och så var det sista

Dessa fina hänger jag med ikväll. De två äldre bjöd på middag innan - fläskfilé, hemmagjorda pommes, fetaost, oliver, körbärstomater, bearné och kladdkaka med glass till efterrätt. Ganska bra hejdå-middag va?! Mamma och Martin hade valt ut ett litet hjärta åt mig som jag kan titta och känna på när jag har hemlängtan ♥. Efter det har vi bara hängt i soffan, tittat på film och ätit lite godis (även fast vi åt efterrätt så är det ändå lördag sådetså!). Andreas vill inte följa med till flygplatsen för att det är för tidigt på dagen för sånna känslomässiga grejer sa han, men de andra lämpar av mig och Patricia där. Märker att detta blir ett lite rörigt inlägg men jaja, ni fattar nog. Detta blir sista inlägget här tills vi kommer hem igen, tills vidare finns vi här vilket alla säkert vet. Puss, puss, puss till alla och ha det megabra - vi ses snart igen!!


nästa-sista kvällen hemma..!

Sjuka, sjuka tanke. På söndag kväll kommer jag inte sitta här hemma och käka efterrätt med familjen utan vara på väg från Istanbul. I stort sett alla avsked är gjorda nu, bara det jobbigaste till familjen kvar.. Jag är konstigt nog ensam hemma för stunden denna fredagkväll. Mamma och Martin är och hämtar fadern min i Malmö. Själv kom jag hem för en stund sen från Lomma. Caroline hade födelsedagsmiddag och bjöd på mumsig tacopaj och senare kladdkaka, gött. De andra tjejerna skulle iväg till Lund och partaja så jag drog mig hemåt. Har blivit en riktig nykterist de senaste veckorna, men hade nog inte hunnit med utgång idag även om peppen funnits där. Mycket ska bli gjort imorgon. Nu har jag åtminstone fixat all musik som mobilen ska uppdateras med, det gillas mycket. Nej nu ska jag läsa lite Gossip Girl från ett århundrade sen och chilla sönder.

2007 var det

 


mini-resa

I måndags morse hoppade jag på ett tåg i Lund som några timmar senare släppte av mig i Smålands metropol Kalmar! I 1 ½ dygn skulle jag hänga med min äldsta vän i hennes nya hem. Eftersom att Christina är en riktig kulturare så blev det mycket kringvandrande i stan. Kalmar är som ett mini-Lund fast med en massa vatten, mysigt. Vi hann med lite shopping, bland annat raidade vi apoteket. Jag hade lyxen att bli skjutsad runt på Christina lyx-åk mest hela tiden, men eftersom att jag börjar närma mig medelåldern och en pakethållare inte är det mjukaste att sitta på får jag lida nu i efterhand. Eller vad sägs om lår som gör ont där pakethållarens kanter var, ömmande knäveck och värkande höfter. Patetiskt. Trots en extremt mycket längre hemresa på grund av SJs finfina kompetens (som gjorde att jag höll på att börja gråta på en buss mitt i Smålands djupa skogar nånstans mellan Emmaboda och Växjö) så var det en himla bra visit. Det var det första avskedet och nu är det bara 4 dagar kvar..!


fula bilder och kaos-lördag


Vi skulle på varsin fest töntade oss i spegeln. Otroligt stiliga I must say.


Får ju slänga in en bild från igår också. Och jesus alltså, vilken kväll. Vi skulle helt odramatiskt förfesta i Staffanstorp hos Emma. 6 tjejer och Emmas pojke och hans tre polare. En av Niklas (pojkvännen) vänner var på lyset och uppförde sig som en idiot. Så efter att ha varit alldeles för nära alla tjejer nån gång under kvällen och inte slutat när Niklas bett honom lugna sig så släpptes helvetet lös. Det skreks på flera ställen i lägenheten, flera grät, det var aggressivt ibland och stämningen var alltmänt kaos. Det hjälpte inte direkt att alla var asplakat. Tillslut blev den störiga killen utslängd. De andra skulle dra ut strax efter det så jag skulle dra hemåt. Medan jag stod och skrapade rutorna med jackan (eftersom att en viss lillebror snott min skrapa) kom störiga killen med vän och frågade om jag kunde skjutsa dem till Malmö. Snäll som man är så ställde jag upp! Betalningen skadade ju inte heller hehe. Så tog 40 min att komma hem och det var en av de konstigaste åkturerna jag haft, men hey det gick bra.


halvtittar på spiderman


såade

Har ni sett Drömkåken nån gång? Det kan ju seriöst vara en av de bästa filmerna som finns. Så himla tragisk och rolig. Se den när ni känner er lite mysiga.

Annars försöker jag träffa alla vänner så mycket som möjligt nu sista veckan och fixa det sista. Idag fick jag köpt två kjolar och en skjorta så om jag hittar nån överdel att matcha det så ska jag nog klara av att vara anständig i Indien. När jag fört över bilderna från kameran ska jag visa er några väldigt fina bilder på de äldsta syskonen Larsson från igår.


jag vet, jag vet..

..så dålig uppdatering på sista tiden. Jag har fastnat med att fixa med Indien-bloggen varje gång jag har suttit vid datorn de senaste dagarna så därför. Så snart vi är färdiga och har knåpat ihop ett första inlägg lovar jag att avslöja adressen. Vi, Patricia och jag, blev nöjda med namnet vi kom på, så jag hoppas att ni också kommer gilla det. 2 veckor idag, läskigt.!

Annars i veckan har jag hunnit med träffar av olika slag, men lika bra allihop. I fredags fyllde Henrik 20 så klockan 19 kom vi in på Hallands där vi för 45 spänn fick moussaka, kladdkaka, inträde till klubben och garderob. Inte helt fel alltså. Nej det var en bra kväll! Igår invaderades Flädie av en massa snygga tjejer och tillsammans tjuggade vi deluxe och tittade på Limitless. Helgen har alltså varit bra.


17Igår fick jag träffat Therese för första gången på länge och idag är det dags för Malin. Så nu ska jag bege mig till Bjärred och så ska vi handla lite så vi kan få ihop en smarrig lunch. Igår fick vi äntligen iväg visumet så håll tummarna för oss att det kommer tillbaka i tid.!


lördag och mer


I lördags drog vi ut till ÖGs. Patricia hade oturen nog att de precis slutat med att släppa in folk med papper så hon fick bara förgylla förfesten. I övrigt var det en bra kväll. Mycket roligt folk, bra tjejer att hänga med. Söndagen försvann i illamående och filmslöande. Idag kommer Patricia hit så att vi kan fixa visumet. Idag är det 20 dagar kvar tills vi åker!


RSS 2.0