Mami-dag

Jag vet inte hur ni brukar fira mors dag - hos oss blir det så att pappa köper presenter så låtsas vi att det är från alla sen händer inget mer. I år tänkte jag uttnyttja detta lite med mitt förslag på present, som pappa gick med på. Så nu sitter vi här med en sprillans ny Canon Eos 40D!Snart ska jag cykla mot Lomma och möta upp PP och Bell så ska vi underhålla oss med lite rättskunskap, yay!puss på er!Släktkalas

Sitter här med kusinvitamin Caroline och nördar mig lite medan vi väntar på tårtan. Har väl inte hänt nåt jättespännande än. Ska cykla till Bjärred sen och mysa lite! Edit: (ursäkta för extremt tråkigt inlägg - hade asbull och ville fördriva tiden lite men det kan man ju inte bara basunera ut ;)

Hejsvej


Aloha!

God dagens! Jag och Lotta hamnade på en fest hos Kim (?!) i Värpinge igår. Det blev nog en av de sjukaste kvällarna jag varit med om. Sanning eller konsekvens säger jag bara.! Sjukt härliga föräldrar hade han som stod ute och rökte och snackade med alla, mamman tyckte att vi var pinsamma allihop för sanning eller konsekvens var sånt hon gjorde när hon var 13. Haha, ganska sant egentligen!

När jag traskade hem höll fåglarna på att vakna och solen påväg upp

03.08

Idag kommer släkten och firar Martin, ska väl bli ganska mysigt, kanske... Ha en bra dag iaf allihopa!Grattis tessaN!!

Hoho, så var det 4 kvar! Therese fyller 18 idag och firar säkerligen med att supa sig redlös på siesta!

Oj vad lillebroren blev fin, jag är kanske lite partisk men stolt är man allt! Bilder kommer väl på måndag när han är uppsnoffsad! Tänkte bara klargöra lite;
* Han tar inte studenten
* Jag är inte hans baldejt! hahaha
* Var inte otrevliga mot expediter - då ger de er sämre rabatter för att snällare kunder (vi hoho) ska få plagget istället!
* Syster-broder shopping kan vara sjukt produktivt (dock inget till mig men andreas fick en hel outfit handlad, bortskämde jefvel!)

Tjolahopp!


 


today is the day...

åh jag dör, grey's är så fint

Marshall

Tittade precis in i skräppost-inkorgen på min gmail address - Marshall har skickat ett frieri! Han ska tydligen vara en advokat och sen stod det nåt mer på obegriplig engelska - använt google translate kanske? En Mike Brown har även skickat mail "I know that this mail will come to you as a surprise, Please accept the content..." nånting, blir ju nästan nyfiken att öppna!

Fågeln har landat i buren, nån som har namnförslag till en hane? Flax är det som gäller, för tillfället iaf. Malmborgs var inte så positiva till att ha banan-ätande elever i sin butik (även fast de haft en tant som gick runt och åt kexchoklad där nyligen - ingen gjorde nåt). Så vi tog oss vidare till Coop och yey, de tar gärna emot snattare! De ville dock ha möjlighet att meddela anställda och civilväktare så  studien blir på måndag. 

Nu blir det födelsedagsmiddag, yumyum!

 
(Avslag nr3)

*kvitterkvitter*

Haha, något töntig titel! Men lillebroren fyller hela 10 år idag och han fick en bur som så småningom ska fyllas med en undulat (två om han får bestämma). Grattis till honom iaf!!D-dag idag. Och vad vore en d-dag utan plugg. Jag har precis skrivit klart min del till spanska-redovisningen som vi ska fila klart på senare idag. Innan dess ska jag dock ta mig till Lund och stjäla lite bananer! Ska bli intressant att se hur det går, känner mig lite tveksam för tillfället om folk faktiskt kommer reagera O.o

Malooo, ville du ha matte-session? Jag släpar med mig böckerna så hör av dig om du vill ha hembesök! Känner mig produktiv, eller ja, mitt schema är så fullspäckat att jag av rena farten gör allt som jag skjutit  upp på. Därför ska jag nu ta spruta på fredag huhu! Och imorgon ska jag shoppa med stora lillebroren, han känner sig tydligen helt lost på vad han ska köpa inför sin lärarmiddag på måndag (sega jefvel!) så han ville ha lite systerliga råd *stolt* haha, nej men det ska bli mysigt.

8

Tre jobbansökningar är nu gjorda, de sista chanserna. Det är väl bara att hoppas... Nu är det dags att tvinga sig tillbaka till kemin, även om det är så himla deprimerande! Och samhället kan ju ta sig, hjelp? Vid den här tiden om 8 dagar är allt över, 8 dagar ska man väl klara?


Muppigt

Mamma har bestämt sig för att de ska framkalla förstoringar på oss barn. Så nu har jag suttit här i en timme och letat bilder. Verkar som att det blir svårare ju äldre man blir, är ju helt jävla omöjligt att hitta nån på mig dig jag inte har nån muppig min eller som är mega-ego-bild. Just nu ser det ut som att vi får ta en bild imorgon, uppstyltat neeejrå! Är det någon som har en bild på mig, så normal som det kan bli, som kan tänkas funka...?

Sen har jag inte alls gjort tillräckligt mycket kemi idag, sammanfattade hälften, wippie... Dessutom åker den bästa iväg till Budapest om ett par timmar för att festa hela veckan :(

jefla mupp


wednesday til' friday

onsdag dag
 

*jättesöt bild borttagen pga för självkritiskt objekt*

onsdag kväll


torsdag morgon


torsdag kvällfredag kväll
*bild av mig ensam hemma*
laddar upp (ner?) inför en chillkväll med dirty dancing 2, längtar inför att få sova i min egna säng utan att behöva störas.

borta bra men hemma bäst


Ajöss!

Detta kommer bli min sista inloggning nu på ett par dagar. Imorgon bär det av till stugan! Jag hinner inte hem mellan så det blir till att dra med all packning till skolan, får bara hoppas att de inte går igenom väskan i receptionen hähä..

Jag läste förresten att Aqua ska göra comeback, nostalgi javisst! Kommer de att slå igen, knappast! Undrar hur de ser ut nu, nästan 10 år senare.

Anyho så är labrapporten skriven och inskickad, biologin övergiven, ett ord ska kollas till engelskan sen är det kla't! Nääääjs! Haha, jag känner mig lite flumm, har sprungit runt och stört mina brödrar hela kvällen, ritat lite här och var & låtit så mycket jag kunnat, stackars dem, lövely för mig!

Ha en splendido kristi flaxare, I'm gonna!


Förresten, Abbe och hans familj på tv4+ 20.00 hoho!

*blink blink*

Sitter här och blinkar som ett fån och försöker få mina trötta ögon att fokusera, trycker play på en viss alexanders vinnar-låt för fjärde gången. Lång dag, men bra dag!

1. När jag på min 3-timmars håla gick till banken (imperfekt) kom en väldigt solbränd, dock fejkat, tant fram till mig (preteritum):
- Vet du vad "sol" heter på finska? säger hon, med finlandsvensk brytning
- Ehm, nä, säger jag och ler lite så som man gör åt gamla tanter
Så börjar hon bokstavera ordet samtidigt som hon tecknar det med händerna. Jahapp?! Jag börjar gå därifrån.
- Ja, svenskar är så dåliga på att (... ngt med språk som jag inte kommer ihåg). Jag lärde mig svenska när jag var 3 år!
Okeej, log ett mer ansträngt leende, tog sats och rörde mig därifrån.

2. Brandlarmet går igång på kemilektionen. Yes! Vem njuter inte när man får slippa batman tidigare! Efter en tio minuter på skolgården kör en brandbil förbi skolan och strax efteråt kommer 5 brandmän halvrusandes över skolgården och in i nv-byggnaden. Efter att ha sprungit mellan ingångar ett tag går de tillbaka och åker där ifrån. Det var ingen övning. Brandmännen hittade inte branden. Vet ni varför? Det var damm på vinden som satt igång larmet..

3. Jag och Lotta sitter och väntar på bussen efter ännu ett fail-besök på tingsrätten (imperfekt) och efter en megagod middag. En indisk kille kommer fram:
- Hi, what's your name? Sträcker sig fram och skakar hand med oss medan vi svarar, något förvånade.
- And yours? frågar Lotta och han svarade nåt.
- Where are you from, lund, malmö?
- No, from a small town outside Lund.
- What's it called?
- hehe, ehm, bjärred..
- Bjärred, aha. You could have friendship with me?
- Eh, what.. sure...
- How old are you?
- 17 & 18
- Ok, nice. You live with your mother & father, parents?
- Yeah...
- You have brothers and sisters?
- We both have brothers.
(förhör, förhör)
- No sisters?
- No...
- You want friendship right? You have boyfriends?
- Uhm, yes.
(hjelp!)
- Oh, I don't have girlfriend, I'm all alone. Can I have your numbers?
jag dog. vad fan gör man..
- Well, I don't think so, you shouldn't give your number to strangers.
Han såg lite besviken ut, skakade hand med Lotta och sa hejdå till oss båda.

OFTA?!

Långt inlägg (ungefär 5 ggr fairytale i skrivtid, haha). Wellwell, spännande dag! Bra ändå, mycket pågång hela tiden.


pussis


 


Sista dagen denna veckan

Så var det söndag igen! Jessica norpade vad jag hade tänkt skriva om, nämligen missen i Rysslands 10 miljoners-inledning. Attans, skulle gått upp tidigare så jag hunnit före henne.. Eller inte ! 


I'm in love with a fairytale 


Tjaa,

vad ska man säga? Jag går upp, duschar, sover lite, går till skolan, kommer hem, sover, äter middag, pluggar, sover!Tjaarå!

7FACKETNu blire middag & 18årsfirande (som fäen!) hos Malin - the one and only!

Hoppas du gillar presenten, haha!Yikes!

Vad gör ni när ni har tråkigt? Jag har en tendens att översminka mig, därför hålla jag mig borta från badrummet just nu! Istället stress-äter jag bilar, läser urtråkiga bloggar som gamla klasskamrater har och överväger starkt att gå med i en chatt som en 15årig gravid tjej har, botten är nådd... Hjälp?!


meeeeen, ja ja! okeeej...

Jag var inne på bilddagboken. Blicken sögs ner mot en reklamruta när mando-männens snygga nunor kom upp där. De följdes av "SONIC YOUTH", mm, najs tänkte jag, vad handlar dethär om! Nästa bild; "Stoppa klamydia!" Wtf?! Jag hoppas att det inte är reklam för samma sak, men man vet ju aldrig!

inte den första, men den sista!

Besvara dessa frågor enbart med låttitlarna från en och samma artist. Undvik att upprepa en låttitel (Det är svårare än man tror.)

Välj artist: Keane

Är du kvinna eller man?: She Opens Her Eyes
Beskriv dig själv: Playing Along
Vad tycker du om dig själv?: Spiralling
Beskriv var du bor för tillfället: Sunshine
Om du kunde åka någonstans, var skulle du åka?: To the End of the Earth
Favoritfärdmedel: Fly to Me
Din bästa vän är: The Happy Soldier
Din favoritfärg är: Cristal Ball
Hur är vädret?: Snowed Under
Favorittid på dagen: The Night Sky
Om ditt liv var en tv-serie, vad skulle den då heta?: Perfect Symmetry
Vad är livet för dig?: Nothing in My Way
Det bästa rådet du kan ge?: Everybody's Changing
Om du fick byta namn, vad skulle du heta då?: Emily
Favoritmat: Walnut Tree
Dagens tanke: Can't Stop Now
Hur skulle du vilja dö?: Love Is the End
Din själs nuvarande tillstånd: Atlantic
Felen du kan leva med: My Shadow
Ditt motto: Maps

Nu kommer det inte fler *lovar* Men ni får ju gärna trixa ihop en själv, tar en stund iaf!

ja ja, jag är uttråkad, okej?

Regler: Det här är svårare än du tror! Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn! Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord eller ljug! Om personen som taggade dig har ett namn som börjar med samma bokstav som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort. Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar!Lycka till!


1. Vad heter du? Linda
2. Ett ord på 4 bokstäver? Lysa

3. Flicknamn? Linnea

4. Pojknamn? Linus

5. Yrke? Ljudtekniker

6. Färg? Lila

7. Klädesplagg? Linne

8. Mat? Linssoppa

9. Sak i badrummet? Linser

10. Plats/stad? Lund

11. Orsak att vara sen? Lundatrafiken är förjävlig!

12. Något man skriker? Lyssna på mig!

13. Film? Lotta på bråkmakargatan

14. Något man dricker? Läsk

15. Band? Linkin Park

16. Djur? Lejon

17. Gatunamn? Lundavägen (fast i "lund" - nej, inte alls ^^)

18. Bil? Lamborghini

19. Sång? Long before rock 'n' roll

20. Aktivitet med mer än 1 deltagare? Linedancing


Tråkigt, jag? nejdå, aldrig...


"We made you"

Ofta att jag sitter och lyssnar på Eminem just nu, haha! Min hud eller vad det nu är som påverkas är förresten sämst. Jag tappade min väska uppochner igår så att en plåtburk med läppglans smällde i min fot. Nu sitter jag här med ett blåmärke och en öm fot. Efter ett läppglans...
 
 

lite små-töntigt, men men!

Jag tänkte, varför inte, likabra att försöka ju! Så här kommer min chans till att vinna en goodiebag; http://blogg.veckorevyn.com/tyras

Wish me luck!


hardcore katte-style


Linda säger:

jag har inte pluggat nånting. shoot me now?
. patricia paulsson . säger:
om du gör samma tjänst för mig...
. patricia paulsson . säger:
asså det är så klyddigt o tråkigt!
Linda säger:
vi kan träfas klockan 11 imorgon framför trädet?
Linda säger:
öva påatt trycka av efter att ha räknat till 3
. patricia paulsson . säger:
hahaha
. patricia paulsson . säger:
jkan se det framför mig

Linda säger:
8)
. patricia paulsson . säger:
lätt, jag kommer va där o vänta på dig


hipp hopp

Jag känner att jag inte har nåt att skriva egentligen, men att jag vill skriva nåt. Jag kom iaf in på gamla bilder. Ett år sen sen; ingen lugg, blond och lockigt

yawn

Det kändes som om jag hade tusenmiljoner saker att göra idag. Såklart är tiden emot en, våra luncher är inte gjorda för megalånga köer med 30 pers före i kön på banken, schemat överhuvudtaget klaffar inte med tingsrätten (de får ju anpassa sig lite efter oss va!). Jag har iaf fått in mina pengar, too bad att 400 förvann direkt och inget gick till mig.. Såklart glömde jag hämta linserna, fast att hämta dem innebär att jag måste klämma in en undersökning. igen. palla

Nu ska huvudvärken och tröttheten trängas undan och pluggandet börja, eureka! Fler som vill dra till utomlandet, slippa successionsrätt och fysikens lagar?


Mobbing på fb-nivå!

Det är ju nästan så att man blir lite ledsen i ögat;

http://www.facebook.com/home.php?#/group.php?gid=27908118422

Hade ni en bra valborg?

RSS 2.0