hasta la vista baby!

create animated gif

vi ses om en vecka sötnötar!


snellhest

Har lyssnat på Patricias spellista hela kvällen, inte helt fel. Jag har inte dött av allergichock eller nåt än så är väl dags att gå och lägga sig (som jag förresten stavade till "säg" precis, sweeeet) nu. 03:47 går alarmet igång.


uuuuewh!

Läste precis att varje chokladkaka i genomsnitt innehåller 8 insektsben. Tänk på det nästa gång ni äter en mars eller nåt huhu...


clarityn

Pallar inte att jag fått en allergisk reaktion på nåt okänt. Varje gång jag börjar klia nånstans så ser det ut som ett myggbett sen. Jag har fått allergiska reaktioner innan, inte som den här, men liknande, så blir helt nojjig direkt & tror att det kliar överallt. Har tagit en allergitablett i alla fall, orkar inte med nåt sånt här mög nu...


packning packning

Har sprungit runt i hela huset idag och plocka på mig saker som ska med. Tvättade precis en massa för hand, inte kul alls faktiskt. Som tur är kommer Lotta hit snart, tjugg på hög nivå jadå!

Grattis till alla birthday-boys idag!


kvällen

create animated gif

Jag vet inte vad ni tycker om det, men jag älskar dem haha. Störigt eller roligt?



walking in barcelona


create animated gif



högskoleprovet

Har hela dagen suttit i Ka27 och gjort prov. Det gick helt okej ändå, jag behöver inte skämmas. En stackars skata flöd runt på andra våningen och skrämde slag på alla provskrivare. Nån vänlig själ släppte ut den efter nån timme.

Nu lutar det åt bio ikväll, kanske kanske. Vi får se, ha det bra mina små (&få) läsare!


Vera Wang - Princess

Luktade lite parfymer idag och hittade den här som bara luktade jättegott - princess! Humöret är bättre, pressen har lättat lite och lovar att stämningen ska bli lite gladare här nu. Varför skulle den inte vara det, vi har ju L O V. Efter lunchen idag och framåt har varit en väldigt mysig dag, extrem-flumm, men dock. 

Vi tittade på film idag på kemin - underhållning där ni. Har en bild där det ser ut som om Patricia håller på att svimma, så intressant var det.













Lite kul att nästan hela mentorsgruppen är med på bilderna. Inte så många, men väldans bra. Imorgon är det i alla fall högskoleprovet, ser mest fram emot lunchen ärligt talat. Lycka till alla ni som ska göra det & hoppas att alla som ska ut och dansa till Guetta ikväll får en superb kväll!


vilken är den minsta tillåtna däcktjockleken?

Av rubriken förstår ni säkert vilken underhållande kväll jag haft. Struntade såklart i att plugga den timmen jag var hemma mellan de två skolorna, "underhöll" mig med att göra en undersökning som tog 40 minuter, fråga mig inte varför. Därför sitter jag här nu, har precis ätit middag och det är väl dags att börja plugga nu.

Hela klassen verkar lite lagom nere, förutom Calle då. Inte okej med huvudvärk vid lunch eller att vilja gråta för olika anledningar på grund av skolan. Jag vill ligga i soffan och vänta på att Grey's ska börja. Jag ska (måste) sätta mig och plugga biologi.


m-day

Imorse försvann nästan hälften av tjejerna i klassen till barcelona, vi andra avundsjuka, aldrig, inte jag iaf, verkligen inte. Jag borde verkligen dra till bussen nu, det blåser, förhoppningsvis medvind. Aja, ska dra iväg nu med mina extremt gräsliga, gula naglar adíos!

Grattis Sandra!


ZzZzZz

Sitter här asatrött efter att ha sovit ungefär 3 timmar på Jessicas soffa. Ont i huvudet och lite mysigt illamående också. Men kul hade jag, hoppas ni hade det med födelsedagstjejerna! Erik -  testade förresten lite det där med att slippa bli bakfull. Körde lång cykling hem, drack vatten & åt mat, med salt. Fast kanske mår som jag gör pga sömnbrist, undersökningen får köras igen.




hemmakväll

 igår

Jag hade väntetid, det var soligt. Det blev en dejt med en lekplats och the Scarlet Pimpernel.

 idag

Fick en kasse med presenter. Fin tandborste va?

Prov varvas med provresultat hela tiden. Man vill bara glömma allt. Tur att det blir fiesta på imorgon!


borta med vinden!

hade tänkt ladda upp lite bilder från mobilen. ska bara hitta sladdjäveln hrm...

martin säger

- Linda, varför sover du alltid så länge?
- För jag har sovmorgon
- Igår också?
- Ja
- Fan vad lyxigt!

Kan inte bara vara jag som tycker det låter gulligt?


jag vet att ni vill veta

  • sovmorgon (a k a samhällsplugg)
  • fysik (a k a AKA - vad mer behövs sägas)
  • håla (a k a plugg&lönlöst)
  • eng (a k a det mest meningslösa någonsin)
  • marknadsföringsmöte (a k a högstadieintriger här&där)
  • teorilektion (a k a mer att plugga in)
  • hemfärd (a k a 30+10 minuter i iskyla)

Nu, en timme och en fylld mage senare - fritid (a k a samhällsplugg). You gotta love my life!


yumm

Vi snackade olika killtyper i fredags. Snackade om en kille som jag tyckte var skitsnygg i högstadiet. Diane trodde jag menade denna killen:
























Travis Barker

när jag egentligen menade:
 Travis Fimmel

Liite skillnad ja. Inte fel nån av dem skulle jag säga!


saturday night

Denna kvällen blev ju inte alls som jag hade velat att den skulle bli. Fotbollen tar över allas liv, vi andra då, som vill festa&dansa - vart ska vi ta vägen? Alla sitter ju bänkade framför en tv. Det är vill likabra att jag ger mig. Jag kommer nu sätta mig framför tv:n jag med, med en massa godis (tröstätande yees). Kisses & hugs till er kära vänner!

Vad tycks om headern förresten? :*


tequila - a girls best friend

Man kan göra diamanter av tequila. Jag känner att det borde man prova nån gång! (projektarbete?) Ni måste förresten hålla med om att tacos är bland det godaste som finns?! Jag vet att det är ganska barnsligt, men SÅ gott. Ett tips: bosse säljer mvg i matte för 500 spänn, intresserad någon? Flummandet på fredagarseftermiddagar är bara att älska, speciellt när Märi bjuder på kakor. Pappa frågade precis om jag ville köra hans älskling, bilen, till Amanda. Fast han var inte allvarlig, haha, han skulle aldrig våga låta mig köra den. Anyho, ha en awesome kväll allihop!




vi vet ju alla hur det brukar bli...

och tro mig, denna bilden är ingenting i jämförelse


medelklass-brittiska, eller hur var det?

Jag gillar verkligen inte allt av honom, udda kille - men denhär låten med sitt uttal:


Jamie T - Sticks 'N' Stones

eller varför inte

#74 Revolver - Get Around Town

eller

Maps - I Dream of Crystal

Jag hade kunnat fortsätta i all evighet. Säg till om ni vill ha spellistan där alla dessa och mer än ett par bra låtar till som spelats på AF ligger. Se förresten upp för kycklingar nuförtiden. Det finns fler av dem än det finns människor. Nu ska jag sova. Godnatt mina vänner!



huwebes (filippinska)

Blogg.se är alltid intressant, eller nä, men ibland. På framsidan står detta om det här idag, är det inte übergulligt -



Ganska sjukt, men så gulligt!

ÅH. Jäävla mög på syskon ibland. Är det inte sjukt bra hur datorn kan hålla en undan från att plugga för övrigt (eller va..)?  Skolan ja, stressen har börjat påverka mig, sova går inte, no good. Praha är bokat, ingen aning om när eller var men vad är det, vi ska till Prag! Inget mvg på den här texten, struktur hallå? Men palla.. Vet ni förresten vad som står i min kalender idag? Return of Malta boy, jag vet någon som är glad!



hysteri

Vad hände? Igår var det ingen som snackade om det, men efter lunch idag har allt handlat om Prag. Kul att det dras igång, men det är ju hysteri över det hela. Från min sida med måste jag väl medge, men är så stressad över allt just nu så allting blir överhypat. Jag ska sova om 10 minuter, då är mina jeans färdigtvättade (ifall ni ville veta liksom). Jag är trött som ett djur.

någon som tittar?




hallon

Jag åt precis varma hallon med glass, nomnomnom! Kom ju såklart och tänka på Eva&Adam och deras första kyss. Nostalgi över det ja, fler än jag och Therese förresten som kommer ihåg Polly Pocket?




pluggeliplugg

Nu blir det buss, skolan & skapande av tidning!



tjingeling!


la la laaa

Radio AF är för himla bra. Ifall ni inte visste. Har fastnat med en insändare till svenskan, sköt upp det igår så nu sitter jag här. Inte så mycket att göra åt det tyvärr. Finns det någon som inte ska plugga på vår lediga dag? Jag avundas dig i så fall! Back to work...


produktivitet

Det brukar oftast inte bli så mycket gjort på mina söndagar. Idag har jag ändå skrivit svenska, inte klart men nästan iaf. Fixade lite med fotona och albumen, så mycket det gick innan papper&klisterlappar tog slut. Det är kanske för att vi är lediga imorgon som jag får gjort saker, inte lika mycket söndagsångest ni vet.


så långt i tiden har jag hunnit än så länge


sleepyhead

Sitter och mumsar på godis, är ju ändå lördag. Smällde ännu mer pengar ikväll, men vad gör man inte för mysiga stunders skull! Denna gången på romana med pizza&cider, nomnomnom. Det börjar bli dags att ta tag i prag-resan snart va? Och är ni inte stolta, över att ha denna killen i er klass!


besök

Haha, kom ut från badrummet i trosor&bh efter att jag duschat. Hör ett "hallå Linda", tittar upp, ser stora lillebrorens kompis, han blir generad när han inser att jag inte är så påklädd och tittar bort. Kanske ska tänka på att det kan finnas besök i huset i efterhand haha.



Mumford and Sons - Little Lion Man

Bio igår, The Ugly Truth! Perfekt en fredagkväll när man är lagom trött, skrattade nästan hela filmen igenom, som var sådär lättsam som man behöver ibland.



Vi tog en cider sen, väldigt mysigt även fast jag mådde illa... Så det blev en kort, men lyckogörande kväll!


|-)

msn-nörderi i rubriken. orkar inte, trött-tröttare-linda typ. psykologin alltså - orala, eskapism, klientcentrerad, splittring, anala, generalisering, lille albert, oidipala. det tar aldrig slut. håll tummarna för mig och alla ekonomiarna som har psyk-prov imorgon! (och blir störda på kuppen, man börjar analysera för mycket) göteborg slog skåne idag haha, a.k.a ingen fika på lördag för tjejen ska vara upptagen med att vara bakfull! 

jag ska läsa anteckningar som godnatt saga, vad läser du?


 

RSS 2.0