad mycket det snöar och blåser! Här ute ligger snön i feta drivor, framför trappan in är där nästan 20cm, inte för att mina spår syns längre. Kom in för en kvart sen bara, men de har redan täcks över. U n d e r b a r t. Körlektion imorgon sa du? Visst tjena.

PS. För er paradise hotel nördar, klicka!

UPDATE: Tog precis en gåtur med papi, sjuuukt vad mycket snö det finns på vissa ställen. Ena vägen in till Flädie är blockerad av 70 centimeters drivor, synd att det finns fler vägar hit.. Tänk er att slänga er i en enmeters-driva, gillas!

Projektarbete

Sammanfattning
Vi har testat lite smink som äkta tjejer. Hela grejen är jävligt tråkig och resultaten blev inte så särskilt bra, inte på andra testet iaf...
Inledning
Stämmer det som står på burken? Skyddas vi?? eller får vi i denna stund hudcancer när vi tror att vi är skyddade... En revolutionerande undersökning.
Metod
UV-lampa + smink+ mätare
Resultat
#1 SKITBRA
#2 ASKASS
Diskussion
WHAT THE FUCK ???!?!?!?!?!
Referenser
?


Första utkastet, redo för inlämning eller vad?

LYSSNA

lördagskvällen

Amanda ringer:
- Ska du hänga med ut ikväll?
- Hmm, vet inte.
(Lotta i bakgrunden: Jo, klart hon ska med!)
- Vi kommer om 3 min och hämtar dig
- Eeh, va?!
- Ja, släng ner en klänning och lite smink så är vi hos dig om 3 min!


Så en kidnappning senare satt jag i bilen påväg hem till Lotta. Vi hade pre-partey hos Josse och sen stack vi till Crown. Den bussresan kan vara nåt av det sjukaste. Jag och Lotta höll på att dö så kissnödiga vi var. Det var verkligen panik och nästan tårar, så när vi var framme vid Konserthuset sprang vi av bussen. En stund senare var allt lugnt och det blev en rolig kväll!


hejdå GRM, välkommen GUB

Vår mentor är sedan idag numera pappaledig, till allas stora sorg. Som minne ska vi ge honom en tröja med... foto på oss såklart! (och vi är älgar, om det skulle vara oklart för någon haha..)


Nv3B:3


our behinds


Svinaberga!

Idag fick jag bilderna från Österlen från Josefin. Efter en biltur, nu när alla tar körkort blir det många, så kan jag dela med mig av dem!

vår trip började med en taxiresa med Håkan från kustbevakningen. skånetrafiken ♥


vi eldade en massa, eller försökte till att börja med snarare, för att få värme


de här tre bildade tard-grupp på direkten


jag var tvungen att rasta djuren så vi gick på vandring


ett par meter senare hittade vi en isplätt som underhöll kinderna


lugnet före stormen. strax efter får vi bevittna Josefins "masken"


vi bestämde oss för att göra ett äkta manlighetsprov och besteg Norra Huvudet (woow)


nöjd tjej efter att klarat provet


på väg ner hittade vi ett datorspelsland med träd i isen


Malin tar det lugnt efter att ha bevittnat hur Diane hittat sitt nya krypin, i en rot


vi åt då och då, faktiskt. det är sant, lovar


det blev trauma och kaos när Joppe fick en 10 meter lång sticka i foten...


djuren tvingade mig att gå med i deras tard-grupp, sen tröttnade JL och slängde ut oss

Snipp snapp snut
så var sagan slut!

*prosit*Byxorna hittades under lite andra kläder, psykologibetyget ordnade sig, det blev förhoppningsvis ett G på kemiprovet. Bergochdalbanan är påväg upp igen! Blev bara 4 timmars sömn inatt eftersom att jag inte kunde sluta tänka, illa när det väcker en vid 4. Så nu ska jag sova, godnattefterlysning!

Ingen som har ett par svarta jeansleggins över? Har på nåt sätt tappat bort mina, hm.. Idag är jag förresten arg. Snygge-psykologiläraren har gått över till att vara tyrann-äckel-johan. Vill inte verka som nån som inte klarar av att få ett vg, men jag förtjänar fan mer. Så det så. Får se om jag samlar tillräckligt med mod för att snacka med honom imorgon.. argh.

vattenpöl någon?

Så att jag kan dränka mig vet ni. Tittade precis på uppgifterna till kemiprovet. Tittade och insåg. Shit. Jag kan i n g e n t i n g. Verkligen. Tur att Emma kunde peppa mig lite och försäkra mig om att så länge jag får ett IG+ eller bättre så kommer jag inte att sänka mig, pjuh. Tack som fan för att jag börjar 14.00 imorgon och hinner både sova OCH plugga innan dess. Så nu ska jag och min huvudvärk sätta mig och titta på The Hills och sörpla smoothie, haaj.


En shot såhär på kvällskvisten

Hävde precis i mig en shot, lite lakritssmakande sådär. Kände att det var passande nu en söndagkväll, styrkande inför den sista veckan på period 1! Ja, alltså en shot med Kan Jang (look it up), vad trodde ni.. Hade hoppats på att jag skulle komma över mitt ultra-stör-humör nu under helgen, men icke så nicke. Synd om er i klassen och lillebroren he he. Stärkt av örtmojset ska jag sova nu, redo för att plugga teori 5.30 am.

Om ni får lust att förfölja mig nån gång under veckan så ser mitt schema ut såhär


du vet att du bor på landet när..

en person plötsligt rider förbi på en åker 20m bort

bussarna går förhoppningsvis en gång i timmen

du har åkt skolbuss i 2/3 av ditt liv

ingen kan uttala namnet på byn du bor i

du är den enda i din ålder i närheten

den närmsta affären är en lanthandel

du vinkar till föraren när en traktor kör förbi

2987 borttagna mail senare

har jag upptäckt ett par saker. Till exempel så skaffade jag bilddagbok 17 augusti 2007, den 2 september samma år sällade jag mig till alla andra facebook-anhängare. Jag har alltså rensat min inkorg och säkert 87% var från facebook. Illa. Lite kul var det ändå, hittade ett mail från Therese, vi skulle tydligen fira Lottas födelsedag eller nåt (har absolut inget minne av vad vi gjorde??) :

" säg inte till lotta att du ska dit imrogon, vi ädrade smset så lotta tror att det bara är malin som sk träffa henne och att hon hra problem, så vi ska typ vara på toaletten och hoppa ut o.O hahas: ) "

Första mailet i min inkorg innehåller bland annat dessa bilder, från juni 2006: 

 uppdatering on the way

Jag sprängde precis min ena trumhinna när volymen på en transa-bloggs andra videoinlägg var mycket högre än på det första. Jag hoppas ni fattar, aj. Jag hade kunnat lägga upp en bild från nyår, men ni har förmodligen redan sett dem alla på facebook. Fruktansvärt album för min del, har haft en riktigt ofotogenisk vecka överhuvudtaget, ni ska se bilderna från helgen. Förresten, om ni vill hälsa på en blogg-nörd: säg hej till mig. Har precis letat genom en massa (läs 4) för att ta reda på vad vår käre prins egentligen höll på med i Sälen. Ursäkta för ett rörigt inlägg, men känner mig lite, mycket, trött. En uppvilande 3 dagars tripp till Österlen med tjejerna är inte så uppvilande. Speciellt inte när jag vaknar halv elva och de andra halv ett och det är de som har sovit lagom mycket. Jag ska nog lägga mig nu, inte plåga er med mer svammel. Sov gott och glöm inte att lyssna på The Veronicas nån gång!


RSS 2.0