rather sooner than later

Haha, den mest lyckade bilden, även om jag tycker att din blick Johan är lite rolig. Åh, mössan alltså, den var fin.

Vi tog oss till vipan typish och efter lite knackande så hittade vi rätt lägenhet. Alex briljerade med sina drinkblandar-kunskaper (lite av den sorten, lite av den, lite av dendära, frukt, nåt bubbligt och voíla - en välsmakande häxblandning). En trevlig kväll vare!

Jag försökte ta en bild på drägg-kevin i bussen, men det gick inte så särskilt bra..

dancing with tears in my eyes

i torsdags var vi och åkte skridskor. ibland gled vi fram på isen - alltså när christina ramlade och så elegant flög fram på sin behind. vi kramades lite - eller diane gjorde det vill säga, när hon höll på att kollidera med en mamma och hennes dotter och omfamnade mamman för att inte ramla. en fin dag i ishallen alltså!

igår var det familjedag i form av bowling och restaurangbesök. fruktansvärt duktiga var vi, mer eller mindre...

Ikväll så blir party som pappa sa hos (hiv/favorit)alex!

che sudaka

I lördags var jag och Diane på mejeriet och såg Che Sudaka. Bland väldigt olika sorters folk dansade vi oss svettiga!

 

Vet inte om ni ser det, men den här killen blev så svettig av allt hoppande att han tillslut bara hade kalsonger och strumpor på sig. En trevlig kväll var det i alla fall!


det ljuva och fräscha 1700-talet

Visste ni att:
på 1700-talet rakade man bort sina egna ögonbryn och använde flugors ben istället för att likna hårstrån

istället för rouge stack man sig själv i fingret och smetade ut blodet på kinderna

för att få röda läppar använde man sig av bladlusblod

för att kunna äta av allt som dukades fram under en fin middag använde man en fjäder för att spy upp all mat för att på så sätt kunna börja om att äta igen


Källa: Yesim-B

-


jag smällde precis till mig själv i ögat

Smidigheten är enorm! Dagen började med lite trevligt cuttande i kycklingvingar, det vill säga tills Russol slant (elleeer?) med skalpellen och skar igenom mina handskar. Lite blod, lite torkande för att undvika salmonella, ett plåster och nu sitter jag här med min krigsskada. Ett 3mm långt rött, tunt streck. Spenderade håla med att fika (hiv jobbade inte, besvikelsen var stor). Matte. Öppnade vi ens boken? Just det ja, filmade mattanten till vårt svenskaarbete också, gick finemang. Trots att folk stannade och skrattade åt oss.


tha plåster, hoppas ni gillar pimpningen av det!


glad polisgubbe

Jag håller på och gör en massa teoriprov som övning inför det riktiga (som är om mindre än en vecka nu...). Ofta är där en bild brevid frågan, som till exempel denna glada gubben!

Ser ni så glad han är, han trivs nog med sitt jobb. Eeh, ja. Imorgon har jag andra delen av vårt fysikprov, längtar som bara den. Vår fysiklärare är verkligen den bästa, hade inte velat byta. Nu ska jag uppdatera mig på min pappalediga mentors blogg, ciao!


what if

*gäsp* är väl hur jag mår nu. Känns som att jag letat bilder på balklänningar i timmar idag, men lite lyckat i alla fall. Utöver det har jag pluggat (tro det eller ej, tolka som ni vill) och jag ska väl plugga lite till innan jag ger mig idag. Vi lämnade in projektarbete idag, wii! Hoppas bara på att AKA rättar snällt, eller rättvist åtminstone.

Köpte en tröja/biljett till Lund Super Bowl idag. Sen är ju frågan om jag kommer att ha prov då så att jag kan gå eller inte, men vi får se. Ni kan ju ignorera mupp-fejjset på bilden, det är måndag okeej.. När jag tittade på balbilder såg jag en bild på Janne (religionslärare) i frack, så söt. Här är hans facebook, kolla grupperna han gått med i. BANANAS!* (okej, klickade precis in på gruppen och det var inte så roligt, fan då..)


Ett torg i Lomma

Patricia har varit 18 ett bra tag nu och igår kunde vi sjunga för henne (till slut!). Måste bara säga/skriva att Caroline är så himla söt på denna bilden! I alla fall så åt vi massa paj, spelade tjejmiddag och åt efterrätter av konstig form och konsistens.

7 bussar senare

Buss #1 togs till Lund där vi hängde hos Aron en stund. Vi tog oss till Einar med buss #2, där stannade vi lite längre. Vi lyssnade på ganska kass musik, sjöng lite bättre låtar i ett badkar och tände smällare. Buss #3&4 togs till Malmö med ett stopp på citylivs/candyland. I Malmö dansade vi för allt vi var värda med massor av fina vänner. Buss #5&6 tog oss hemåt till B-town. Det var en lång, lång, lång resa och vi var trötta. Slutligen tog jag buss #7 hem imorse, stirrades på när jag kom i festkläder klockan 9 på morgonen, men det är okej.Det var min fredag!om ett år..

.. så kommer jag (kanske) att vara i:
Lund,
Linköping,
Umeå,
Göteborg,
Stockholm,
Uppsala,
Köpenhamn,
eller Gdansk.

Låter väl finfint detdär eller..

sommaren '10

Hur lockande känns det inte?! Jag tycker att Peace&Love känns extra fint, har velat åka dit ett bra tag nu och de artisterna som bokats än så länge ser lovande ut. Någon som vill åka på festival med mig?


But you, you're special baby

Lånade ut min gamla mobil idag och rensade därför den. 32 sms sparade av olika anledningar från ett par år sen tills nu. Inte lönt att älta en del, annat var viktigt då, men inte längre - moving on, det viktigaste minns man ändå!

Folk verkar behöva uppmuntran här runtom i världen så tänkte sprida de jag kommit över! Den första hittar ni här, den andra här. Jag vet hur jobbigt det kan vara att trycka på länkar, men kom igen, denna gången kan ni göra det!


I can laugh it in the face

You make my dreams - Hall & Oates

Jag har precis skrivit PA i en timme, känner mig stolt! Igår lyckades jag försova mig ordentligt, för första gången typ. Vaknade 3 timmar senare än vad jag hade tänkt mig (och ja jag vet att jag går upp tidigt, men ändå) så missade första lektionen. Idag ska vi såga i ben på Anatomi & Fysiologin, tycker ni att jag är nördig om jag säger att jag tycker att det ska bli kul?

här får ni en bild på min fellow PA-skrivare, the squirt!

lookbook

Jag hör om och ser bilder från lookbook ganska ofta nuförtiden. Diane och jag kom i alla fall in på det och efter en stunds spanande så fick jag ihop en samling trevliga pojkfoton och det vore bara taskigt att inte dela med sig av dem!

Vi börjar med den snyggaste. Diane länkade bilden, "typisk lindakille"

Inte min typiska stil kanske, men jag gillar den. Har en liknande bild, fast bättre, sparad som ni kanske kan få se nån gång

Leendet..!

Såg 14åringar verkligen ut såhär när vi var i den åldern?

Väldigt brittiskt och bra helt enkelt

Och överallt finns dehär. Asiaterna med klackar, smink och liknande. Vill inte låta fördomsfull, men uuueh!

Just det ja! Vad menas med uttrycket "hyped"? Står bland kommentarerna till bilderna överallt.

17 år


Broren fyller 17 år idag! Fotade lite imorse när jag och minstingen sjöng för honom, men kändes inte riktigt snällt att lägga upp nån av dem hehe. Ett gäng småkillar invaderade precis hemmet med skön(..)sång och har nu tagit över källaren. Ska bli intressant att se vad de ska ha för sig..


"Du lyssnar på rätt konstig musik"

Har precis gjort klart mina stand-in-mamma uppgifter för dagen. Maten har serverats, disken har plockats undan och barnet har pussats godnatt! Tänkte skriva nåt pessimistiskt om plugg, men vi skiter i det. Istället kan ni skicka mail till min familj och hälsa dem att jag visst inte alls det har dålig musiksmak!


för att jag vet att ni är så intresserade!

Av mina strumpor såklart! Så igår när jag kom hem vid sex, kallare och tröttare än på länge, så tänkte jag: "hm, vad skulle vara mer intressant att läsa om på en blogg än om blöta fötter?" ingenting såklart, så här kommer en bild också:

det ni ska fokusera på är såklart färgskillnaden, a k a det blöta vs det torra (det är bara att börja tycka synd om mig nu tack!)

 


för att citera therese: sagsdhasfuitasfuagyudgasuidjhasokfhasggasg

Jag är hemma nu. Det tog 1,5 timme för mig att ta mig hem. 90 minuter. 5400 sekunder. Sinnes är vad det är! Denna gången tror jag att chanserna för att bli insnöad i Flädie är magmastora, med tanke på att bussen inte körde inom för 2 timmar sen och att det knappt gick att köra in med bil nu. Så är jag inte i skolan imorgon vet ni varför. För just det ja, har ju halka också. Känner att världen hånar mig litegrann. Gott snack iaf people, nu ska jag fortsätta med att känna mig klepto och leka med armbanden jag hittade igår!


nostalgi

Igår var första deltävlingen av Musik Direkt. Måste vara fjärde året vi hängt där? Tittade precis på vilka som gått vidare och den ena var värd de, men de andra två.. Två tjejer som sjöng om pedofiler och gamla tanter, var bland de som jag och Diane gillade minst, inte okej.


De här killarna var så himla söta! 13 år och sjukt duktiga, sångaren kommer att bli en riktig heartbreaker


Zebbes änglar spelade! Vi skrattade och alla var glada


"Är det till bloggen eller?" Hehe ojdå, kaanske..

En deltävling avklarad, vi får väl se hur många fler det blir!

RSS 2.0