sayonara


När detta inlägget publiceras kommer jag sitta på ett lyftande flygplan, destination Egypten. Så hoppas att ni får en bra vecka i Sverige medan jag solar, snorklar och njuter! Puss på er

en gång i halvåret

Antar att de flesta vet vad som hände idag. Högskoleprov, yep. Så trots att det är lördag har jag varit uppe sen lite över 6 och det börjar bli lite jobbigt nu. Så fem provpass och sex provdelar avklarades idag. När det hela var slut skyndade jag mig hem och hjälpte till att överbelasta studeras hemsida. Efter att letat en massa (eftersom att den delen av studera inte fungerade) hittade jag en normeringstabell nån annanstans. Så en höjning med 0.3 har jag i alla fall klarat av! Håll tummarna för snälla gränser så kanske det blir en höjning med 0.4 och kanske då också en vår full av plugg..

Kvällen spenderades i Lomma där Caroline hade födelsedagsmiddag. Precis lagom avslut på en sånhär dag! Nu ska jag sova och fundera på om mittbena är nåt för mig eller inte.


sömnproblem

Igårkväll gick jag och la mig. Läste lite ELLE. Varje tecken på trötthet saknades. Gick upp, städade i 40 minuter. La mig igen, läste lite mer tidning tills den tog slut. Låg och stirrade i mörkret en stund. Ett uns av trötthet infann sig och sen tillslut kunde jag somna. En vecka utan jobb och större aktiviteter. Jo tack, jag är utvilad.

gillar du mig?

Vissa barn är bättre än andra. Efter att jag kryssat i "ja" på att jag gillade henne, gjorde hon en ny ruta där det stod "jete" och kryssade själv i den. Nä barn kan vara för himla bra.

störd

Gif Created on Make A Gif

 

Haha jävla fucked bild. Nu ska jag ta tag i dagen.

sleepover

Tåg och bussar hann sluta gå innan vi var redo att åka hem igår så fick med mig två tjajor hem! Känns fint när alla går in på facebook i mobilen sen på morgonen, lagom nördigt.. En bra lördagkväll på ÖGs blev det i alla fall!


utedag

Första morgonen denna veckan som jag sovit runt åtta istället för att vakna och stressat stirra på mobilen, väntandes på jobbsamtal, ringde jobbet såklart. Så så snabbt jag kunde var jag på dagis. Idag har vi varit ute i stort sett hela dagen, skönt var det! Ikväll kommer Patricia hit så ska vi after worka lite med kauga och OC, finemang

fina helg

Vi lyckades komma till Svinaberga hela allihopa, trots en tvärbromsning, en felsvängning och dumma omkörningar! Musiken kom igång, maten värmdes, snapsvisorna var förberedda och alla var peppa.

 

Kräftor är gott, mmm!

 

Kameran kände inte för att sammarbeta direkt så efter detta blev det inte så många fler bilder. Kvällen var i alla fall super. Fina vänner, fin stjärnklar himmel och allt var bara bra. Dagen efter var verkligen dagen efter. Efter tacos-lunch vid tre på eftermiddagen var de flesta pigga nog för en tur vid Stens huvud, perfekt eftermiddagsljus var det. Sen fikade vi med kladdkaka och blåbärspaj, körde lite musiktävlingar innan vi körde hemåt. Tack allihopa för en greejt kräftskiva!

 


finbesök

 

Vår sköna stockholms-brutta är på skåne-besök över helgen! Så tjejgänget samlades och tog ett glas vin och snackade om allt som hänt. Som flera av er sa, känns som om hon aldrig flyttat. Lite bitterljuvt att ses när man vet att hon åker igen på söndag. Men till jul får det nog bli en tripp upp till huvudstaden!


mañana mañana

Kräftorna ligger i kylen och tinas, bredvid ligger snapsen och vinet och kyls. Spellistorna är gjorda, lekarna och sångerna är på gång. Platserna i bilarna är bestämda och rutten är färdig. Peppen är på G. Jag tror minsann det vankas kräftskiva imorgon!

payback's a bitch

Nackdelen med att dela datorn med en bror som inte använder till samma saker som en själv är att det till slut skiter sig. Lillskiten blev lite för kaxig ikväll och tog bort en massa av mina grejer för att hans spel skulle funka bättre. Synd att han inte tänkte på att spel också går att ta bort. Synd också att jag inte kan vara riktigt så rå och tömma papperskorgen också. Kan inte hämnas ordentligt. Aja, han började nästan gråta i alla fall (låter värre än vad det är). Ska lyssna på lite arg musik nu och sen sova sova sova. hejj

studiebesök på ica

hela min släkt, både textat och i skrivstil.


Har nu varit hos en tvåa i två dagar och vikat för assistenten till ett av barnen. Stor skillnad mellan 2åringar och 8åringar! Måste säga att jag trivs bättre med småttingarna. De äldre terrar en bara om huruvida jag tycker att lärarakandidaten Max är söt eller ej, är mycket taskigare mot varandra verbalt och säger att jag kan bli tillsammans med Patrik (40) för att han också är singel - och inget på ett roligt sätt, bara ettrigt.

 

Ritade av några av tjejerna idag (ett megatips om du vill bli populär, just saying). Vi, 31 kidz + 4 vuxna, cyklade till ICA idag. Där bjöds det på olika sorters frukt och lite föreläsning. Lite smått stökigt med så många barn, men ändå okej. Men... när vi skulle börja hemfärden blev barnet jag har ansvar för arg. Han sparkade på lärarens cykel, sprang in i centrum och stod där gråtandes. Jag fick ut honom, sen sprang han in igen och satsade på ett besök på vårdcentralen denna gången. Och där sprang jag efter som en tönt i min cykelhjälm (första gången med hjälm på x antal år). Till slut gav han sig och vi kunde cykla ifatt de andra, dock sa han att han skulle mörda läraren resten av dagen.. Oavsett så har det varit en bra erfarenhet!

 


berömd och beundrad i hela kvarteret, njuter hon skvallret - spär på lite själv

Sitter här i mina snobbenbyxor och Linda-kopp. Halsen gör ont, men det är för sent för kaffe så det fick bli varm choklad. Dagens största händelse var en basketmatch som Lotta var med i. Var jättekul att kolla, en ny vana kanske! Som avslut på en helt överbra helg blir det nu filmen Precious.


RSS 2.0