mini-anne

Har spenderat nån timme idag med att misshandla mina händer för att försöka hålla stackars mini-anne vid liv. Ni minns säkert de stora dockorna man övar hjärt- och lungräddning på? De finns även med bara huvud och bröstkorg, alla fick med sig varsin hem. Ganska komiskt när 60 studenter samtidigt står och trycker ner på sina dockor, alla på rad. Efter det fick vi testa olika sätt att orsaka smärta på varandra för att testa medvetandenivån. Så att konstatera från dagen är att det kommer göra ont att bli läkare, wiho på det.

Nu ska jag vårda min huvudvärk lite, adjö.


fjanterier

eftersom att jag vet hur mycket ni (ni är ju så många) vill ha bilder så får jag väl fixa det. därmed kommer här tre stycken, nästan rykande färska.

 


tagen för cirkus fem minuter sen. i väntan på att släkten ska komma


medan jag fixade mig igårkväll drack jag denna drinken


och såhär felklädd var jag sedan på inflyttningsfesten, men kul var det där!


bra avslut på kvällen


nebraska jones


såhär otroligt fräsch är jag idag. är ledig för en gångs skull wiho! eller ledig och ledig. har ett ton plugg att göra och för första gången sen vi började känns det riktigt svårt. var som ett stort frågetecken efter genetik-föreläsningen igår. annars knallar skolan på. första tentan kommer vara avklarad om mindre än tre veckor.. helgen var helt fullplanerad, men eftersom att kära avicii är för sjuk för att vara dj imorgon (mes) så blir det lite lugnare i alla fall. om ni känner för att lyssna på lite riktigt bra house, leta upp epic av sandro silva. strax efter två minuter, fyfan vad bra! nu har jag kanske procrastinerat tillräckligt länge, dags att komma till skott.


RSS 2.0