el campo

Sitter just nu ute på altanen invirad i en filt, himlen är blå, havet tyst och fåglarna kvittrar! Till det mindre idylliska - är trött som fasen, har kvar smink sen klockan sju igår morse, sov fyra timmar inatt. Alltså inte något jag vill titta på i spegeln!

Tog mig till stugan i förmiddags för en välbehövlig rehabiliteringstid med mycket sömn och mycket familj (a k a lagad mat varje dag!!). Sjukaste och bästa kvällen igår! Lotta måste vara nån av de mest otursföljda personerna ever. Att bli utslängda från en restaurang och stoppade av vakter händer bara med henne (& piker som ni kanske minns), tur att vi har roligt vad som än händer!

Tisdag kommer jag hem igen, torsdag bär det av till götet och konsert!


Just det, glömde ju skriva nåt av det bästa! Jobbet är SLUT och sommarlovet kan börja på riktigt (& x antal tusenlappar rikare hehe)!

besos&abrazos!PLAYER 2009

Så var det ju meningen att det skulle vara, men regn i sex timmar i streck satte stopp för det! Knappt ett dygn i Åhus hann vi med iaf.

vi hängde i bakluckan och vibrerade i takt med musiken!


min stol gick i sönder utan att jag hann sitta i den - den enda lösningen var att sno en ny!


som sagt, det regnade! vi låg på en 5cm djup vattensäng


Hehe

Change of plan så nu får alla vara hur gamla de vill haha!

Fast de som inte är hemma får ju väldigt gärna komma hem nu ändå!!!

Pfff

Alla ni som är hemma och inte 18, alla ni som är 18 och inte hemma - idag är jag ledsen på er :(

Hultan

Malin ringde precis så jag fick höra Human med ni vet vem! Haha, fan vad pepp man känner sig här - ensam hemma & redo för att lägga sig inför en arbetsdag imorgon medan de festar på festival! Life sucks! Eller inte!

koola tjejen


alltid med de snyggaste medpersonerna!


Greetings from Spain!

Det här ramlade ner i min brevlåda idag!Jag hoppas att tjejerna har det bra, turligt nog för mig kommer de hem på torsdag !!

Åhus Beachhandboll -09

Grupp 8
Absolut Amatör
Spelar söndag

Ses vi ;) ?

Haha, såg precis att Team Tiffany ska spela mot SandyMamas, det får man ju bara inte missa!

pusss!

Ledig dag, på't ungefär

Ledig och ledig - sjuk är vad jag är. Ska passa på att sola nu när jag ändå inte kan tjäna pengar.. Martin ligger och sover för att han hade så ont i huvudet, härligt! Kom hem igår efter att spenderat helgen i stugan med Malin. Det togs en del bilder, inte direkt några fina. Redface är jag för hela slanten!


 

Hur gick fotbollen för er som var i Åhus? Knappt två veckor tills handbollen drar igång ju! Ska träffa resten av de jag ska spela med för första gången på söndag då vi ska fixa tröjor haha!

RSS 2.0