förrätt, pizza och efterrätt

Såhär ser jag ut idag och har gjort sen elva! Var på make up store och blev sminkad, en väldigt trevlig present. Gårdagen var väldigt lyckad så hoppas att denna kvällen också blir det. Får väl se hur jag mår imorgon efter en helg av fest, men så gammal är jag inte än så det ska nog gå. Ha en bra lördag mina vänner!


jobba jobba joooobba

haha kunde inte ha kvar fejk-smile-bilden, ni som inte såg missade inget! så nu får inlägget bara vara:

Off to work! 14-17 känns lagom sådär

 


en lördag i lund

Så igår var sista gången på två månader som jag kommer träffa alla de här tjejerna tillsammans bara vi. Sorgligt men sant. Vi började på New Delhi där vi fick en egen hydda att bosätta oss i, med en hatt på köpet. God mat, som var så stark att i alla fall jag kände mig som Oskar när han tagit för mycket extra spicy taco-sås, men god. När det bara var vi och ett par till kvar promenerade vi med magarna fulla av mat och öl vidare till Viggos. Där var det precis som det brukar vara, med lite extra krydda av en kvinna/man, vem vet, som pratade med sig själv.


Vi vandrade vidare i kylan mot Mejeriet. Efter tre kvart i kö så var vi till slut inne. Efter att ha träffat hälften av Katte och Spykens 91or och 92or under en halvtimme bestämde tre av oss för att ta bussen hem medan Therese och Josefin stannade kvar för ytterliggare äventyr. En tur med lite visslande senare var jag hemma. En kväll full av ta-igen-snack och massa trevligheter! So long my friends!

vila i frid, min kära vapendragare, vila i frid

Du försvann plötsligt för en månad sen. Vi letade och letade, men ack. Det var allt förgäves. Sedan jag var 7 år har du nästan dagligen varit med mig och om inte har jag saknat dig nåt fruktansvärt. I 12 års tid har du förgyllt så många av mina måltider, den bästa av bästa ersättningar har du varit. Så efter lite efterforskningar från min kära moders sida fick jag det förkrossande svaret. Du har utgått. Efter att ha slutat tycka om smör vid sex års ålder hittade jag min ersättning i form av Créme Bonjour ett år senare och nu har den försvunnit. Saknaden är enorm och den stora frågan är - vad ska kunna ersätta dig?!

R.I.P my friend

Across the Universe

Bilade till husarvägen. Försökte klura ut en lunch med två före detta rutsborgare, slutade i en salig röra som smakade helt okej. Sen blev vi bjudna på kaffe och megagoda hembakta kanelbullar. Sen tittade vi på denna filmen full av Beatles-covers. Himla bra måste jag tycka (film och dag, körde hem happyhappy)!favoritbilden och ett av bästa avsnittenfars dag

 

Så i skrivande stund har jag på mig en tröja med banankladd, äter nån dumle-choklad grej och tittar på cougar town. Är också lite rikare än för fem timmar sen vilket är trevligt! Snart blir det middag för att fira att jag har en sån bra papa vilket inte heller är helt fel, ciao for now


fick en smocka av en treåring idag. wünderbar

Just nu sitter jag i det blivande "köket". Tydligen behöver vårt nuvarande kök renoveras (uppenbarligen har det gått för länge sen senaste makeovern i huset. Som var för bara nån månad sen..). I alla fall så ska datorrummet fungera som ersättning under tiden så kan ju bli roligt det här.

Alltså, livet som en vikarie. Lite hattigt om man säger så. Två avdelningar per dag och ungefär 20 nya namn lärda per vecka är standard. Fast jag gillar det som sagt. Och hösten bara springer iväg, mindre än 8 veckor kvar på året! Bara två löner kvar i år, scheisse.. Som lite uppmuntring eller nåt sånt där, den här bilden hänger inne på personaltoaletten på min mammas avdelning och har gjort det så länge jag minns (där jag var idag hade de en bild på Wentworth Miller haha..):


we don't waste no precious time

Majoriteten av den här veckan har kvällarna bestått av trötthet och tidiga kvällar. Idag var jag för första gången ensam med de fyra barn jag ska passa lite då och då nu framåt. Jag tyckte det gick bra och hoppas att föräldrarna också var nöjda! Men att ha kolla på så många barn, som jag dessutom inte känner odentligt än, det är utmattande. Så ikväll hänger jag i soffan, äter godis och tittar tv. Helt okej ändå.

 

Är för övrigt en sorglig dag idag så mina tankar går till vänner och familj.


röda havet var grejt. nu är jag hemma och verkligheten är inte likafullt så solig

Kom hem igårkväll till vintertid och vinterrusk. Sov som en kratta. Jobbade en heltidsdag med kinder. Det här får räcka så länge


RSS 2.0