Suecia otra vez!

Jag är numera hemma i Skåne-land sedan cirkus 3,5h! Känner av lite sömnbrist, borde nog gå och lägga mig snart! Jag lever i alla fall och jag hoppas att alla ni gör det också? Jag bjuder på en alltigenom pose-fjortis-påtoaletten-bild! Varsågod och tack för kommentaren om att jag är sjuk, jag tackar och tar emot!! HahaSweet dreams, happy halloween förresten!

Hasta la vista baby!Vi ses om en vecka mina honeybunnies!

Pust!

Väskan är packad och klar, äntligen! Jag tänkte ta en liten testvägning av resväskan. Maxvikten är nämligen 15kg.. Visst pyttsan, 15.6kg! Dags för lite omvärdering kanske? (Det kan ju nämnas att necessären vägde över 1kg.. oops!) Men nehenej, för visst har jag en lillebror som inte har så stora kläder = ganska mycket plats och därmed vikt! Och javisst, dit flög hårmoussen och sprayen och helt plötsligt mätte väskan till 15.00kg! Underbart

Tänkte även ta ett litet snack med er om uppmärksamhet! När jag satt  på min fjärde bussresa för dagen kom jag att tänka på att jag har ingen aning om vilken ögonfärg någon av "mina" fyra chaufförer för dagen haft. Jag vet att jag inte är den första att tänka på det, men är det inte lika illa för det? Jag hoppas att det är så vanligt som jag tror, fast ändå inte. Antingen är det bara jag som är så dålig på att lägga märke till de runt om kring mig, vilket inte känns bra. Eller är det så att majoriteten inte lägger tid på det? För det blir inte bättre för alla busschaufförer, fast dock för mig...

Hur ligger det till gott folk, är ni bättre än jag, eller är vi lika dåliga allesammans? 

SKANDAL

Tar en paus i dagens pluggämne, kemi... Förra veckan upptäckte jag en sak när jag umgicks lite med Olivia. När jag sedan berättade om denna rafflande händelse för Jessica visade det sig att de båda hade samma okunskap.. Ingen av dem visste hur man stänger av en iPod! Det värsta är väl att båda har en, speciellt Olivia är lite av en iPod-nörd! Så hur gör de när de lyssnat klart, jo, sätter den på "Hold" och låter den stängas av sig själv tillslut.. Herre jisses säger jag bara, vad jag skrattade åt dem! Så snälla säg, du kan väl stänga av din iPod ordentligt?


Information Overload

Lite sista-minuten-pluggning som misslyckats. Jag skyller det på mitt tidssyndrom, att det nu är efter 20.00 och min hjärna har stängt ner. Den förbereder sig nu på sömn, vilket jag nog ska ge den snart! Vilket liv en nv-elev har nu innan lovet i tvåan: skola, plugga sova - that's it. Alla har vi väl olika rutiner, mina är att gå och lägga mig vid nio och gå upp tidigt, planerar att gå upp senast fem imorgon för att se om jag kan processera lite välbehövd spanska! Jag kanske ska ta och prova att sova med hörlurar fyllda med spansk grammatik, en idé mån tro?

Under kvällens gång har jag hunnit med lite saker som att återuppta kontakten med en gamla buddy, haft lite kvalitétstid med brorsorna (i ett försök att få den minsta att äta ketchup bland annat, vilket bara ledde till att jag hade ketchup på hela handen...!) och nu ska jag avsluta innan jag somnar framför datorn.

Ett visdomsord kanske som står i min kemibok:
"Kära Etta! Du kommer ångra att du valde nv, du kommer vilja byta till sp. Stanna, få vg i kemiA, men framförallt, välj inte språk i 2an!"
Så vad säger ni alla nv2:or med språk, ångrar ni er?

Home sweet home

Skola över, pluggning has just begun! Skoldagen ja, deprimerande provresultat först, megaflum sedan! Ta en titt hos Jessica, varning för bred Gussip-skånska! Denna vecka kommer bli en stressig maratonspurt, då uppskattas alltid lite skratt, även om en del orsakas på grund av väldigt mogna upptåg från Henrik-pöjkarna... Anyho så ska jag se om ni inte kan få lite uppdateringar nästa vecka från ett varmt och soligt "nästan-Afrika"!


Mary had a little lamb, little lamb, little lamb

  

Godmorgon måndag

Det är måndag morgon och början på en ny vecka! En vecka då jag hinner med två prov på fyra skoldagar och åker till Lanzarote på den femte, härliga tider! Jag tänkte tipsa om bloggen Heja Abbe, jag har fullständigt fastnat för Abbe och Abbes pappa, ta en titt vetja!

Nu ska jag läsa vidare, jag har ett par års inlägg att ta igen. Tänkte bara nämna en sak, jag är en riktig morgonmänniska, det bästa som finns är att gå upp i tid (tidigt!) och bara kunna flyta genom morgonen utan stress! Det tänker jag göra nu, hoppas att din måndag blir bra!


 

You've Wandered So Far
From The Person You Are

Viva la música!

Så här kommer en video med Keane, mitt favoritband tror jag nog! Tyvärr, vilket är jätte-, mega-, übertråkigt, kommer jag missa deras konsert i Köpehamn om knappt två veckor... I alla fall så kommer här Keane - The Frog PrinceTack och godnatt alla söta rara!

Söndag

Så efter lite fixande och trixande med bloggens design, bestämde jag mig för att ändra stilmall och vips var allt det jag ändrat borta! Där ser man, haha.. Efter en stärkande kur hostmedicin ska jag nu istället fortsätta med evighetsarbetet att plugga, roligt! Jag ska ta tag i allt här på bloggen ikväll tror jag, så tills dess, so long!

RSS 2.0