Ny stil?

Så, vad tycks, kanske dags att byta utseende?



hoho, leka kan ni göra här!

Och så var det 5 kvar.

Grattis Malin på 18årsdagen!









♥ på vädret

Holy macaroni vad jag känner mig slutkörd nu. 4 timmars underbar cykling med Malin avslutades med en inte lika underbar cykeltur hem i motvind. fucking fantastic... Om en timme ska jag cykla till Bjärred igen. Har vinden vänt börjar jag nog gråta. Haha, kanske inte, men jag hade väldigt gärna velat att det är medvind, snälla? Nu ska jag ta mina röda (!) axlar till duschen och förbereda mig för kvällen.

puss&kram på er allihop!


Event of the day

Jag hann knappt komma hem innan det var dags att ge sig ut för att leta efter lillebroren. Precis när jag ska gå ringer det.

- Har du en lillebror? det kändes lite lagom random från nån okänd
- Ja, jo, det har jag. något konfunderad...
- Jo, jag ringer från lantmannaaffären och din lillebror är här. Han har ett sår i huvudet och behöver nog åka till vårdcentralen för att tejpa det..

Jaha?! Så det var bara att halvrusa dit för att se vad som hände egentligen. I kassan visste de ingenting om nåt samtal, så fick gå ut igen. Där ropade en kund och frågade om "det var jag som hade en lillebror?"  - lagom konstig fråga, även andra gången! När jag svarade ja pekade han åt ett håll och sa:

- Han är där vid sågen.

Sågen?! Vad har ungen hållt på med egentligen... Två killar som jobbade där mötte upp mig och den ena sa att han torkat upp så mycket som möjligt av blodet och så. Ovanpå en brädpall låg broren, papper mot pannan och alldeles vit i ansiktet. Så det var bara att gå hem med honom, en arm om honom och den andra ledandes en cykel. Ni tror väl inte att bilisterna stirrade på oss, nejdå, vem skulle stirra på en tioåring som trycker en stor pappersbit mot huvudet? Vad som hände var detta:

De stod och kastade stenar i en damm. Den ena killen glömde ropa till att de andra skulle akta sig och kastade ändå. Tyvärr var där ett huvud i vägen som hindrade stenen från att hamna i dammen!

Han mår iaf bra nu utöver en hårlös plätt på huvudet som är tejpad. Men ja, jag klarar mig gärna utan sådana samtal igen...

 

snart snart snart!

give me fire går på repeat
biljetten är framletad
peppen är hög




off
we
go




Födelsedag

Idag fyller papi 44 år, grattis på honom! Nu är det bara en kvar sen är firandet över för det här året. Tessan lämnar oss idag för att köra road-trip i europa; hamburg, köln, paris, nice, rom, innsbruck, berlin. Lite avundsjuk är jag allt! Vi ses om knappt 2 veckor vännen!

För övrigt... ikväll är det MANDO! Jag påbörjade peppen igår med att bra lyssna på deras låtar och planerar att fortsätta med det idag, kvällen kom nu tack!
 



Puss och allt det där


Välkommen hem till mig

PLANTSKOLAN...





Åh ljuva morgon!

Eller va, nej! Strax efter klockan 7 börjades det borras i väggarna. Vilket innebär att hela huset vibrerar så smått och det känns som om man har en baksmälla x5! Så det blev till att vakna tidigt och bara sova 5h.. Jag trode allvarligt att pappa blivit knäpp eller nåt, men tydligen var det några andra som skulle göra jobbet - trevligt att jag meddelas! Broren visste om det tydligen - han smet och sov hos en kompis, jäkla smartass

!

Sunshine Cleaners

Totten och jag var på bio igår och såg Sunshine Cleaners, inte så känd tydligen, men mycket bra! Alltså, lund kan vara för himla roligt/konstigt! Det började med en extremt stirrande och läskig kille inne på forex. Det känns lite lagom läskigt att titta sig runtomkring för att upptäcka att en okänd kille står och råstirrar på dig - 1m bort... Nästa händelse var mer rolig för Lotta! När vi gick till bussen gick vi förbi en kille som kommenterade Lottisen; "Ey, you model, ey?!" Inte för att jag klandrar honom, snygg som hon är!

När jag åkte hem från Joppe-mannen senare på natten träffade jag på lite kändisar. Vid centrum gick ingen mindre än glasögon-killen på! Han lyckades nästan med att ramla på sin väg bak - i en stillastående buss... Efter en hållplats stannade chauffören bussen och höll ett litet tal, känt vid det här laget!

- Bara så att ni vet så sitter ni på bussen mot Lund, inte Lomma. Så att ni inte åker fel. Sen om någon av er mår dåligt - säg bara till så stannar vi så får ni ta lite luft. Okej?

Det var bara jag och två ettor på bussen - jag tror de kände sig lite anklagade för de svarade bara: Jaja, men det är ingen fara. Verkligen, vi mår bra!

Nu ska jag så småningom ta mig till nova och besöka de två working-girlsen. Trevligt värre, ha en trevlig lördag people!


Puss & Peace ;)



Relationsrådet

Det brukar bli i alla fall en del roande eller kosntiga samtal in till p3 när de har relationsrådet. Denna gången stod vi precis och lagade lunch i Ljunghusen när Per ringde in. Han hade inte kysst någon i hela sitt liv. Dessutom var det flera år sedan han hade kramat en tjej, förra gången han gjorde det hade det blivit så pinsamt tyckte han. Åldern däremot uppfattade vi inte. Rådet som gavs honom var att han skulle prata mer med tjejer så att han skulle lära sig att inte vara så nervös. Eftersom att han gillade schack kunde han till exempel gå med i en schackförening (vad det än nu finns för tjejer där..?!) Ett par dagar senare lyssnade jag på p3 igen och då kom åldern fram.. 28 år och okysst. Ska man skratta eller gråta? Ni skulle verkligen hört hans röst..! 

58 days to go...

...sen är det sommarlov! Inte alltför pjåkigt tycker jag! Dagar kommer spenderas med Mando Diao, Åhus, födelsedagsmiddag, valborg med mera, med mera!

Parentarna ville bättra sig lite med skogsturerna så vi tog oss en sväng till Dalby, mysigt värre. 

 
Trädklättring är kanske töntigt, haha, men roligt så wtf :P

Ulla var generös med "+"-en idag! Till och med ett och annat "++" dök upp, men borde det inte vara ett "-" då? Hon gav förresten en konstig kommentar till mig som fick det att låta som att jag behövde oroa mig för att jag inte skulle få mvg i betyg för att jag fick ett vg+ på uppsatsen? Jag tror och tycker inte att det krävs att man har mvg i allt för att få det i betyg, speciellt inte om man fått vg+? Aja, Ulla är väl som hon är?

Påsk

Glad påsk kära vänner! Jag sitter här i en gul klänning dagen till ära, proppmätt och lyssnar på musik via spotify. Himmeln är blå och förutom att jag skar mig precis är det så bra!


De obligatoriskt färgade äggen


La familia


Jag förlorade ägg-pickningen...

Adíos amigos!

djungeln

Idag tar vi oss till djungeln! Resultatet blir förhoppningsvis en massa roligheter, foton & filmer (peppfilm nr4!), telefonsamtal, utnyttjande av myndighet och en massa mer. Uppdatering kommer kanske imorgon, vem vet!



idag & imorgon

Gårdagskvällen ja, totalt fail först! Vi skulle på bio hela familjen. Först glömde stora broren bort det, så vi skulle åka utan honom. Sen när vi köpt godis/popcorn och allt får vi reda på att filmen är från 15 år. Så det var bara att lösa in biljetterna och åka hem igen.. Snacka om fett misslyckande. Lyckligtvis bättrades kvällen av filmtittande hos Danne!

Idag blir det lite mys och firande av Sara i stadsparken!

skooog!


"7facket will hunt you!"
Strax efter detta gick det förbi ett par som pratade om att ringa polisen - för att vi var i ödehuset, woops!


Det är inte lätt alltid att bara ta sig fram på träd! (som tvättäkta skog-nördar bara måste göra!)




Det var förresten första gången vi hade någorlunda otur med vädret..

MYS


Är det sommarbilder eller?

Det frågade pappa mig när jag satt och tittade på bilder på datorn, men ack nej! Bilderna är från igår, det ser verkligen ut som om det är sommar, kändes så också!

600

Jag ska nog satsa ordentligt idag och dra fram bikinin, det + lite musik så är det perfa!

Förresten, använder ni firefox eller explorer? Designen är helt fel i firefox i alla fall ^^

M Y S

 

Dagen har varit otroligt mysig helt igenom och jag hoppas den håller sig så! :D det känns att våren är här när man börjar få skoskav av skor man inte använt på flera månader, stortorget är fyllt av folk, glasskön är lång, bussarna är övervarma och mellanmålet intas ute!

Jag hoppas att alla som drar sin kos får det superfint, ni här hemma också såklart! Speciellt hoppas jag att Klevia blir frisk nog snart att kunna njuta av vädret hon med!

puss&kram

dielli!

Rubriken är till Klevia, haha! Översättningen finns här. Överbra väder idag! Fast det har ju sina konsekvenser som vi konstaterat tidigare - huden luktar underligt. Någon som vet varför?

kaya scodelario

Förövrigt har det varit en chill dag. Hade bara engelska vilket jag skippade, stackars Ulla egentligen, det är alltid hon som får ta smällarna! Jag har iaf fått sola en del, har lyssnat på Tingeling, spännande - ryssarna är tydlig ganska så upprörda! Jag har även fått de efterlängtade bilderna... De var ju tjaa... fina.. en del var, haha så illa var alla inte, men där var många roliga! Ett album kommer med till skolan imorgon för alla intresserade.

Tingeling

RSS 2.0