Blackout

Strömmen dog en sisådär halvtimme här i småbyarna på landet. Ganska mysigt måste jag säga, stearinljusen och oljelampan tändes direkt!



WTF

malin jag kan inte kommentera hos dig :( är nog min dator som stör sig, varför inte liksom.
kommentaren till detta inlägget var mitt svar på din kommentar på mitt förra inlägg:

jag har inte börjat plugga än. nu är jag inte rastlös längre, bara tom. det är svårt att göra önskningar till verklighet.  

bra låt tessaN; http://www.youtube.com/watch?v=kWQywgdW8oI

A Fine Frenzy

De som varit i närheten av mig idag kan inte undgått hur sjukligt uttråkad jag varit - är. att vara uttråkad är nåt av det tråkigaste som finns dessutom!

Bra saker med dagen;
SOL

Dåliga saker;
Förjäkla dåliga stolar/bord. Stolen på fysiken hade ingen pinne jag kunde haka fast mina klackar i och bordet på matten hade ingen stång -> jag försökte sätta fötterna där ett tiotal gånger men de flög bara ner i golvet, ajaj!

Nu lyssnar jag på Almost Lover och i mitt knä har jag Linn den lilla loppan. Hon försvårar skirvandet en del, är väl lika bra.. Nu blir jag tvingad till att börja plugga till rättskunskapsprovet imorgon, wihoo. 

- hejdå dårar! /grannen Linn 

Gissa hur...

...jäkla avundsjuk jag var idag när jag blev hemskjutsad. Av ingen mindre än Josefin! Tjejen blev 18 i fredags och tog körkort idag, hon sätter ribban högt alltså! Så vad tror ni, hinner jag lära mig allt på en vecka och två dagar? 

Skulle inte tror det va ;) Men det hade varit ball, som fan! 

Är jag den enda?

Varje gång jag går förbi en operatörförsäljare och denne frågar mig vad jag har för operatör blir det såhär:
- Vad har du för operatör?
- Jag har nook... ähm, hehe, telia. Blir skitröd i ansiktet och springer där ifrån. Ah, ja, livet kan vara svårt ibland!

No biggie

Jag tänkte att, men vad skönt - bara ett prov inplanerat innan påsk. Kollade kalendern... Hoppsan sa ja, minst ett prov inplanerat varje vecka fram tills veckan innan sommarlovet. Konstigt nog är jag inte stressad över det just nu. Ett prov i veckan klarar man, enda problemet är alla andra prov som inte är inplanerade än och övriga läxor. 

Puss på skolan . . .    

09-02-21


En liten bild på Sthlm:s-inköpen

Nu ska jag snart ta mig till Bjärred och Christina för att mysa med henne och Diane! Ha en splendid lördag-kväll!

Back from the capital

Jag och Lottisen kom hem från Sthlm igårkväll vid halv sju. En timme senare åkte jag hemifrån igen för att hämta upp tjejerna och dra till Lilla Harrie av alla ställen! Johan hade 18årsfest! Prima ballerina var det och jag måste bara säga hur härligt det är att åka taxi hem, ingen vardagslyx direkt! Fast jag behöver väl inte säga hur förjävligt det ser ut här hemma nu. Att duscha, sminka sig och äta på 1h när allt är nerpackat är inte så bra för ordningen..

Stockholm ja:
Onsdag
Vi kom iväg, 1,5h försenat, men ändå, vi kom iväg! 6 timmar, en väldig massa musik och godis senare var vi framm på hotellet! Det blev middag sen ganska snabbt i säng.

Torsdag
Vi åt massor av hotellfrukost, det är nog den goda frukosten man kan få! Vid halv tio gav vi oss ut på Stockholms gator. Halv fem kom vi tillbaka till hotellet. Jag var då 3 par skor och ett par byxor rikare, Lotta två klänningar och en kjol! Affärerna är så himla mycket bättre där, större, i lajk it big time! 
Vi fick även ny färg i håret. Jag körde på samma som Patricia, Chocolat Noir! Vi såg "I taket lsyer stjärnorna". Den första började gråta 10 minuter in i filmen och när den var slut hade de flesta gjort den personen sällskap, mycket bra!

Fredag
Bil, bil och åter bil!   

Det blev inte så många bilder, bara två;

1. Extremt snygg sko, de är lite mer lila i verkligeheten.
I fell in love! Jag köpte inte dem dock, alldeles för höga!


2. Sötisen #1!


STOCKHOLM - HERE WE COME!





Mypys

Vårt internet låg nere hela dagen igår, men här kommer en sammanfattning på hur min pyssel-dag med lillebroren gick till;




Ett par miljoner CV (eller 30st, big difference!) har skrivits ut och nu ska jag ta mig till Lund för att dela ut dem. Det kommer säkert bli jäääätteskojj, för jag älskar ju att prata med helt främmande människor... Det blir förhoppningsvis lite inköp på IKEA senare idag, jag behöver lite av varje.

Njut av dagen, solen skiner!

Peep toe



Holy macaroni vilka snygga skor! Sen att jag varken har råd med dem, eller skulle kunna gå i dem spelar väl ingen roll, för de är verkligen extremt snygga! I och med Stockholm på onsdag ska jag passa på att leta efter både stövlar och nåt liknande dessa, peep toe är den nya förälskelsen i mitt liv!

 

Herr Zelmerlöv

Jag vet att det är töntigt, men jag kan inte låta bli att tycka att Måns är sjukt charmig! Han står där och är jättenervös inför resultaten och hjular av lycka när han får reda på att han gått vidare till final. Han verkar alltid så trevlig också i alla intervjuer. Haha, nu ska jag inte avslöja fler cheesy åsikter.

Njut av din kväll så ska jag njuta av efterrätt!

Masti! (eller hur hette det nu O.o ?)

Gosh vad maten var god! Mamma har födelsedagsmiddag med sina polare, beställd mat. Likadan som den vi fick när vi serverade, du vet Malin, MUMS! Så om någon skulle få för sig att undra vad jag har för mig denna kärleks-lördag så är det detta: uppassning och barnvakt.. Det är bara att göra det bästa av situationen, glädjas för t ex Emma och Stoffe!

Nu ska jag tillbaka till melodifestivalen och för tillfället Markoolio, som är förbluffande duktig på att sjunga! Puss sötisar!

Bloggar, bloggar och fler bloggar!

Det skvallrades ju om att en ny bloggare kommit till, jag fick tyvärr aldrig reda på addressen! Så, ni hängivna anhängare av Eriks blogg, kan ni länka?

Hårigt värre

Så cool frisyr! Hur mycket roligare och mer positivt hade inte allt varit om man alltid kunnat gå runt i snygga frisyrer alltid! Det blir nog definitivt en massa testande nån dag snart.





bilder från Tyras blogg

Kärlek till er!

Mommy Dear

Grattis till the big 50:s!





Divine colours!

NU ÄR DET LOV! Wihoo, vi har d-dag imorgon och då blir det klänning-shopping!

Lovet firades in med att åka till Patricia där hon skulle färga håret. Det blev jättejättejättefint! Det blev en massa skvaller och mys : )





Lika trött som alltid ska jag snart sova blir det lite mattestöd till 15-åringen, ojoj vilken skillnad på matten. De håller på med sådana saker vi tycker är självklara nuförtiden. Aja, alla som drar iväg på skidor och allt annat - ha det superfantastiskt!


BTW, jag och Lotta drar till Stockholm på onsdag, iih!

MISSION

Jag har kommit på något vi måste genomföra i Barca! Då är det dags för Diane att lära sig att laga mat, så det så! Vare sig hon vill eller ej ;)

Puh

Totalrensningen är gjord och fyra fullproppade sopsäckar är redo för tippen. Nu blire fika!

Musik á la 80-tal

Det är den sortens musik som ljuder i bilen när jag och pappa åker bil tillsammans. Volymen är hög och vi sjunger med för fulla halsar. Igår blev det ZZ Top som följdes av ett "I WANNA ROCK" när jag öppnade bildörren och gick ut.

sweet

Longing

Det märks att vi längtar efter sommaren. Häromdagen hade vi en diskussion om hur man bäst håller vatten kallt när man är på stranden, för alla vet ju att det är äckligt med varmt vatten.


Relationsrådet

Jag lyssnade på p3 (ofcourse!) och i relationsrådet ringde det in en kille. Hans problem var att hans flickväns mamma inte erkände deras förhållande och mamman försökte allt för att få dem att göra slut. De hade därför ljugit i ett halvår och umgåtts i hemlighet. 

Flickvännens föräldrar kunde vägra ge pengar till sin dotter (som var under 18, killen 20) och inte låta henne gå ut på helgerna för att hindra dem att träffas. Problemet för mamman speciellt var att paret var kusiner. Tycker ni att det är "rätt" att vara tillsammans med sin kusin? 

Det är lagligt enligt svensk lag att vara tillsammans med sin kusin. Själv tycker jag det känns lite smått konstigt. Tanken på att vara tillsammans med någon av mina kusiner, eller om jag haft barn och de varit tillsammans med någon av mina bröders barn. Inte helt okej...
 

Minstingar dominerar

Martin (9 år) pratar med sin kompis på telefon och det verkar handla om att titta på storebrors innebandymatch. Han lägger på:

Pappa: Har ni bestämt nåt nu då?
Martin: Ja, vi ska hämta honom lite senare för han ska äta nu och det ska jag också.
Pappa: Så vi ska köra och hämta honom och sen köra er till matchen?
Martin: Ja!
Pappa: Har du frågat nån av oss om vi ska titta på matchen då?
Martin: Ja, jag frågade mamma och hon sa nej...

Hur fick du det där att gå ihop lillebror? ; )

Sweet Sixteen!

Idag fyller stora lillebroren 16 år den lille skiten! Nästan lika gammal (ung!) som Siotis och Amanda då!


GRATTISGRATTIS Andreas!





NO SUGAR. NO BULL***T.


Reklamen för Sprite Zero i vår skolkalender är såååå uppmuntrande! Underhållande, men ajaj vad nedslående;

"IF THIS TEXT IS REALLY CLOSE, YOU'VE JUST BEEN SLEEPING."

-

"HE'S NOT TRYING TO READ YOUR NOTES. HE'S LOOKING DOWN YOUR SHIRT."

-


"SURE YOU'LL GET THE SCHOOL BABE. WHEN YOU'VE FINISHED LAW SCHOOL AND BECOME AN ASTRONAUT."

-

"WELCOME TO ANOTHER WEEK WITH NO SEX."

-


"IF ALL ELSE FAILS YOU CAN ALWAYS BECOME A TEACHER."

-


"TEENAGERS THINK ABOUT SEX EVERY 15 SEC. GOOD LUCK CONCENTRATING."


Ett gott skratt förlänger livet, jag hoppas att du lever ett par år längre efter detta ;) Efter fredag ska jag nog kunna fixa så att vår lilla helvetes-ritning kommer upp här!

Fortunate

Jag insåg idag att jag (och många andra) ska vara så himla tacksamma för att jag haft/har en bra uppväxt, med snälla föräldrar. Att jag ska vara glad för att jag gått på bra skolor, inte haft problem med skolan och skolorna förstört valet av nästa utbildning. Att jag har huvudet någorlunda på skaft, att jag har en ganska bra möjlighet att få göra vad jag vill med livet, medan andras mål nu är orimliga på grund av de förutsättningar deras bakgrund skapat. 

Borde jag vara tacksam; ja
Är jag det; väldigt sällan

Det är svårt när man hör andras mål och tänker att det inte kommer hända, det är omöjligt. För deras skull hoppas jag att de kommer få det liv de vill, att allt är möjligt bara man vill det.  

Bruttans fitta

Tydligen en låt som andra- och tredje-klassarna lyssnar på genom youtube, herregud säger jag bara. Jag frågade lillebroren om han visste vad fitta betyder: Hm, hehe (ser generad ut), typ tjejers rumpa.. - Mmm, typ, svarar jag bara. Visste vi/lyssnade på sånt här för 8 år sen?

UPPDATERING: Den hette visst inte "bruttans" haha, men titeln innehåller i alla fall ordet "fitta", räcker väl?!

ojojoj

Det var ju sjukt vad människor är lata! Jag letar recept (av alla saker jag vet (8, iaf) och i nästa 80% av de jag hittat så är det något med som är färdigköpt! Tänk så vill man göra allt själv :(  I-landsproblem big-time, men man måste få klaga på dem med!

Jag längtar tills sportlovet, nu är det inte långt borta, i dagar räknat! Sakerna att göra kan räknas i miljontal.. Jag funderar på om jag ska ta min minsta bror på nåt litet äventyr, det är mysigt att bara åka iväg själva nån gång, utan datorer och need4speed.

Jag och Malin kom fram till att vi knappt sett solen på flera veckor nu, inte är det konstigt att saker verkar mer hopplösa än om solen skinit och våren varit närvarande.

Jag blev lite sugen efter att varit inne på alla recept-sidor så nu ska jag baka bröd, finns inget bättre än ny- och hembakat!

RSS 2.0