köpenhamn ✈ london

Hade velat hinna skriva lite mer, men tiden bara springer iväg. Så medan jag och Lotta förhoppningsvis shoppar loss i London får ni hållas med två bilder från besöket i Roma, ciao!

 


kryper tillbaka

Okej så tänkte att jag kanske kan uppdatera ändå, kanske finns nån liten själ som är intresserad.

Jag jobbar! Och älskar det fortfarande. Så fram tills midsommar får jag njuta av de små liven. Jag är lite ledsen över att jag inte hade kunnat tänka mig att jobba på dagis för alltid för jag gillar det så mycket. Men ett jobb med barn känns numera som ett måste. Barnläkare är drömmen. Jag har satt en deadline. Kommer jag inte in hösten 2012 ska jag börja på plan B. Som just nu är sjuksköterska och senare någon specialistinriktning. Eftersom att jag verkligfen jättejättejättegärna vill köra på plan A så blir det till att plugga satan till högskoleprovet våren '12. Varför inte nu till hösten undrar ni säkert? Jo för att smarta jag trodde att provet skulle skrivas ungefär samma datum som det alltid varit de senaste åren. Tji fick jag när det var en vecka senare och vi åkt till Indien då.. Det är bara att köra på att livet inte alltid blir som man tänkt, ett halvår är inte så lång tid och vem vet vad nästa vår kan ge.

Nu råkade det gå jättelång tid mellan att jag skrev förra stycket och detta så det får blir allt för denna gången. En liten bild som avslut, ifall nån inte minns hur jag ser ut eller så.

har förresten tre fåglar på axeln för resten av mitt liv nu

 RSS 2.0