dagens outfit - typish

Jag lovade ju en bild och såhär überschmexig ser jag ut varje dag. Idag fick jag erbjudande om att jobba mer, en eller två veckor, ännu mer om jag vill, 6h om dan eller 8. Alltså mitt val, waah, svårt. Pengarna lockar såklart, men det är förjäkla drygt och sommarlovet väntar. Får se hur det blir!

Helgen var välbehövlig och innehöll avskedsmiddag, grillkväll + utgång och kaffemys. Patricia sticker sin kos på torsdag, känns himla konstigt. usch ja

fifti fifti

Halva dagen idag var bara plåga. Sol och värme är underbart, men inte lika roligt när man står i långa, svarta byxor och grillas till kräfta i ansiktet och halva armarna (bonnebränna hej!). Svettigt värre. Fast min eftermiddag/kväll vägde lätt upp. Kom hem, hämtade badkläder, åkte till Lotta och slängde mig i poolen. Så rätt och skönt. Sen drog vi till Lomma och åt glass till middag, sommarlovskänsla över allt. Sen, det största waaah, så bokade Sandra, Lotta, Emma och jag en resa till RHODOS idag!! Den 15onde augusti flyger vi dit, gillar det som faen. Så Rhodos-tips tack!

jubb

Jobbdag numero uno är avklarad! Ryggen värker, händerna är svullna och fötterna är pajj, men mamma gav mig precis lite choklad så det känns lite bättre. Det verkar som att lönen blir awesome, det är bara 8 dagar kvar av jobb, sen är det ledigt ledigt ledigt. En outfit-bild kan jag bjuda på, i mina fina manliga kläder, fast inte just nu. Och jag vet att jag är en lantis, men det roligaste idag var lätt att köra traktor. En mini-traktor med ett mini-släp, oh the joy!


studentveckan '10

Måndag
Vipan gick ut och därmed Viktor! Så vi åkte till hans student, åt efterrätt och drack lite innan vi åkte vidare. Vi hamnade på Tegnérs och det blev den roligaste av tre kvällar där måste jag säga. Utvilad och inga förväntningar är nog det som gäller alltså.

Tisdag
Efter att ha somnat vid 4 natten till tisdagen så försvann nästan hela dagen medan jag sov. På kvällen cyklade jag till Önnerup och Oskar. Tillsammans med fina vänner åt jag en massa och sånt där, precis som det ska vara på student. Precis när Oskar skulle åka vidare till Lund hoppade jag på cykeln igen och tog mig till grannbyn (a k a Flädie).

Onsdag
Dagen med stort D var här! Efter att ha sovit lika dåligt som en 10åring dagen innan julafton gick jag upp till ljudet av regn. Men precis när jag och Malin kom till Lund slutade det regna och vi vågade oss till stadsparken för champagnefrukost. Trots HP:s ihärdiga visslande och ständigt regnade tycker jag det var mycket trevligt. Innan lunch sprang vi runt till Polhem och Spyken och spred våra fina sånger (vem vill gå på polhem/spyken nu, ingeen, ingeen!). Lunchen var ju bara mysig. Mösskrivande, lappskrivande och pratande - lagom senimentalt och så. Sen gick allt snabbt, flaket pyntades, vi åt chokladbolle i matsalen, hoppade/sprang mot utsläppet (jefvlar vilken stämning, nervositet och spänning!), vi sprang ut och skrek BATMAN, letade upp familjen med det fetaste leendet någonsin. Sen var det dags för det lätt roligaste på hela dan, flaket! Nv3B och Nv3A vet hur man gungar en lastbil som ingen annan, lovar.

Hem, släkt och lite vänner, sen Tegnérs för andra gången. Tyvärr var jag trött som ett djur men äh, sånt får man ta ibland. Ingen dålig kväll och verkligen inte en dålig dag nånstans!Torsdag
Sov längre än längst innan det bar av till Joppeflickan och hennes student. Slitna kom vi dit allihopa, jag grät nästan till lillasysterns tal och Malin var i extas över maten. Vi peppade till och sen var det dags för Tegnérs igen. Lite mer utvilad än dagen innan var jag så därför hade jag också roiligare. Jag vet inte vad ni tycker, men 4 besök på samma ställe inom loppet av 8 dagar räcker gott och väl för min del och det avslutades bra!

Fredag
Fyra timmar efter att jag gått och lagt mig gick jag upp igen. Sorgligaste avslutningen någonsin, till och med ensembleuppträdandet gjorde att jag fick tårar i ögonen. Vi fick våra betyg och lapparna med snälla saker om alla, Martin höll tal, det gräts och vemodigt var bara förnamnet. Nästan hela mentorsgruppen fortsatte sen till Halong innan vi tillslut sa hejdå.

På kvällen sprang jag snabbt förbi Sofia och åt lite där, sen fortsatte jag till Therese. Underbar familj Therese, dans och sång javisst! Vi satt där, ett bord fullt av vänner, och åt, drack, sa hejdå till alla som skulle iväg på resor och hade det allmänt trevligt. Jag var hemma först i familjen, sov först och längst.

Studentveckan 2010 var då också slut och en roligare vecka får man leta efter. Tack allihopa för hela veckan, tack för gymnasietiden och tja, hoppas kontakten kommer finnas kvar med de som vill det!


trötter

Känner mig så trött på allt som ska fixas inför imorgon idag. Verkligen. MEN, imorgon är det studenten, hur fett som helst och jag ska bara njuta! Så nu ska jag ta det lugnt en stund, sluta tänka och sova för imorgon ska bli så så så bra!!

helgen som gått

I fredags sket jag och Patricia i allt vad festa heter och begav oss till Lomma beach istället

Medan solen gick ner åt vi kakor, snackade skit och tände ljus i form av kaniner

När solen gått ner och det blivit kallt sprang vi förbi 94a-festen och körde sjungandes hem

I lördags körde Malin (weppa på det!) oss till Röstånga och Odensjön. Vi vandrade ganska långt, tittade på alla firrar och möss och drömde om glass

Vi hittade en äng av maskrosor där vi slog oss ner. Efter ett stopp i Marieholm för att köpa en glass, eller två, åkte vi hem

Kvällen bjöd också på glass, men det har jag tyvärr ingen bild på. Mys med Emma och Lotta var det i alla fall

Idag gjorde hela familjen sig fin, sen tog vi finbilen och åkte till Vallby för att fira in att Bastian kommit till världen. När vi kom hem tvättade jag bilen till ljudet av Rockklassiker. Min helg var det


BALEN

Igår hände den nästa-sista stora händelsen under gymnasietiden - balen. Dagen gick åt till att sova länge, fixa håret, sminka sig för att sen åka till AG. Där hade vi för-fördrink och i alla fall jag tyckte att det kändes lite overkligt. Alla så fixade och fina, för himla bra var det.

 

Röda mattan var nästa stopp. Jag och Erik fick känna oss lite som kändisar och posa hit och dit. Måste ju bara säga det också, perfekt väder.

 

Vi fotades och sen fick vi fördrink. Vi minglade runt, spanade in alla och spillde litegrann. Johanna var där med Martin och tittade på.

Sen var det dags att ta sig in på AF. Där inne åts det middag, dansades och dansades. Vid tolv gick vi över till Tegnérs och fortsatte att dansa där, fast inte vals längre direkt. När tegnérs stängde klockan tre vandrade alla bort till Katte och matsalen där efterfesten fortsatte. Det bjöds på korv och saft, så gott. Jag måste erkänna att vid fem så var det lite av en plåga, men när klockan närmade sig sex var det bara att dansa loss sista stunden och strunta i värkande fötter och ben. Efterfesten avslutades och det blev istället frukost på Grand. Där hölls misslyckade tal(försök) och det stods på borden. Kvart över sju erkände jag mig slagen och tog bussen hem efter att gjort en "walk of shame" utan dess like till centralen först. Det känns jättekonstigt att det redan är slut och det känns som att snart kommer man vakna upp en morgon och inse att gymnasiet är slut. Men balen var jätterolig och väldigt speciell!


det är onsdag och vi har bal

Från där jag sitter nu ser jag inte ett enda moln på himmeln, bara blått! Solen skiner och det är varmt. Bara det får mig peppad inför balen. På facebook är alla andra lika peppade så det är bara att dras med av dem. Nä, det här kommer bli en finfin dag och natt!

RSS 2.0