tjugg deluxe

Denna helgen har verkligen gått i matens tecken. Fredagen började med att jag hade med mig morotskaka på PBLen. Det blev såklart massa över så vi har gått och mumsat på det hela helgen. På kvällen var det Halv åtta hos Sandra! Sjukt god mat, tre-rätters, med sommartema. Igår hade vi lite syskonkväll eftersom att mamma och pappa är iväg och åker skidor. Det blev pizza, sen popcorn och godis medan vi tittade på Hungerspelen. Väldigt bra film trots att jag läst boken. Och idag är det våffeldagen hrm. Kommer krävas en himla massa tränande nästa vecka för att kompensera. Men himla gott i alla fall. Nu ska jag försöka motivera mig själv till att plugga och sen ta på mig något vettigt för att kunna åka och handla blöh. Söndagar..

nu är det game-time (när o.c är slut)


stort i-lands-problem

Jag har för en gångs skull pluggat det jag ska, behöver alltså inte ha ångest över att göra annat. Och jag har planer på att träna, men vi ska inte ses förrän om två timmar. Och kalendern är helt fulltecknad med nästa veckas planer. Så vad ska jag göra?! Ångestfri oplanerad tid, vilken lyx. Ska nog utnyttja den till att damma på riktigt med trasa och inte bara dammvippa på mitt rum och fixa lite med bilder. Good times.
haha, sjukt dålig bild på damm

same, same but different

Så jag vet att jag står längre ifrån spegeln på andra bilden men ändå sjukt vad stor skillnad kläder gör. Såg det när jag kollade igenom mina mobilbilder precis. Lite kul att jag har exakt samma pose, bara att de är tagna med en veckas mellanrum. Men stor skillnad eller hur?!

lunch som smakar äpplepaj!


ska nu njuta av att inte ställa alarmet så kan ni få njuta av denna bild!


fasar inför vad som komma skall


bouncy

Skorna jag fick på min födelsedag var en halv storlek för små, men nu så! Idag kom pappa hem med ett par nya, alldeles perfekt stora dojjor. Stötdämpade och extra förstärkta på insidan. Ska bli kul att testa dem.

cellbiologi

I onsdags började vi med den nya kursen, cellbiologi. Sitter ju nu och försöker ta mig igenom en ordlista med nyckelord. Alltså fyfan. Bara kemi ju. Kemi var verkligen bland de ämnen jag tyckte sämst om på gymnasiet just för att jag är så dålig på det. Förstår liksom inte, kan inte få ihop allting. Kommer bli en jobbig kurs för jag måste verkligen vara på topp hela tiden och hänga med, annars kommer jag inte klara det. Kanske ska vara glad över att examinationen bara består av en 3 poängs skriftlig tenta och resten är en muntlig presentation och diskussion av en vetenskaplig artikel. Som sagt, kass kurs. Nej nu ska jag fortsätta med att trycka i mig läkerol och försöka förstå ordlistan.

yummie!!


helgen i snabba drag

I fredags var jag ute med Lotta och My på Hallands. Vi förfestade med Lottas granne och hans kompis vilket var kul. Det var längesen jag var på Hallands och det var som vanligt ball. En väldigt najs fredag alltså.

 

Igår hade jag födelsedagsmiddag här hemma vilket var jättetrevligt. Fick det här fina trädet av Therese och Diane. Ska fylla det med fler smycken dirr.
Patricia gav mig detta spexiga linne, kommer lätt få hänga med till stranden i sommar.
Med tanke på hur mycket mat jag tryckte i mig igår är det läge för lite träning idag. Ska passa på att promenera lite i solen med lottisen innan vi kör lite styrka. Sen blir det fika med Emma och Sandra wiie. Nu ska jag käka lite vaniljyoghurt med färska hallon mums!

släpar iväg mig till lund för att möta upp lotta


nedräkningen har börjat

Om två timmar och 55 minuter börjar tentan aaah. Ska nu kolla igenom mina anteckningar en sista gång, sen får det bära eller brista. Under tiden jag gör det kan ni få njuta av ett fota jag tog precis. Hittade en kamerafunktion där man kunde rita på bilden innan den tagits, om ni fattar hehe.

äter ost- och olivtoast och har flashbacks från Indien


inte alls sugen på att plugga och himla uttråkad...


b-daaay

Så kom tillslut dagen då jag varit vid liv ytterliggare ett år. Känner mig inte ett dugg annorlunda, men känns ändå gammalt att vara 21. My god alltså, blir bara värre och värre, dendär åldern. Trots min nu ganska imponerande ålder hade jag lite födelsedagsnerver och lite sömnproblem. Så det var skönt när jag hörde att familjen började tissla och tassla utanför dörren, inte bara för att jag höll på att kissa på mig och ville ur sängen. Lite skönsång följdes av presentöppning och i dem gömde sig detta:
Som komplement till drinkglasen jag fick förra året fick jag shotglas av Andreas i år! Ganska träffande ändå va?!
Martin hade sytt, duktigt värre. Perfekt timing till tentan på tisdag hehe
Ändå bra smak hos pappa tycker jag. Nu är det bara att ta tag i träningen igen
Sist, men inte minst, fick jag datorn jag sitter vid nu. Strålande present alltså
Det var det hela. Inte så illa alls tycker jag. Själva dagen har inte varit så speciell. Fick dricka ur födelsedagskoppen till frukost, middagen var så, så god och efterrätten blir nog riktigt god den med (cheesecake mums!). I övrigt har dagen spenderats pluggande. Har tagit paus nu tills morgondagen så ska njuta av att kunna slagga i soffan - ångestfritt.

RSS 2.0